Didi 08.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi, Ty tak z rańca i juz klikasz. Myslalam, że ja bede 1sza. J już przed kompem siedziałm o 6,50, ale wiedziałam że jeszcze nikogo nie ma więc ...........trochę odczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - to z ciebie ranna ptaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 To chyba przez te okna. Masz góre przeciez do umycia, wiec spij kawusie i do pracy. Miłego dnia. Chyba Ci zazdroszcze, bo dziś to ja tez bym chętnie okienka "przeleciała", oczywiście w swoim domciu, ale cóz, p.oki nie mam tynków i podłog to syzyfowej prace nie bede wykonywać. dziś chyba nie będę myła tych okien, bo z nerwów mam taką energię, że chyba prędzej bym powybijała te okna niż je umyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska, jak tam sublokatorki się wyniosły? W sprawie mrowek to przypomnial mi sie taki patent.i o tym nie powiedziałam. Swego czasu u mnie pod blokiem (mieszkam na parterze), tez pojawiły się czarne mrówki. Siedze sobie w fotelu, a tu patrze pod oknem na moim dywanie czarno jak w ulu. Se mysle co za mafia tu przybyla. Widok niesamowity byl wtedy. Moj ślubny z racji tego że nie cierpi zadnego robactwa (kiedyś przez pająka o mało nie wjechał w słup energetyczny), zaczął działac. Wziął talerzyk z wodą i cukrem postawił na podłoge a mróweczki jak w wojsku po sznureczku i do talerzyka. Pózniej odkurzacz zrobił resztę. Pod dom wiem, że kupi.ł jakis preparat i spryskał ziemię no i mrówki sie wyniosły. Teska w jakims miejscu tez zrob "basen" dla mrówek. Cukru nie żałuj, a one wszystkie tam przyjdą. Może to być np. folia na której wylejesz wodę z cukrem. Z foli to je tez pozbierasz łatwiej, no i oczywiście ratuj sie jakims srodkiem na mrówki, który dobije resztę sublokatorów. powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.07.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - zawsze można się wyżyć na łopacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bodekkua gdzie ja mam wbić tę łopatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - a tego to ja już nie wiem a wyżyć na łopacie możesz się np u mnie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - zawsze można się wyżyć na łopacie Oj Didi, dla mnie to byś była SKARBEM z tą Twoja energią. Panowie pomału kończą ogrodzenie z murku i musze jak najszybciej zrobić wykop wzdłuz płotu pod tuje po które mam jechać z Teską. A tak jak wyliczyłam to musze kupic 35-40 tuj. (33 m. ogrodzenia na jednej ścianie). Na samą mysl ile to kopania to glowa mnie boli. Planuje oczywiscie sobote (po południu bo praca) i niedzielę. Chce wykopać dół pod tuje i sypnąc do niego trochę czarnoziemu, kory i dopiero roslinki. Pózniej posypka z kory na wierzch. Jak głeboko sadzi sie tuje np. wielkości 0,60 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 08.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie w piątek! Bodekku - mam nadzieje że nie uraziłem Cię tym lewobrzeżem Tak naprawde lewobrzeże jest OK, ale tylko dlatego że budują się tam tacy fajni ludzie z forum - może ich znacie Didi - nie denerwuj się - urzędnicy dezorganizują ten kraj bo im tak wygodniej. My musimy odpowiedzieć spokojnie - więc proponuje poranną kawke i może jakiegoś lekkiego drinka Czy ma ktoś DOBRĄ i TANIĄ (czy da się to połączyć ) ekipe do ocieplenia poddasza i położenia regipsów, plizzzzzzzz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka dzięki za pyszną kawkę......u mnie mrówki na trawniku i nie chce przesłaniac trawce swiatła....no nic...podsypałam proszkiem i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 andzio witaj w grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Melduje trawka wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - nie denerwuj się - urzędnicy dezorganizują ten kraj bo im tak wygodniej. My musimy odpowiedzieć spokojnie - więc proponuje poranną kawke i może jakiegoś lekkiego drinka do czego Ty mnie namawiasz, ja zaraz wsiadam w samochód , bo gdyby nie, to kieliszek na moje skołatane nerwy dziś by się nadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka dzięki za pyszną kawkę......u mnie mrówki na trawniku i nie chce przesłaniac trawce swiatła....no nic...podsypałam proszkiem i czekam... Teska - a o co chodzi z tym przesłanianiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi - no to, szkoda że jedziesz sobie kciałam ci ja zapytać: wierzbę iwę wiem że ciąć na wiosnę wierzbę hakuro nawet 3 razy w sezonie a co mandżurską? wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska - to jeszcze raz jado której ta hurtownia na kolumba jest czynna wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 08.07.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Didi ja nie namawiam ja proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Hej,hej Witam piątkowo Melduję, że ziemi jeszcze nie kupiłam, bo ta którą wybrałam nagle gwałtownie podrożała...wryyy Tak to jest jak po człowieku widać, że mu się ziemia podoba No nic to obok są inne działeczki, to jakąś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 08.07.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich piątkowo. Ale nam się piękniasta pogoda zrobiła. Oby tak przez całe lato było! Fajnie, że nam się grupa powiększa, czuję się przez to prawie jak weteranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts