bodekku 07.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 monka - amo tez nie wie - tylko tak pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.07.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Budowniczy jest pod estakadą pomorską po prawej stronie ul. gdańskiej (jak się jedzie na lepszą czyli prawą stronę szczecina ale uważaj - trzeba się pilnować i targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 amo - ale z ciebie dowcipniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.07.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 to nie dowcip - to stwierdzenie faktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 amo - wytłumacz się - dlaczego jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.07.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 bo ja mam serce po prawej stronie a lewica nigdy mi nie odpowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 no to na budowepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 to witam raz jeszcze zjadłam włąsnie obiadek ( wczorajszy) haha i zaraz ide tepic mrówki ale mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzio 07.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam!!Buduję dom jednorodzinny. Obecnie jestem na etapie poszukiwania sensownego hydraulika (ze Szczecina lub okolic). Może mi kogoś niedrogiego i solidnego polecicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam! No to mamy piąteczek Kto się cieszy? (chyba retoryczne pytanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam!! Buduję dom jednorodzinny. Obecnie jestem na etapie poszukiwania sensownego hydraulika (ze Szczecina lub okolic). Może mi kogoś niedrogiego i solidnego polecicie. witamy w grupie prosimy napisz coś więcej o sobie i swojej budowie tzn. gdzie budujesz, co budujesz a co do hydraulika to my znamy i polecamy tylko dobrych informację wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam piątkowo! Didi - ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 andzio - witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teraz napiszę Wam ciekawostkę dlaczego ZUDy zbierają się co 2tyg:2. Opinię, o której mowa w ust. 1, wraz z dwoma egzemplarzami projektu wydaje się inwestorowi w terminie 14 dni od dnia przedłożenia wniosku. W uzasadnionych przypadkach termin ten może być przedłużony do 30 dni. Niezajęcie stanowiska przez zespół w tych terminach uznaje się za brak zastrzeżeń do przedstawionego projektuJest to fragment ustawy dotyczącej działalności ZUDów, a co ciekawsze ci co niby uzgadniają dokumentację wcale nie muszą się pokazać na spotkaniu, bo właśnie jest tem przepis.Piszę wam o tym bo właśnie walczę z elektrykiem w Goleniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - to fajna fucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 to ja też się melduję przed łikendowo Andzio - również witam. Didi dała ci już namiary, więc nie będę powtarzać, bo u mnie hydraulik był ten sam. WKT - ja też brałam tylko materiały. o wykonawcach współpracujących nic nie wiem. no i pisałam, że NIEKIEDY mieli dobre ceny na styropian - co oznacza że nie zawsze (trzeba sprawdzać i żądać dobrej ceny). wczoraj praktycznie uporaliśmy się już z tym kawałkiem ziemi do obsiania - wszystko piknie rozdrobnione, prawie wyrównane. a wiecie czym walczyłam? nie? no to powiem: małżek - siekał grudy szpadlem, a ja.... siekierą i to bite 2 godz. efekt zadowalający, a ja mogę iść na rzeźnika i robić tatar. Teska - zostaw te mrówy w spokoju, co ci one przeszkadzają? nie wchodzą do domu? no daj im żyć, to w końcu ich teren. ja chciałąm walczyć, ale po nieudanej próbie i przemyśleniu - dałam spokój. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dzieńdoberek Didi, Ty tak z rańca i juz klikasz. Myslalam, że ja bede 1sza. To chyba przez te okna. Masz góre przeciez do umycia, wiec spij kawusie i do pracy. Miłego dnia.Chyba Ci zazdroszcze, bo dziś to ja tez bym chętnie okienka "przeleciała", oczywiście w swoim domciu, ale cóz, p.oki nie mam tynków i podłog to syzyfowej prace nie bede wykonywać. andzio witamy witamy. No prosze, tak niedawno a jeszcze ja bylam nowa, potem doszla do nas SylwiaB a teraz Ty. Może i w tym Szczecinie nie jest tak źle z tym budowaniem? pozdrowionkaiwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - o ZUD-ach jest i jeszcze jedna prawda. ostatnio pytałam rejon dlaczego nie było nikogo (a mi zależało) i dowiedziałam się, że ponoć mają cztery miejsca spotkań i dlatego na danym ZUD-zie nie są co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jeszcze raz się muszę wyżalić: A raczej wykrzyczeć: cholera miałam zacząć budowę w maju, teraz mamy połowę lipca (12 go minie 2 tyg jak leżą papiery w ZUD) po 18stym złożę o pozwolenie na budowę, i zanim się uprawomocni to już będzie wrzesień cholera a poprzednim razem poszło tak dobrze w Goleniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - o ZUD-ach jest i jeszcze jedna prawda. ostatnio pytałam rejon dlaczego nie było nikogo (a mi zależało) i dowiedziałam się, że ponoć mają cztery miejsca spotkań i dlatego na danym ZUD-zie nie są co tydzień to powiedz mi dlaczego oni za każdy zespół biorą pieniądze? Owszem starostwo im nie płaci , ale płaci w przypadku pana.K energetyka (ENEA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts