Sylwia B 30.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska Hmm nie wiem czy to "centrum" Kościna- za taką rezydencją z kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Sylwia, pewnie juz pomalu dochodzisz sama do wniosku, że tanszej jak w Rurzycy nie znajdziesz hihih, wiec nie zwlekaj, bo za chwile i te podrozeja. Ja swego czasu tez przerabialm temat dzialek i nic z tego nie wyszlo. Kupilam dom z dzialka i jest super. Moze warto zebys ty tez rozejrzala sie za takim rozwiazaniem a napewno odejdzie ci baaaaaardzo duzo papierologii i biegania po urzedach w celu zalatwiania pozwolen. Bez kredytu i tak sie pewnie nie obejdziesz a w tym wypadku mozesz przeciez wziasc pod hipoteke. Mi jeszcze w kwietniu to nawet sie nie snilo, ze bede sie bawic w inwestora, a tu zobacz, za chwile bede Tuje sadzić, oczywiscie jak Teska sie ze mna wybierze do Chynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Teska - w przyszłym tygodniu powinno ruszyć. Co do biur nieruchomości, to rzeczywiście mocno uogólniłem, ale takie doświadczenia mam po szukaniu działek, a do tych najwybredniejszych nie należymy. Natomiast jak szukaliśmy mieszkania to muszę przyznać, że współpracowaliśmy z dziewczyną, która rzeczywiście przykładała się solidnie i pewnie gdyby nie inni pośrenicy, którzy przychodzili na umówione spotkania zupełnie nieprzygotowani pierwszy raz widząc mieszkanie lub działkę nie mająć o nich żadnych wiadomości to pewnie byśmy to inaczej oceniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka no pewnie ze pojedziemy w przyszłym tygodniu w tym tygodniu bede wolniejsza bo zostanie mi podlewanie wszystkiego co posadziłam...wiec skorzystam z zaproszenia i wpadne na kawkę to się wtedy umowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 GrzegorzR fajnie, cały czas jak wstaje to zerkam czy cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam!I zaczął się nowy miesiąc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale napisałam... myslałm nawoz, trawka ziemia walowanie i podlanie..nawoz mam hydrokompleks my na tym nawozie pracujemy, nie należy on do tanich ale daje bardzo dobre efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Didi wiec sianie trawki, przysypanie ziemią , nawoz i walowanie??? i tak sie zastanawiam zbiera sie na deszcz- czy siac?? bo jak zaznie lac to moze byc roznie co uwazasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 racja mamy Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witam, witam łikendowo Didi - jak się skacze z trampolinki? i co zrobiliście coś z tymi żarnowcami? a tak wogóle to, kiedy się nawozi rośliny, trawę, no całe zielsko ogrodowe? Teska - toś się uwinęła kobito migiem. Iwonka i Adaś - gratulki u mnie dziś będzie koniec kopania, ale przez jutrzejszą imprezkę pewnie trawy nie założymy i przód będzie musiał poczekać do poniedziałku (bo niedziela wiadomo - ból głowy). chyba pojadę sobie jutro do smętowic popatrzeć na roślinki, a nuż co wpadnie mi w oko? a tak na poważnie to, szukam czegoś do towarzystwa dla jodły koreańskiej życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czupurek witaj kobieto, widze masz chorobe kupowania roslinek ja tam czekam do przyszlego tygodnia, kupie c trzeba i koniec...nic wiecej nie kupuję..na 9 jade do hurtowni po trawke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Teskapogoda super na sianie trawki, Czupureknic nie robiliśmy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.07.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 witam lipcowo! jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ani się nie obejrzymy a zima będzie brrrr Teska - to, nie tak. hura kupowanie już mi przeszło. ale muszę (dobre słowo nie?) dokupić wierzbę hakuro do kącika młodego, jakiś krzaczek kontrastowy w okolice kamiennej górki i coś na przód do towarzystwa jodełki (myślę o najwyżej 2 roślinkach, może jałowcach). na reszcie przodu będzie narazie tylko trawa, bo przede mną jeszcze do zrobienia tynkowanie, cokoły i opaska - więc sadzić roślin nie ma sensu. Didi - no, to czekam, jakby coś na sygnał, kiedy tniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delf masz maila Nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 hurrra zaczęłam w końcu wszyscy już na etapie urządzania ogrodu gratulacje a my wkopujemy się w ziemię chyba mam nature handlarską bo nawet nawet to targowanie gorzej ze znajomością merytoryczną (tzn suchy beton i pyt.jak suchy?) ale co tam wszycy pokonali te trudności to i nam się uda a w końcu mamy Pana Henia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf nie masz maila no to musimy ci założyć Iwona G no to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 dzieńdoberek wszystkim ten czas tak szybko goni, ze juz nie nadazam. Czy Wy tez tak ciagle w biegu jak ja? Teska, od poniedzialku jestem udupiona w pracy, wiec o ktorej zajedziesz to ja zawsze bede (urlopy sie zaczely) oczywiscie w godz 8.00-15.00. czupurek tak oczami wyobrazni staram sie ogarnac ten Twoj ogrodek i to chyba jakies cudenko ten Twoj ogrod? "... kącik młodego...", ...kamienna gorka... , kurcze, nazwy alejek w Twoim ogrodzie, czy co? Moze cos wiecej napiszesz o tym Twoim "dziecku" Aż Ci zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf nie masz maila no to musimy ci założyć Coś ty taki radosny? hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delf, no co ty, nie zartuj wczoraj z domu około 23 g. puscilam ci liscik ze zdjeciami, i co nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts