Teska 04.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Iwonka to w przyszłym tygodniu??? poniedziałek?? czy jeszcze ten tydzien koniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Monka witaj..jak postepy na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska powoli do przodu dzisiaj rano pan koparkowy wykopał śliczny rów na kabel więc może niedługo będziemy mieli prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Monka, czy masz izolacje pozioma, na zdjeciu wyglada jakby nic nie bylo:http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=6&id=39955&k=8&q=Konwalia&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 hmm..agniesia...to czarne to chyba papa na lepiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 agniesiu jest pasek papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 a przepraszam, u mnie wszystko szaro wyglada i myslalam, ze taki rowny beton wylali zrobilam sie na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.07.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska - złączki i nne duperelki to, faktycznie najlepiej gardeny. inne się od razu psują (testowałam). nie moge pooglądać twoich zdjęć nowych - coś mi nie łączy a żółty wąż to i bez bębna się nie łamie. zielony za to, jest do bani i nic mu nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam wszystkich Teska, nie męcz mnie kobieto, bo ja to już dziś bym pojechala po te krzaki ale: 1. muszą mi do konca zrobić ogrodzenie a to podobno potrwa do konca tygodnia (ale znajac budowlanców to sama wiesz jak jest. im sie nigdy n ie spieszy, zlapali pare robot naraz i teraz skacza z kwiatka na kwiatek). Chcę kupic 35 tuj, aby je wsadzic wokół ogrodzenia na jednej ścianie, wiec musza najpierw skończyć. 2. musze pracować i nie mam mozliwosci wyjsc wczesniej jak po 15. Jeżeli naprawde Ci się b. spieszy to trudno, przeciez nie musisz na mnie czekać. Być moze masz kogos do towarzystwa wiec nie ma sprawy, mysle, ze bedzie jeszcze okazja zeby sie spotkac i razem wybrac. To by były moje 1sze zakupy a do zagospodarowania dzialki ponad 1500 m to chyba za mało, nie sądzisz? A jezeli Cie nie pili to poczekaj na mnie a bedzie mi bardzo milo. Zresztą wpadnij do mnie, to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 maksiu - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 dzięki uprzejmości maksia dostępne są zdjęcia podjazdu i częściowo otynkowanej elewacji zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Witam No i ruszyło, wykopy juz prawie zrobione i własnie wzieli się za zbrojenia. Budowlańcy sugerują że zawsze inwestor kupował im piwo a potem mówią ze 8 dziennie to nie tak duzo więc jak przeliczylem 8x4=32 piwa na dzień to wiecie co chyba lepiej kupić domek u dewelopera . Narazie udaje ze nie słysze ale ciągle przypominają się. Czupurek też tak miałas?? A może jakiś system im wymysliłas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Paweł_ - nie daj się - to jakaś bujda na resorach od piwka sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 maksiu - dzięki na zdrowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 maksiu - mam nadzieję że wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.07.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Paweł_ Podaj im takie argumenty: 1. Po piwie człowiek robi sie leniwy do roboty szczegolnie w takie upaly, a Tobie na czasie zależy, 2. Po kilku mozna nierowno sciany postawić a to jest na twoją niekorzyść, 3. Owszem, mozesz ewentualnie dowieść im to upragnione piwko, ale wypiją je po robocie, a ty odliczysz sobie od rachunku 8x4=32x 31 dni w miesiącu = to spora sumka wyjdzie (juz masz drzwi wejsciowe). 4. postawisz, ale po zakonczonym etapie, jak oczywiscie wszystko bedzie oki i nie skrzynkę tylko symbolicznego szampana A swoją drogą, to moze sie wypowiedzmy, jak to jest z tym piwkiem. Rozpieszczac, czy nie. Ja uwazam, ze nie. W tym przypadku zezwalam i dokladam sie do zagrozenia alkoholowego. Jak ktos chce pic to prosze bardzo za swoje? Co o tym myslicie? I broń boze nie myslcie, ze jestem jaka zdewociala baba, abstynentka czy cos w tym rodzaju. Wszystko jest dla ludzi, ale nie w pracy. Ale tupeciarstwo, Paweł_, nie daj sie i pokaz kto tu rzadzi. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 04.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jak im powiedzialem ze nie wiem o co chodzi z tym piwem bo ja nie pije nia a nic to nie wierzyli. Ale sie przywyczają chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 bodekku, oj, jak sie zaczyna robic coraz czysciej wokól Twojej posesji. Piekny podjazd. Ja narazie grzezne w piachu i to chyba zanosi sie na dluzej, bo gdzie mi do Ciebie. Mam prosbe do ciebie, czy mglbys mi jeszcze raz podeslac na skrzynke ta informacje ktora mi podeslales poprzednio. Przez te zamieszanie (moj slubny tak zamieszal), to nawet nie zdazylam przeczytac i gdzies to wywialo. Moze przez te zdjecia? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 delf, Ty papugo, widzielismy, Cie jak przejezdzałas przez autostrade i nawet nie zajrzalaś do mnie. Pewnie jechaliscie na przejscie do Kołbaskowa? Chyba sie obraże Chociaz ta droga zycze Ci milego urlopiku i wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts