Didi 08.07.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no i troszkę popadało! kto na weekendzie to życzę udanego, a pracującym wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witajcie wieczorkiem.... na dzis koniec ogrodniczych prac deszczyk polał...ale chyba i ja bede musiała lac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a mrówki potrkatowałam proszkiem...one go taszczą do królowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie,szukam kostki betonowej , bruku betonowego czegos na podkladki betonowe dystansowe pod zbrojenie,czy ktos z Was ma moze do odsprzedania kostki bruk betonowy? jeden z wymiarow 6 cm by mi pasowal a jak nie to napiszcie jakie maciepotrzebne mi 70 wg dlugosci zbrojenia czyli po dwoch stronach 140 podkladek plus jakis zapas na fundament pod kominy ok 50 'cegiel' betonowych lub wiecej jak ktos ma male wymiary kostek, bruku, pytam ponownie:czy ktos z Was wie czy strop fert40 zostal zastapiony przez ceram 40a ?wykonawca mowi ze fert 40 jest starym stropem i musze przyznac, ze go w hurtowni nie widzialam,rozstaw jest taki sam, wysokosc tez wiec moglabym zamienic bez zmiany projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witajcie wieczorkowo ja tez mam pytanko do Was Tynki wewnętrzne. Trochę sie naczytałam juz na ten temat i jest oczywistym, ze tynk cem-wap. jest lepszy i zdrowszy (oddycha) i bardzo bym chciała takowe mieć. Czynnik ekonomiczny jest jednak górą i juz prawie jesteśmy zdecydowani na gipsowe Opiszcie mi swoje doświadczenia w tej kwestii (czy to az taki zły wybór?) i czy jestescie zadowoleni z ekipy ktora Wam takie tynki kładła. Jeżeli polecacie swoich fachowcow, to poprosze o namiarki, bo pomału szykujemy sie do tego etapu robót. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska jeszcze cały nastepny tydzien musze pracowac, wiec jak kawusia smakowala to zapraszam na nastepna. Ja moze niedlugo tez napewno cie odwiedze. (trafilam wczoraj na stronke maksia i obejrzalam sobie twoj domek podczas jego odwiedzin u Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Delf, ja jeszcze w sprawie tych bloczkow od Ciebie. Będziemy robili ścianki działowe na poddaszu i chyba jez zrobimy z bloczkow a nie z rygipsow, wiec jezeli sprawa aktualna to wracaj szybko z urolpu a adam by po nie podjechal. Napewno nie wykorzystamy wszystkich ale mysle, ze jakas 100 bedzie nam potrzebna. Mowiłas mi jakiej sa wielkosci ale nie pamietam. Bedą sie nadawaly na ścianki działowe czy nie? (chodzi o grubość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka Idziesz jak burza Pewnie gdyby w tym roku była w Rurzycy kanaliza święta już spędzalibyście u siebie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka witaj wieczorowo te fotki to starsznie dawne dzieje.W moim dzienniku sa ciut aktualniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 SylwiaB witaj...a co z twoja dzialką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.07.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam wszystkich Teska - budowa rusza od jutra, więc niestety będziesz miała od rana zakłócenia spokoju. Prawdopodonie koło godziny 8 ma być Catepilar aby rozpocząć zdejmowanie humusu, potem geodeta i prace ziemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 GrzegorzR no wiesz....fajnie, a o 8 to ja juz nie spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Teska Podrożała nagle i gwałtownie wryyy.... Ale w okolicy są jeszcze inne pewnie coś wybiorę No i już wiem , że to Dobra, a nie Wołczkowo jak myślałam Chociaż skręca się przed tablicą z nazwą "Dobra"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka witaj wieczorowo te fotki to starsznie dawne dzieje.W moim dzienniku sa ciut aktualniejsze:) hm, jeszcze nie trafilam na Twoj dziennik, ale i tak zdjecia i domek ładny. Jak zobacze on-line to mi pewnie wyjda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sylwia,te tynki to pewnie jeszcze dobry miesiac, bo na urlop sie wybieram, ale wiesz trzeba zawsze wczesniej bo teraz sezon i czasami trudno o dobrego fachowca tak od razu. I tak sie troche martwie, że bede dlugo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam wieczorowoDawno mnie tu nie było, ale czasem podczytuję. witam nowych grupowiczów, Gratuluje rozpoczęcia budowy, zakładania ogrodów:-) Sylwia B - sprawdz, czy obok działek na Dereszowej w Dobrej w przyszłosci nie bedzie przebiegac obwodnica do Polic. Cos mi sie wydaje, ze to niedaleko, miedzy Dereszową a Zieloną (obok rzeczki). Nasz projekt jest juz u architekta i pomału pomału zblizamy sie do budowy. Ale to jeszcze dalekooooo, jak mówił Koszałek-Opałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11102 Tu masz dziennik Teski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam wieczorowoDawno mnie tu nie było, ale czasem podczytuję. witam nowych grupowiczów, Gratuluje rozpoczęcia budowy, zakładania ogrodów:-) Sylwia B - sprawdz, czy obok działek na Dereszowej w Dobrej w przyszłosci nie bedzie przebiegac obwodnica do Polic. Cos mi sie wydaje, ze to niedaleko, miedzy Dereszową a Zieloną (obok rzeczki). Nasz projekt jest juz u architekta i pomału pomału zblizamy sie do budowy. Ale to jeszcze dalekooooo, jak mówił Koszałek-Opałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sylwia, a co do tych świat to pewnie masz rację (Didi sie szybciej wybudowała), ale juz wiem, ze spieszyc sie nie ma po co bo kanaliza bedzie w rurzycy w czerwcu nastepnego roku, wiec poczekam jeszcze troche a zaoszczedze na oczyszczalni. Z natury jestem optymistka i wierze, że poślizgu z kanaliza nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 GrzegorzR w sobote beda kopac fundamenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts