Paweł_ 01.07.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czupurek jasne że pytań jeszcze będzie sporo, ale wiem juz conieco więc myślę ze dam radę. A wiesz ze o kase to on juz dyskretnie podpytywał 2 tygodnie temu bo planował kupić auto i tak delikatnie sprawdzał czy nie dam zaliczki. Umowa podpisana, powiedzialem ze wszytsko zgodnie z umową i musi to tolerować. Ale wiesz ze jesli chodzi o prace to mają dobrą opinię, dzisiaj dzwonilem do mojej klientki bo u niej tez budowali i mówiła ze jest bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 01.07.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam Wszystkich , witam Martelia Paweł_ Dzięki za namiary na Załom Coś ten Pan telefonów nie odbiera- pewnie już ma weekend A zdradź mi po ile ta ziemia?? Może Pan nie odbiera, bo czuje, że ja z tych biednych i na mnie kokosów nie zrobi Teska W Twoje rejony dzisiaj nie dotarłam- aż wstyd, bo tak szczególowo wszystko opisałaś Mam nadzieję, że moje poszukiwania skrawka ziemi dobiegają końca Zakochałam się ziemi w Wołczkowie- ul Dereszowa - sama końcówka. Jak tam pięknie- ptaszków na kilogramy- małe , duże, kolorowe, szarobure Raj na ziemi dla takiego mieszczucha jak ja . Zeby było śmieszniej tą ziemię ogladałam 1,5 roku temu- też mnie urzekła- ale wtedy nie można było tam nic budować No i oczywiście była dużo tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 SylwiaB to gratulki....fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 O rany sianie trawki od 9.30 do 20.....umieram, jak ja nie lubie grzebac sie w ziemi....pod koniec to juz nie cierpiałam tej trawy.. prace dzis wykonane: delikatne grabienie rozrzucony nawoz posiana trawka przysypanie ziemią walowanie.... podlewanie.... ech ide spac chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Słuchajcie, chodzi o "najważniejszy przycisk w domu", czyli do kibelka, podtynkowy: jedno, czy dwu przyciskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delfik dwu- oszczedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 delfik napewno podwojny przycisk sprawdx tez maila bo wyslalam ci poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i okresl sie co z ta niedziela? moj slubny, wlasnie kupil czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Specjalnie dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.07.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam wieczorowo. Cześć Teska, ciekawe jakie prace masz zaplanowane na jutro? Planujemy jutro zajrzeć na naszą działkę, więc pewnie będziemy mieli okazję podziwiać efekty prac ogrodniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 przecie, musimy jaka kawe wychleptac, pod moimi modrzewiami? Jak Didi czyta to tez niech wpadnie na "zlot czarownic". Didi juz pare razy zapraszalam i nie ma ciagle czasu. Teraz tez pewnie ta trampolina ja rajcuje i tez jej nie bedzie. A może tak jednym skokiem z tej trampolinki wskoczysz do mojego ogródka w niedziele po 11,00.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 koniecznie dwu, bardzo wygodne, jak jest jedden za duzo wody leci, nawet jak jest funkcja podwojnego przycisniecia zeby zatrzymac wode to nie zawsze reaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Iwonka, kurcze, co zo za format tych zdjęć???? Tylko domek był "normalny" Reszta za Chiny nie chce sie otwierać A, w niedziele, to bliżej 13.00, bedziesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Czy to nie są przypadkiem odnosniki do zdjęć na stronach Internetowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 nie, te zdjecia robilam osobiscie swoim aparatem cyfrowka, zdjecia sa w jpg a domek tez byl tym samym aparatem robiony, wiec nie wiem zupelnie o co chodzi. ja jestem na dzialce minimum do 15, jak i nie dluzej, wiec jak ci tam pasuje. Z rana troche popracuje, a poxniej sie bede goscic, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale wszytskie zdjęcia, oprócz domku, maja rozszerzenie *.lnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 wiesz co, ja nie wiem, wysylalam to jako jpg i ty mi nie zadawaj takich trudych pytan bo wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 i co wogole nic nie widac na tamtych z rejsu? a jak tam domek, trafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 wiesz co, ja nie wiem, wysylalam to jako jpg i ty mi nie zadawaj takich trudych pytan bo wysiadam. No to wsiadaj z powrotem i wyslij jeszcze raz Ja wysłałam. Trafić? -trafię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts