Paweł_ 01.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf a czy ja kiedyś nie bylem radosny?? Iwonka potwierdzisz ze mnie sie nie widuje smutnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 IwonkaG nie martw sie , ja tez dopiero raczkuję i czasami robie minę do złej gry, że to niby wszystko wiem. Nie tak dawno tez pytalam wszystkich a co to jest ten buderus? Na jakim etapie jesteś? Fundameny, stan zerowy, czy,...........? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 IwonkaNo nie ma kurczę, wysyłam ci na priva mojego maila jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jak się wstawia cytaty?? nie potrafię chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ciekawe czy już Ci ktoś spieszy z pomocąnajwyżej bedziesz miał kilka odpoweidzi obok wypowiedzi na forum jest taki dymek w prawym górnym rogu i musisz na to klinkąćmam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paweł cos ty taki nie cytaty Iwonka jak ja to wytrzymam koniec złośliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delfjeśłi możesz to włącz gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 koniec złośliwości. To jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Udało się Didi dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Didi a nie mieszkałas kiedyś czasem na Rydla przy US??[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Didi OK, on-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Delf a czy ja kiedyś nie bylem radosny?? Iwonka potwierdzisz ze mnie sie nie widuje smutnego oczywiście, że potwierdze, to mnie bylo troche glupio z poczatku (no bo wiesz), ale to samo zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paweł cos ty taki nie cytaty Iwonka jak ja to wytrzymam koniec złośliwości. delf chyba przeciągniemy go prze kipę na priv masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czupurek jak to było u ciebie bo jak wczoraj panowie podpisywali umowę odemnie to nawet jej nie czytali. Interesowały ich tylko kwoty. Jakbym wiedzial to wpisał bym termin płatności na 2036 r Ale sie smialem jak mi powiedzieli ile będzie trwala przeprowadzka na budowe do mnie, zastanawiam się czy oni nie mają jakiejś krowy jeszcze albo kozy. I chyba mnie nic nie zaskoczy już. A swoją drogą to oni jak juz sie tam przeniosą to moze będzie kłopot zeby ich potem wysiedlić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Zresztą Pawełku, j ak widze to Ty Też starasz się gospodarczo i rozsądnie obracać swoim majątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 [Ale sie smialem jak mi powiedzieli ile będzie trwala przeprowadzka na budowe do mnie, zastanawiam się czy oni nie mają jakiejś krowy jeszcze albo kozy. I chyba mnie nic nie zaskoczy już. A swoją drogą to oni jak juz sie tam przeniosą to moze będzie kłopot zeby ich potem wysiedlić. Może tak być, lato w pełni, wiec urlopik jak znalazl. Postaw 2 pojemniki na smieci, 1 na puszki a drugi na butelki od piwa no i oczywiscie toy toya (kibelek). Cyba, że chcesz, żeby te twoje chwaściory zeżarło, to mozesz ich puscic na trawkę hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czupurek Ale sie smialem jak mi powiedzieli ile będzie trwala przeprowadzka na budowe do mnie, zastanawiam się czy oni nie mają jakiejś krowy jeszcze albo kozy. I chyba mnie nic nie zaskoczy już. A swoją drogą to oni jak juz sie tam przeniosą to moze będzie kłopot zeby ich potem wysiedlić. to mialo byc tak, z tym cytatem, patrz poprzedni post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka daj spokój, ja się nie obrażam. A z twoim mężem też powalcze troszke o alarm. No i się przypomnę jak będziecie wybierali drzwi, i pamiętajcie ze na struga mam nową ekspozycję troszke mniejszą niz na krasinskiego ale ładniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Didi a nie mieszkałas kiedyś czasem na Rydla przy US??[/b] na Rydla nie, ale w okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pytamy razem z Didi, czy Windows 98 ma firewalla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts