czupurek 05.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 kurcze Paweł się nie odzywa (pewnie walczy na budowie) a ja mam taką chęć zadzwonić do tych drani budowlańców i im powiedzieć co nie co jak będą świrować to, trzeba będzie ich zdjąć z afisza, jak sławnego pana M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.07.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 DIDI mam pytanie : juz prawie zdecydowałam sie na kosiarkę Stihla ...podam co ma najwazniejsze silnik brigsa 4km, obudowa z abs podwojnie lozyskowane kola, duze,centralna wysokosc regulacji,noz dwulistwowy z duzymi skrzydełkami system rotacyjny zasysania,dwuelementowa obudowa ...i pare innych bajerów.... To raczej jest dobra firma??? ogolnnie bardzo fajna, i nie ciezka kosiarka.I plus...jak sie zdejmie kosz mozna ja zlozyc i postawic pod scianą w gazrazu....i zajmuje zupelnie mało miejsca... Didi jesteś wielka, Ty naprawdę się znasz na takich sprawach technicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Może kogoś zainteresuję, bo robi dach na chatce lub drewutnimam na zbyciu ok 100 szt. dachówki cementowej euronit, podwójny S, kolor ceglasty proponuję 1,20 zł/szt (nieużywana oczywiście i zabezpieczona – leży w garażu)mam też kilka gąsiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.07.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dzieńdoberek, z pospiechu to sie nawet nie przywitalam. A tak wogole to dzisiaj jest dzien do d... . praca, praca, praca ......... zero przyjemności. Teska, no co jest z Tobą - kawa stygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 okupowałam grupę dzisiaj sama do juterka idę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 czupurek - wcale nie byłaś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.07.2005 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Może kogoś zainteresuję, bo robi dach na chatce lub drewutni mam na zbyciu ok 100 szt. dachówki cementowej euronit, podwójny S, kolor ceglasty proponuję 1,20 zł/szt (nieużywana oczywiście i zabezpieczona – leży w garażu) mam też kilka gąsiorów ciekawa propozycja... ja mam koło 50 ale nie na zbycie a na zapas... sama sobie nic na zapas nie zostawiasz?? pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.07.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Jestem Czupurek dzięki za radę, nie dzwoń sam sobie poradzę. Pierwsze zgrzyty z kier, budowy mieli dzisiaj. Pan P. wymyslił sobie ze jak dzis wyleją ławy to jutro będzie stawiał ściankę ale KB powiedział nie, a potem poszło o izolację. P. chciał stawiać bez izolacji bloczki na ławach a w projekcie jest napisane 2 razy papa na lepiku. Oczywiście wykonawcy wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Iwonka jutro wpadam najpierw zakrece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Czupurek w makro sa spalinowki samobiezne z silnikiem brigsa 4 km za 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Paweł ufff współczuje Tobie i kierownikowi, partacze niestety oni sa.Chca robic szybko i jak Ciebie nie bedzie to to czego nie zobaczysz to zrobia jak uwazają...to wiem napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.07.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich. Czupurek - właśnie wyczytałem, że masz na dachu taką dachówkę jak my planujemy na pokrycie, te 100 szt. to prawie na 100 m2 , sporo jej Wam zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich. Czupurek - właśnie wyczytałem, że masz na dachu taką dachówkę jak my planujemy na pokrycie, te 100 szt. to prawie na 100 m2 , sporo jej Wam zostało. Sorry, ale nie jest czasem tak że 10szt na m2 przynajmniej w braasie tak podają a swoją drogą zaczeli mi przywozić dachówkę - cisar kasztanowy braasa - miodzio - jak lakierowana, zero chropowatości cementu, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 zbigx a w jakiej cenie ten cisar ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.07.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Sorry, ale nie jest czasem tak że 10szt na m2 przynajmniej w braasie tak podają a swoją drogą zaczeli mi przywozić dachówkę - cisar kasztanowy braasa - miodzio - jak lakierowana, zero chropowatości cementu, polecam Masz rację, to ja się rozpędziłem, jest tego na około 10 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.07.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 2,93 szt netto, ale wg mnie warto bo jest gładziutka, i jaszcze rabat do wywalczenia ale nia za wielki bo to nowość i nie dają za dużycheuronit o ilę się nie mylę 2,40kolor jest fajny bo niezbyt spotykany - kasztan, nie mocno ciemny, ale kolorystyka to już działka mojej małżowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.07.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 zbigx a może to jest dachówka szkliwiona, pokazywali mi ostatnio taką w firmie Dach Serwis, a jaki typ dachówki? Wygląda fajnie, tylko na samych dachówkach podstawowych koszt się sporo zwiększa, a jak doliczy się jeszcze gąsiory i inne elementy systemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 05.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Teska ABS to rodzaj tworzywa- bardzo elastyczne i mocna używają go też tunigowcy na swoje spojlery skrzydła lotki i inne duperele. co do kosiarek - kupiłem sthila podkaszarke spalinową tą w promocja za 650 - teraz jest w serwisie bo uszkodził się rozrusznik- pan sugerował ze to moja wina... zobaczymy jak firma sznuje klijentów. vikinga i sthila prowadzą Ci sami handlowcy ale IMHO viking lepszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.07.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pytanie do tych co wklejali zdjęcia na forum. Czy mozna wkleić zdjęcia wprost, poprzez wklejenie pliku, czy też trzeba umieści je na jakimś serwerze i podać link do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Jeszcze pytanie dodatkowe. Szukam ceny na piasek, taki do zagęszczenia pod posadzkę na gruncie.I ceny bloczków betonowych na ściany fundamentowe, może być też cena na bloczki fundamentowe z Silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts