Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Teska,

widzisz, nie zabraniaj swojemu Piotrusiowi dokonać zakupu laptopa, bo to naprawde fajna sprawa. Do tego karta sieciowa i juz siedzisz na tarasie i rozmawiasz np. ze mną albo z bodekku :D :D

Jak masz sadzic tujki to zrób to jeszcze dziś, bo jutro pogoda bez zmian, a nawet jeszcze gorzej uuuuupppppaaaaaałłłłłyyyyyy

no to również melduję się środkowo

ta słonko dawało wczoraj, więc po pracy schroniłam się w sypialni i tak jakoś oko się zamkło samo i otworzyło dopiero po 19-stej

i to, było dobre bo, można było wreszcie wyjść i coś poskubać w trawce i podlewanie włączyć.

acha, sadzona w piątek na jednym kawałku trawka - słuchajcie, właśnie zaczęła kiełkować :o czyżby pomógł jej nawozik?

pozdrawiam wszystkich, a ochłodzenie to juz chyba od jutra

:D

Witam!

LUDZIE CZY NIKT NIE OCIEPLAL PODDASZA?

pozdrowienka :roll:

amo,

ten etap budowy jeszcze przede mną, wiec ........proletariusze wszystkich krajów łączcie się.....

Mam taką stałą ekipę (od wszystkiego), najpierw tynkowali mi garaż (przed założeniem bramy), nie dawno zrobili ogrodzenie, a od wczoraj wiem, że będą mi stawiać ścianki działowe na poddaszu i robic tynki tradycyjne. Jezleli chłopaki sie postarają (na razie nie mam jakiś rażących zastrzeżeń do nich) to być może jak się dogadamy do ceny to i będą mi ocieplać poddasze :D

Teska,

słyszałaś będę miałą tynki tradycyjne. Strasznie się ciesze, bo nawet cenę mi dali przyzwoita.

Jakoś nie dawały mi spokoju te miękkie gipsowe ściany a przy mojej młodszej córci, to po roku chałupa do remontu.

Paweł_

Jeżeli będziesz zainteresowany moją ekipą to daj znać. Mieszkają w Rurce albo w Lubczynie, więc praktycznie są na miejscu. Tylko na razie to pracują u mnie, ale myślę, że za miesiąc jak postawisz ściany to .... Zresztą oni też stawiają stan surowy. Nie są pijacy i bardzo grzeczni.

Tfu, tfu, co by nie zapeszyć.... :D