Sylwia B 08.07.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ulanka Będzie,będzie, ale to spory kawałek- mnie nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 aaaaaa, czemu mi się skserowało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11102 Tu masz dziennik Teski. dzieki za link, poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka czytaj , czytaj Jak odkryłam forum, to najpierw właśnie czytałam o zmaganiach Teski z budowaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Napiszcie coś blizej o tej obwodnicy. Jak będzie przebiegala i kiedy ma ruszyc ta inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Czy to nie jest ta sama obwodnica co ma przebiegac przez Świętą do Polic? Kurcze ale by było super. Jak bym juz zamieszkała w Rurzycy to bym miała o wiele blizej do mojej mamy. Teraz to najblizej żaglówka w poprzek J. dąbskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 obwodnica ma biec jakoś za Sławoszewem i blisko właśnie Dobrej. Z tego co wiem, już mieli dawno budować,ale kaski nie mają. Pewnie kiedyś powstanie- ale nikt nie wie kiedy Przynajmniej nikt nie umiał mi powiedziec kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.07.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No fundamentów to chyba jeszcze nie jutro. Jutro wpierw zbiorą humus i geodeta ma wyznaczyć budynek. Kopać pod fundament pewnie będą w poniedziałek. Ale jutro wszystkiego dokładnie się dowiem, jak przyjadę na inspekcję. Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście zaczną około 8 i jakie to będzie przybliżenie czasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No fundamentów to chyba jeszcze nie jutro. Jutro wpierw zbiorą humus i geodeta ma wyznaczyć budynek. Kopać pod fundament pewnie będą w poniedziałek. Ale jutro wszystkiego dokładnie się dowiem, jak przyjadę na inspekcję. Swoją drogą to ciekawe czy rzeczywiście zaczną około 8 i jakie to będzie przybliżenie czasowe. Grzesiu, bierz zawsze poprawke na budowlancow. Im sie nigdy nie spieszy, a i Ty bedziesz zdrowszy. Pamietam, ze kiedys z ranca tez pedzilam na swoja budowe, coby im drzwi otworzyc, a oni spoznienie ponad godzine. Szlag mnie o malo nie trafil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Taska, tak w biegu otworzylam twoj dziennik i oczywiscie najpierw ostatnia strona i zdjecia ogrodu iiii , kurde, jestem pelna podziwu. Ale pracy włozyłas z Adasiem. Ide sie szybko wykąpac i biore sie za czytanie (pewnie bedzie ci sie czkało). Moj ślubny wlal mi takiego drinka, że chyba zaraz odpłyne (i to tak bez okazji). A ja mam taka slabą glowe, że zaraz spac mi sie chce. Bardzo podobał mi sie ogrodek Didi szczególnie ten mostek i stawik z rybkami. Ty tez masz cos w tym rodzaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 kurde miało być Teska oczywiście, a nie Taska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 kurde miało być Teska oczywiście, a nie Taska Iwonka czyżby drineczek już działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 tak to ta planowana obwodnica, dzięki ktorej nie trzeba będzie jadąc nad morze jechac na południowy wschod. Jak tłumaczyłam znajomym, ze z połnocno-zachodniej częsci Szczecina muszę objechac całe miasto kierując sie na południowy wschod to nie wierzyli. Nie wiem, kiedy realizacja dojdzie do skutku - moze dzieki unijnym funduszom nie bedzie to niewiadomokiedy? http://sitwp.umwp.pl/sba_studia/ob_szczecina.pdf tu jest plik pdf z załozeniami i mapką obwodnicy ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Bardzo podobał mi sie ogrodek Didi szczególnie ten mostek i stawik z rybkami. Ty tez masz cos w tym rodzaju? Iwonka a można gdzieś zobaczyć mostek Didi?? Czy tylko " na żywo"? Bo działka, którą teraz mam "na oku " ma rów i trzebaby go jakoś zagospodarować, właśnie mostkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ulanka dzieki za obwodnicę Tylko ja ślepa jakaś jestem i nic dokładnie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sylwia B ja też nie mogę sie przyjrzeć dokładnie tej mapie, bo strasznie wooooolno sie przewija. Nie wiem, czy to wina mojego providera, czy ten link jest taki kiepski... ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Sylwia B ja też nie mogę sie przyjrzeć dokładnie tej mapie, bo strasznie wooooolno sie przewija. Nie wiem, czy to wina mojego providera, czy ten link jest taki kiepski... ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka a ja jutro bede sie poiła hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 kurde miało być Teska oczywiście, a nie Taska Iwonka czyżby drineczek już działał Już jestem ze świezym umyslem po kąpanku i z wieksza energia. To byl tylko jeden drink, wiec nie wiem, czy to on jest winowajca. Dwa w jednym, czyli zmęczenie i drink zrobiły swoje. Ale teraz jest juz lepiej. Co do mostku Didi, to musisz o konkrety ją pytac. Ja widziałam na żywo. Didi slubny jest w tej dziedzinie profesjonalistą, wiec co i jak (chodzi o rów na twojej działce), nie zabieram głosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 08.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Iwonka a ja jutro bede sie poiła hahahahah Czyżby ślubny niepodzianke Ci zrobił i wczesniej wraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts