Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich wieczornie.

Ale tu się dzieje ostatnio.

Co do biur nieruchomości to czas poświęcony na oglądanie potencjalnych nabytków był czasem bezpowrotnie i bezproduktywnie straconym, a najlepsze momenty to były te, gdy przedstawiciel takiego biura wpierał prosto w twarz, że właśnie trafiliśmy w super miejsce i trzeba się szybko decydować bo już jest kolejka chętnych, gdy na pierwszy rzut oka było widać, że jest to porażka dziesięciolecia

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Teska

Chciałabym taką do 30 tys- ale coś mi się wydaje, że to niewykonalne przy założeniu, że chcę tam coś wybudować a nie buraki uprawiać :)

P.S.A Pan znieruchomości mnie zdrzaźnił, bo przez telefon niby wszystko było ustalone- działka do 30 tys. Jak przyjechałam na miejsce musiałam wysłuchać, że za takie pieniądze to marne szanse ( ale odkrycie! ) no i gdybym miała 50 tys to... i tu oferty... A tanie działki o których wspominał gwałtownie podrożały itp... Zmarnowałam kupę czasu tylko :)

Sylwia

no tak to wnerwiajace jest...takie naciaganie, :cry: ale ogolnie to 30 tys to wiesz....

wraajac na tej bociana, wczesniej po tej stronie jest taki duzy plot z desek, pojedz tam bo tam w przyczepie kempingowej mieszkaja ludzie , moze maja kontakt, albo po tej samiej stronie juz zamieszkały dom...

Natomiast jadac dalej do koscina jest tablica działki na sprzedaz, zreszta jak zapukasz w tej wsi do pierwszego lepszego domu to powiedza kto ma co sprzedac.

SylwiaB

hmm w samym koscinie???

bo te przed to maja cale uzbrojenie.A Bociania ma juz prad przy działce.I te przy wjezdzie osiedle wczesniej tez maja wsio..najlepiej zajdz do takiego dmoku z zielonym dachem krytym gontem.Moze znaja własciciela działek.