Iwonka i Adaś 01.07.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka daj spokój, ja się nie obrażam. A z twoim mężem też powalcze troszke o alarm. No i się przypomnę jak będziecie wybierali drzwi, i pamiętajcie ze na struga mam nową ekspozycję troszke mniejszą niz na krasinskiego ale ładniejszą. Walcz, walcz, może jakis barter zrobimy? Masz ochotke to wpadnij w niedzilkę po 11.00 to zobaczysz nasz alarm, ktory juz chodzi. Nie wiem, czy pytasz o alarm do domciu, czy do sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 01.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pytamy razem z Didi, czy Windows 98 ma firewalla? ( ) witajcie w98 nie ma firewalla. trzeba zainstalować. proponuje zonelab - darmowy i dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Do domu jak już będzie stał . A co do toi toi to koszt jest taki jak mieszkanie w załomiu wynajęte. Powariowali chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pytamy razem z Didi, czy Windows 98 ma firewalla? ( ) witajcie w98 nie ma firewalla. trzeba zainstalować. proponuje zonelab - darmowy i dobry A cio to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A cio to? Taka przystawka do komputera, tylka ze zajmuje 50 cm na biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 01.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to taki malutki, figlarny programik, który zabezpiecza Cię tzn Twój komputer . na priva wysyłam Ci stronke, skąd ściągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 amo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 to taki malutki, figlarny programik, który zabezpiecza Cię tzn Twój komputer . na priva wysyłam Ci stronke, skąd ściągniesz Amo to dla mnie ma być ten programik! A Delf tylko zapytała, bo nie wiedziałam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2005 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pytamy razem z Didi, czy Windows 98 ma firewalla? win98 firewall nie ma, ale ma cos innego.. ma duzo mniej dziur niz xp, wiec jak sie dołoży firewalla to jest naprawde bezpiecznym systemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Do domu jak już będzie stał . A co do toi toi to koszt jest taki jak mieszkanie w załomiu wynajęte. Powariowali chyba. tez to przerabialm i ubaw mialam bo bezcenne jest nasze g.... , do tego wyproznienie 1 na tydzień bodajze 60,00 zl. Nie pozostaje nam nic innego jak pobudowac z deseczek, jak to kiedys sie budowało. Zreszta to nie zart ale do dzisiaj moja ciocia mieszka na takiej wsi (lódzkie), ze tam kanalizy i wody nie ma. Ale jest wychodek i studnia. Latem to jeszcze ale zimą brrrr, koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka i Adaś! Mieszkamy w czesci Norwegii zwanej Vestfold - to jest na poludniowy-zachód od Oslo nad Oslo Fiord. Tonsberg to najstarsze miasto Norwegii, a okolica przecudna - mnostwo przystan, malowniczych zatoczek i kolorowych domkow. Zapraszamy w odwiedziny, jesli bedziecie w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam, rozważam budowę mojego własnego domu. Ma być nieduży, jasny, ciepły, w miarę możliwości szybko postawiony i bezproblemowy po jego ukończeniu przez baaardzo długi czas. Dom do mieszkania, a nie do obnoszenia się Zastanawiam się nad technologią : murowany czy tzw."kanadyjczyk". Napiszcie o swoich doświadczeniach, wadach, zaletach tych technologii. Właściwie wszystkie informacje mile widziane, które pozwolą zdecydować jaki dom i w jaki sposób postawiony Jestem ze Szczecina. Pozdr Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Didi poszlo na priva Witaj martelia, kanadyjczyk - pytaj Bodekku, on tu rodzynek murowane - pytaj o konkrety (o odczucia też ), pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.07.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Bodekku ty jestes kanadyjczyk?? Szybko się nauczyłes naszego języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka i Adaś! Mieszkamy w czesci Norwegii zwanej Vestfold - to jest na poludniowy-zachód od Oslo nad Oslo Fiord. Tonsberg to najstarsze miasto Norwegii, a okolica przecudna - mnostwo przystan, malowniczych zatoczek i kolorowych domkow. Zapraszamy w odwiedziny, jesli bedziecie w poblizu Miśki, patrze teraz na mapę i to zupelnie nie ten kierunek. Ja jadę blisko Alesundu (1400 km od Ystad) w kierunku pólnocnego zachodu, z drugiej strony morza. Wiem, że bedziemy mijać Oslo więc moze jak to po drodze to nie zdziw sie jak tam zajadę . Ale nie martw sie napewno dam ci znac. Czekam az braciszek przyjedzie na urlop po 17 lipca to bede znala konkretnie jak my tam jedziemy. Bo ja to wiesz blondynka i bede za nim na sznurku jechala co by sie nie zgubic w tym swiecie hihihi. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 DO BODEKKU Tak jak wspomniałam wcześniej : rozważam budowę w technologii kanadyjskiej. Czy mógłbyś podzielić się doświadczeniem w tym temacie? Jak ci się mieszka? Fotki wdziałam - bardzo ładny domek. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Paweł_ - prawda że zdolny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 martelia - witaj w grupie doświadczenie związane z budową to baaaaaaaaaaaardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga story; niestety jeszcze się nie mieszka ale mam nadzieję że już niedługo o szczegóły pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no chwilę mnie nie była a się rozpisaliście że hej Paweł - z tego co wiem to krowy nie mają a co zamierzają ze sobą zabrać to, kurka nie wiem nie czytali. było do przewidzenia. u nich tylko kasa, kasa, kasa. zauważyłam że są tak ostanio na nią pazerni, że aż mnie wkurzają i to, dość mocno. na koniec postanowiłam ich poćwiczyć tzn. nie dać przed skończeniem robót ani centa, a nawet parę dni przeciągnąć, to powiem szczerze, że reakcje co niektórych (chodzi o jednego pomocnika) mocno mną zatrzęsły i musiałam powiedzieć gdzie ich miejsce, czego sobie nie życzę, itd. myślę jednak, że nie będziesz miał tego typu problemów, jeżeli za bardzo się nie zaprzyjaźnisz i za długo nie będziesz trzymał u się. po analizie - wychodzi że lubią się zasiedzieć na danej budowie. a wtedy to, trzeba krótko: do widzenia panom i już a i będziesz miał wesoło bo plotkarze nie z tej ziemi. o mnie wiedzą nawet w sąsiedniej wiosce, a ile ja się dowiedziałam o ludziach których nawet nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.07.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Martelia - również witam i życzę powodzenia Iwonka Adaś - myślę że dokonałaś nadinterpretacji to tylko kawałek mało równego terenu z posianą, rzadką trawą i kilkoma roślinami. a nazwy? ja to umiem urzadzić sobie reklamę kącik młodego - no bo to jego część gdzie posadziliśmy kilka wiśni japońskich i kiedyś będzie więcej roślin z nuty orientalnej + jakaś lampka, ławeczka kamienna górka - faktycznie brzmi poetyco. niestety w realu to, parę kamieni w rogu ogrodu z paroma. małymi roślinami i tak czar prysł ok - spadam do dom - do poniedziałku Paweł - w razie jeszcze jakiś pytań dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts