GrzegorzR 06.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rzeczywiście walka z plączącym sie przewodem w czasie koszenia jest czynnością upierdliwą. A jeszcze jakieś argumenty, które przemawiają za kosiarką spalinową? Np. moc, wydajność, itp. Ogólnie dlaczego lepiej spalinową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.07.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Dzieńdoberek Dyskusja widze zagorzala, wiec i ja swoje 3 grosze dolożę Ja tez jestem przed zakupem kosiarki, wiec wszystkie argumenty i za i przeciw skwapliwie notuję. Poniewaz mam duża działkę to też idę w kierunku spalinówki (samobieżnej oczywiscie). Ale taka kosiarka ma jedną wadę: strasznie hałasuje podczas pracy. Co do wyboru jaka firma itp. to zdam sie na meza, bo ja jestem zupelna noga w tej dziedzinie i podziwiam Was kobitki wypowiadające sie na tym forum, że tak dobrze znacie temat. Gratulki Ewa Hebda, dzięki za dobre słowo (dziś jest zdecydowanie lepiej może to przez pogodę). Teska wodę już wstawiłam Didi, juz wczesniej mowiłam że parzysz super kawke i goście lubią do Ciebie przychodzić. A skoro imprezka przeciągnęla się aż do poniedziałku tzn. że Twoja gościnność nie zna granic i goście z żalem zapewne opuszczają Twoje progi. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 po takiej wymianie poglądów również się skłaniam do spalinówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Didi - czy tnie się irgi horyzontalne? jak tak to, o ile i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Kochani, ja z ogromna prośbą ( jak zwykle z resztą ) Szukam bram garażowych i drzwi antywłamaniowych Dajcie namiary, jesli możecie. a tak w ogóle, to wiecha juz za nami, dachówka przyjeżdża jutro, a w przyszłym tygodniu montujemy okna. Tylko co zrobić, żeby ich nam w nocy nie ukradli? Jak wy rozwiązaliście ten problem? Wstawialiście od razu drzwi, czy ktos nocował na budowie? A może ja przesadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ewa Hebda - bramę garażową kupowałem w Bramoncie na Dąbrowskiego (w zasadzie to kupował mój wykonawca ) Ale masz tempo - gratuluje wiechy, u nas pilnował mieszkający sąsiad więc nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 GrzegorzR - standardowo na kamaza ok 7 ton (tatra 12). ale piasek to, pikuś, transpor kosztuje gro. nie pamiętam ale zasypowy chyba 7-9zł, a piukany 15zł - ale głowy nie daję, ani ręki Czupurku czy to sa ceny od tego p Majerana z poprzedniej strony? tzn 601688... i 601301... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 06.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 właśnie wróciłem z serwisu tfu sthila- mam zapłacić 140 zł, bo uszkodzenie mechaniczne. pan mówi że oni tak zawsze, pękła mała tulejka plastikowa a mam zapłacić za całą obudowe never never sthil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 witajcie.....srodkowo Tez słyszałam rozniaste opinie na temat serwisu....i wiecei co kupiłam kosiarkę hahaha samobiezna spalinowke 4km z silnikiem brigsa firmy krzak napisane Nac.....kola lozyskowane za cale 900 zł...no cóz 300m2 trawy skosi wiec 600zł w kieszeni jest....na tuje i trawy dobrze ze wyjełam gazetke reklamową z Makro a elektrycznej juz nie chce...kosiłam całe 2 lata.....nigdy wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bodekku nareszcie deszczyk.....haha nie musze latac i podlewać...ale trawki nie widac.... o sorki..wylazła jakas inna no i oset tez sie pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Teska - jak będę miał trawnik to też się będę cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Teska - a to, ci heca z tą kosiarą. ale, fakt trawy nie będzie aż tak dużo i taka tańsza pochodzi (mam nadzieję, bo też mam z tego przedziału cenowego) a na trawę - no to troszku trzeba poczekać tak ok 6 tyg Agniesia - tak. ostatnio zamawiałam początek czerwca zasypowyale nie patrz na cenę piasku tylko całość za wywrotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czupurek hmm..a u mojej kumpelki trawka pokazała główki po 7 dniach mam nadzieje ze w sobotę tez cos mi sie tam jednak pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ech....czy to sie juz nikomu nie znudzi...przecież istnieją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam w ten deszczowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.07.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 SylwiaB witaj..oj i niech tak jeszcze sobie popada..tylko zeby ciut cieplej bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bodekku Teska Dla trawki deszczyk dobry- dla nas to mniej Na jutro zamawiam słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.07.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bodekku, dziekuje za namiar na bramę garażową. Co do tempa, to faktycznie chyba nieźle nam idzie , tfu, tfu, żeby nie zauroczyć.Może jeszcze ktoś może dać namiar na firmy z bramami garażowymi i drzwiami antywłamaniowymi? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.07.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Tradycyjnie już polecam Spina - jeśli chodzi o bramy, drzwi mam drewniane, więc nie zabieram głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts