Teska 06.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ewa Brame mam segmentowa hoemanna polecam firma jest na mieszka I. Natomiast antywlamaniow e Gery polecam na pl.Orła Białego Wystrzegaj sie dilusiow na zółkiewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bodekku, dziekuje za namiar na bramę garażową. Co do tempa, to faktycznie chyba nieźle nam idzie , tfu, tfu, żeby nie zauroczyć. Może jeszcze ktoś może dać namiar na firmy z bramami garażowymi i drzwiami antywłamaniowymi? Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Ewa, my zalozyliśmy brame segmentowa z napędem z firmy Koncept z Mieszka 1, tel to : Pan Łukasz Łukomski 482-69-12, kom. 607-680-828.Płaciliśmy około 5 tysiączków (garaz na 2 samochody), ale brama superowata. Solidna niemiecka robota. Trochę długo na nią czekałam (około 4-5 tygodni, ale polecam). Z firma tez nie bylo jakis zgrzytów. Co zaś sie tyczy kradzieży okien to lepiej dmuchać na zimne. My mielismy ten sam problem. Okna wstawili, ale bramy jeszcze nie było, wiec męzus, kupił polówkę i robił za ciecia, przez prawie tydzień, dopóki nie założył alarmu. A w miejsce bramy założył płyty osb, żeby wogóle jakos zamknąc, budynek. Teraz jest juz oki, okna, brama na miejscu i super sprawa alarm, w który warto zainwestować, bo śpisz spokojnie. Co do drzwi antywłamaniowych to popytaj Pawła_, u niego oglądałam super drzwi, wiec moze on Ci cos doradzi i podpowie Ja narazie mam drzwi metalowe "ze złomu", ale mysz sie przez nie nie przeciśnie. uff, to tak po krotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.07.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ewa Hebda masz jeszcze adres stronki tych bram, wiec sobie poczytaj troszku http://www.novoferm.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Sylwia, a jak tam Twoje poszukiwania. Widać juz finał? Teska - Ty wiesz dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Iwonka Mam nadzieję, że finał widać ) Chyba kupię działkę na którą mnie nie stać Ale super okolica, bliziutko las ,cisza i spokój, no i te ptaszki Jutro architekt ma rzucić fachowym okiem na teren Tylko budowanie przez to się przesunie- ale chyba warto- bo lepiej mieć domek póżniej ale na fajnej ziemi, niż szybciej ale na dziełeczce takiej nie do końca wymarzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.07.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Czupurku dziekuje pozdrawiam grupe szczecinska, robie prawko, spisuje umowy, kontroluje rynek, szukam dobrych rozwiazan i teraz czy ktos z Was wie czy strop fert40 zostal zastapiony przez ceram 40a ? wykonawca mowi ze fert 40 jest starym stropem i musze przyznac, ze go w hurtowni nie widzialam, rozstaw jest taki sam, wysokosc tez wiec moglabym zamienic bez zmiany projektu, pozdrawiam urobiona 'po lokcie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 06.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 SylwiaBpodaj chociaz okolice w ktorej masz zamiar zakotwiczyc i zyczę dobrego wyboru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Iwonka Wołczkowo,ul Dereszowa zaraz za lasem jest Sławoszewo Jak kupię działeczkę od razu się pochwalę A teraz muszę znaleźć pracę to może już za rok zacznę budować Tak czytam posty- u Ciebie wszystko szybciutko idzie- ogrodzenie, brama, alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 07.07.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam grupę tak.......... ławy wylane balismy sie że słońce,że za wysoka temperatura ale akurat wczoraj jak wylewali to nie grzało i nie padało czy może ktos wie gdzie styropian tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam czwartkowo uff jeszcze dwa dni.... ale z łikendu też niewiele mi zostanie dałam się wrobić za sekretarza na wystawie klubowej owczarków efekt: sob-nd od 7.00 do wieczora - zajęte ale co tam w tym miejscu ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA WYSTAWĘ (do oglądania wyłącznie owczarki niemieckie, obsada międzynarodowa) niestety mojego pupila jeszcze nie będzie - z braku czasu nie nauczyliśmy się jednego elementu wymaganego na wystawie - więc rolf zostaje w domu - bo ja porażek nie znoszę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Teska - ja raczej mówiłam o zazielenieniu się całości cieniutkimi ździebełkami po za tym dobra ziemia, nawóz też pewnie robi swoje Ewa - bramy wiśniowskiego ARTBRAM - rapackiego tel. 4525-142 (dają rabat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - czy tnie się irgi horyzontalne? jak tak to, o ile i kiedy? a co to za irga może znasz odmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam! Jak to dziś będzie z tą pogodą? Pomyję okna (starsznie tego nie lubię ) czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - umyj - będzie jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - umyj - będzie jaśniej ja o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi - a to, mnie zaskoczyłaś. pisało irga horyzontalna i tyle. teraz ma zielone liśie i czerwone owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 czupurku to tym bardzie musisz zabrać rolfa ze soba. Powiesz mu że tak ma to robić ja te pieski i już. Od razu się nauczy. No, chyba, że mu sama pokazujesz zadania do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Didi jak umyjesz u siebie to tak z rozpędu, może i moje ....... Ja też nie cierrrrrrrpię myć okien. pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts