GrzegorzR 30.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam wszystkich wieczornie. Ale tu się dzieje ostatnio. Co do biur nieruchomości to czas poświęcony na oglądanie potencjalnych nabytków był czasem bezpowrotnie i bezproduktywnie straconym, a najlepsze momenty to były te, gdy przedstawiciel takiego biura wpierał prosto w twarz, że właśnie trafiliśmy w super miejsce i trzeba się szybko decydować bo już jest kolejka chętnych, gdy na pierwszy rzut oka było widać, że jest to porażka dziesięciolecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam proszę o nieogolnianie jezeli chodzi o biura nierchomosci....znam wielu wspaniałych ludzi z tychze biur,, i przykre ze zaazaja sie ci niedobrzy,,,ale i klienci sa beee i to PRAWIE wiekszosc ( napisłam prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 GrzegorzR hmm...jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska Ojej, sorki, zapomniałam, że ta Pani, do której dałaś mi numer, to jest z biura Ale pewnie jest nielicznym wyjątkiem Była konkretna i złotych gór nie obiecywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 SylwiaB nie nie masz co przepraszac, ale ogolnie to znam naprawde wiele osob z tyh biur, włascicieli ( sama reszta byłam) i wiem ze to m\imo wszystko wiekszosc klientow jest beeee... do jakiej kwoty szukasz działeczke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a my znaleźliśmy w polu tablicę z informacją "działki na sprzedaż" i to było to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska Chciałabym taką do 30 tys- ale coś mi się wydaje, że to niewykonalne przy założeniu, że chcę tam coś wybudować a nie buraki uprawiać P.S.A Pan znieruchomości mnie zdrzaźnił, bo przez telefon niby wszystko było ustalone- działka do 30 tys. Jak przyjechałam na miejsce musiałam wysłuchać, że za takie pieniądze to marne szanse ( ale odkrycie! ) no i gdybym miała 50 tys to... i tu oferty... A tanie działki o których wspominał gwałtownie podrożały itp... Zmarnowałam kupę czasu tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi mam zapytanie ( jak zwykle) jak jutro wysypię ten nawóz ( hydrokompleks partner) to mam go najpierw podlac i siac trawke?? czy wysypac , posiac trawke przysypac ziemią, zwałowac i dopiero podlac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Sylwia no tak to wnerwiajace jest...takie naciaganie, ale ogolnie to 30 tys to wiesz.... wraajac na tej bociana, wczesniej po tej stronie jest taki duzy plot z desek, pojedz tam bo tam w przyczepie kempingowej mieszkaja ludzie , moze maja kontakt, albo po tej samiej stronie juz zamieszkały dom... Natomiast jadac dalej do koscina jest tablica działki na sprzedaz, zreszta jak zapukasz w tej wsi do pierwszego lepszego domu to powiedza kto ma co sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 SylwaiB tam slyszalam sa po 35 zł.A wczesniej na tym blizszym osieldlu sa uzbrojone po 60 zł, zapytaj moze sa mniejsze dzialeczki ( yu nas najmniejsza miala 600 m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wylicytowałam na allegro trampolinę za 125zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 didi gratulacje... hmm a po co ci trampolina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teskazaraz zapytam, bo mój mąż gada właśnie przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 didi gratulacje... hmm a po co ci trampolina??? będę skakać z niej do mojego oczka wodnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 30.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska W Kościnie znalazłam działki, ale właściciel mnie ostrzegł, że uzbrojenie będzie drogie. Wiem, wiem, za takie pieniądze to rolną mogę kupić. Ale jak kupię droższą, to mi na dach nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teskatrawa - ziemia- wałowanie- delikatnie nawóz idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 SylwiaB hmm w samym koscinie??? bo te przed to maja cale uzbrojenie.A Bociania ma juz prad przy działce.I te przy wjezdzie osiedle wczesniej tez maja wsio..najlepiej zajdz do takiego dmoku z zielonym dachem krytym gontem.Moze znaja własciciela działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Didi dzięki...kurcze a ,myslałamz e najpier sypnac nawozem a pozniej trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 ale napisałam... myslałm nawoz, trawka ziemia walowanie i podlanie..nawoz mam hydrokompleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 delf masz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts