bodekku 11.07.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 elewacja w 98% skończona i zamalowana został tylko 1 balkonik i cokolik możecie się spodziewać nowych fotków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Bodekku - ale masz fajnie ok, spadam do dom, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Klaus dlatego na privka, bo nie bede pisala nazwiska nawet dobrego fachowca ktory sobie tego nie zyczy. Ale na privka podam zawsze.Więc zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 znowu zakupy ogrodnicze.... 40 szmaragdów sosna karłowa MopsJalowiec " blue star" - taka kulkaJalowiec "golden carpet" zołty no nic....i 500 zł poszło...a jutro robota ogrodnicza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.07.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Klaus dlatego na privka, bo nie bede pisala nazwiska nawet dobrego fachowca ktory sobie tego nie zyczy. Ale na privka podam zawsze.Więc zerknij. Dziękuję, odebrałem. A co do fachowców to myślę, że każdy sobie życzy reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Klaus pewnie, ale nie kazdy chce zeby jego nazwisko mimo wszystko pisac w necie. A on nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Slyszeliscie ze styropian drozeje o 30%??? czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Może być prawda, jest cholernie ciężki w utylizacji, mogli nałożyć tak zwaną opłatę produktową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 facet w jenej hurtowni mowi, ze w ostatnim czasie producenci nie realizowali zamowien, bo od jutra drozeje i beda sprzedawac po wyzszej cenie, w innej hurtowni powiedzial, ze podrozeje ok 20 proc za miesiac, bo ostatnio byly niskie ceny na styropian i za miesiac na pewno zdrozeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.07.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Sylwia, to byl krotki epizod w moim zyciu, ale bardzo owocny zreszta. Kraków piekne miasto, ale mieszkac tam cale zycie nie usmiechalo mi sie. Staszne korki i nieczyste powietrze. Mieszkalam w krakowie w czasie jak krecili Liste Schindlera. Pod moim sklepem na Miodowej (dzielnica żydowska) kręcili pare scen do filmu. Niesamowitych przezyc wtedy doznalam . Właśnie dziś spacerowaliśmy po Miodowej! Sklepiki przepiękne, atmosfera w powietrzu się unosi, kafejka na kafejce - bajka, ale.......fakt korki i zero kultury jazdy. Nie używają kierunkowskazów nagminnie. Gdy chcesz zmienić pas ruchu nikt Cię nie wpuści! I do tego pełno ulic jednokierunkowych Tak więc najlepiej na własnych nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Didi to "musi" do Krakowa Warszawka "najechała" ale macie fajnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 istnieją...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witajcie, donoszę, że żyję. Prace wykończeniowe i ogrodowe przy domku w toku. Z każdego kolejnego udogodnienia cywilizacyjnego cieszę się jak dziecko. Ostatnio - blat i zlew w kuchni! Mąż pracowicie wydziera po kawałku ziemi matce naturze i kultywuje trawniczek. Oby te upały nie zaszkodziły młodej trawce! Powoli zaczyna wyglądać jak u ludzi A co do Krakusów. Jam jednego poślubiła i nad Odrę, do grodu Gryfa przywiodła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 12.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witajcie, dzisiaj pierwsza sie melduję i przekazuję wiadomość. Dziś znowu zapowiadają upały, a ja musze niestety pracować Wam pracującym też jest tak smutno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.07.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 witam wszystkich wtorkowo Teska - jak tak dalej pójdzie to, las zrobisz a co z twoim potokiem? Maggie - na urlopie jesteście? co z działką? Bodekku - oglądnęłam nowe zdjątka. chatka wygląda śliczniaście i imponująco. kto by pomyślał, że kanada... melduję, że wczoraj zakończyliśmy porządkowanie przodu. trawa posiana, teraz czekam jak wzejdzie. no ale zawsze coś musi się skichać. przystąpiliśmy do wymiany oleju w kosiarce (wg instrukcji pierwsza wymiana po 5 godz). nie wspomnę, że klucza nie było w komplecie i nie trochę trwało za nim odpowiedni dobraliśmy i że nie mogliśmy znaleźć spustu (taka czytelna instrukcja ). jak już uporaliśmy się z narzędziami, korek został odkręcony, olej spuszczony i..... przy zakręcaniu...., nie wiem za czyją sprawką: moją czy małżonka, bo robiliśmy wspólnie, rozsypał się spust w drobny mak wczoraj kosiarka pojechała do serwisu. całe szczęście naprawią. pytanie tylko na czyj koszt? jak dla mnie był to, wadliwy stop metalu, ale czy oni podciągną to, pod naprawę gwarancyjną? facet od napraw mówił, że pierwszy raz widział takie uszkodzenie. stwierdził, że za dużo pary w rękach miałam (powiedziałam mu że ja z tą kosiarką sama, więc niemożliwe). wrrrrrr pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 maksiu - dziękuję za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 czupurek - ostatnio zwłaszcza po "skończeniu" elewacji zaczyna faktycznie być podobny do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts