Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

No fundamentów to chyba jeszcze nie jutro. Jutro wpierw zbiorą humus i geodeta ma wyznaczyć budynek. Kopać pod fundament pewnie będą w poniedziałek. Ale jutro wszystkiego dokładnie się dowiem, jak przyjadę na inspekcję. Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście zaczną około 8 i jakie to będzie przybliżenie czasowe.

No fundamentów to chyba jeszcze nie jutro. Jutro wpierw zbiorą humus i geodeta ma wyznaczyć budynek. Kopać pod fundament pewnie będą w poniedziałek. Ale jutro wszystkiego dokładnie się dowiem, jak przyjadę na inspekcję. Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście zaczną około 8 i jakie to będzie przybliżenie czasowe.

Grzesiu,

bierz zawsze poprawke na budowlancow. Im sie nigdy nie spieszy, a i Ty bedziesz zdrowszy.

Pamietam, ze kiedys z ranca tez pedzilam na swoja budowe, coby im drzwi otworzyc, a oni spoznienie ponad godzine. Szlag mnie o malo nie trafil.

Taska,

tak w biegu otworzylam twoj dziennik i oczywiscie najpierw ostatnia strona i zdjecia ogrodu iiii :o , kurde, jestem pelna podziwu. Ale pracy włozyłas z Adasiem.

Ide sie szybko wykąpac i biore sie za czytanie (pewnie bedzie ci sie czkało).

Moj ślubny wlal mi takiego drinka, że chyba zaraz odpłyne (i to tak bez okazji).

A ja mam taka slabą glowe, że zaraz spac mi sie chce.

Bardzo podobał mi sie ogrodek Didi szczególnie ten mostek i stawik z rybkami. Ty tez masz cos w tym rodzaju?

tak to ta planowana obwodnica, dzięki ktorej nie trzeba będzie jadąc nad morze jechac na południowy wschod. Jak tłumaczyłam znajomym, ze z połnocno-zachodniej częsci Szczecina muszę objechac całe miasto kierując sie na południowy wschod to nie wierzyli.

Nie wiem, kiedy realizacja dojdzie do skutku - moze dzieki unijnym funduszom nie bedzie to niewiadomokiedy?

http://sitwp.umwp.pl/sba_studia/ob_szczecina.pdf

tu jest plik pdf z załozeniami i mapką obwodnicy

ula

kurde miało być Teska oczywiście, a nie Taska :lol:

Iwonka czyżby drineczek już działał :lol:

Już jestem ze świezym umyslem po kąpanku i z wieksza energia.

To byl tylko jeden drink, wiec nie wiem, czy to on jest winowajca. Dwa w jednym, czyli zmęczenie i drink zrobiły swoje. Ale teraz jest juz lepiej.

Co do mostku Didi, to musisz o konkrety ją pytac. Ja widziałam na żywo.

Didi slubny jest w tej dziedzinie profesjonalistą, wiec co i jak (chodzi o rów na twojej działce), nie zabieram głosu.