Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czupurek jasne że pytań jeszcze będzie sporo, ale wiem juz conieco więc myślę ze dam radę. A wiesz ze o kase to on juz dyskretnie podpytywał 2 tygodnie temu bo planował kupić auto i tak delikatnie sprawdzał czy nie dam zaliczki. Umowa podpisana, powiedzialem ze wszytsko zgodnie z umową i musi to tolerować. Ale wiesz ze jesli chodzi o prace to mają dobrą opinię, dzisiaj dzwonilem do mojej klientki bo u niej tez budowali i mówiła ze jest bardzo zadowolona.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich , witam Martelia :)

Paweł_

Dzięki za namiary na Załom :) Coś ten Pan telefonów nie odbiera- pewnie już ma weekend :) A zdradź mi po ile ta ziemia?? Może Pan nie odbiera, bo czuje, że ja z tych biednych i na mnie kokosów nie zrobi :D

Teska

W Twoje rejony dzisiaj nie dotarłam- aż wstyd, bo tak szczególowo wszystko opisałaś :)

Mam nadzieję, że moje poszukiwania skrawka ziemi dobiegają końca :)

Zakochałam się ziemi w Wołczkowie- ul Dereszowa - sama końcówka. Jak tam pięknie- ptaszków na kilogramy- małe , duże, kolorowe, szarobure :) Raj na ziemi dla takiego mieszczucha jak ja :) . Zeby było śmieszniej tą ziemię ogladałam 1,5 roku temu- też mnie urzekła- ale wtedy nie można było tam nic budować :) No i oczywiście była dużo tańsza :lol:

O rany :o :o :cry: sianie trawki od 9.30 do 20.....umieram, jak ja nie lubie grzebac sie w ziemi....pod koniec to juz nie cierpiałam tej trawy..

prace dzis wykonane:

delikatne grabienie

rozrzucony nawoz

posiana trawka

przysypanie ziemią

walowanie....

podlewanie....

ech ide spac chyba...

przecie, musimy jaka kaw

e wychleptac, pod moimi modrzewiami?

Jak Didi czyta to tez niech wpadnie na "zlot czarownic".

Didi juz pare razy zapraszalam i nie ma ciagle czasu. Teraz tez pewnie ta trampolina ja rajcuje i tez jej nie bedzie. A może tak jednym skokiem z tej trampolinki wskoczysz do mojego ogródka w niedziele po 11,00.?

nie, te zdjecia robilam osobiscie swoim aparatem cyfrowka, zdjecia sa w jpg a domek tez byl tym samym aparatem robiony, wiec nie wiem zupelnie o co chodzi.

ja jestem na dzialce minimum do 15, jak i nie dluzej, wiec jak ci tam pasuje. Z rana troche popracuje, a poxniej sie bede goscic, a co