Teska 17.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 bikosa to wspaniale.... wiec czesciej bedziesz bywac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Bodekku witaj niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 OGLOSZONKO u mnie na stercie drewna zamieszkał malusi piękny kotek.....jako ze mam jednego w domu to moze by ktos z Was chciał wziasc do siebie ??? kotek biało czarny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 kotek na oko okolo 9 tygodni....w kazdym razie mały....moja Maksi siedzi na parapecie i ciagle gapi sie w te sterte drewna...stad wiem ze cos tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 witaj Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 bikosa - więc teraz będziesz się "sieciowo" udzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Teska - na razie dom nie gotowy to i kotek nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Kotków c.d podlewałam sobie i z ciekawosci chciałam zerknąć czy jest tam kotek....no był..ale 3 sztuki....i nawet fajnie było mi popatrzec na nie...gdyby...nie zajączek który lezł obok nich z odgryzioną głową.... niedawno zrobiłam fotkę temu zajaczkowi bo sobie pomieszkiwał w moim ogrodzie...a tu teraz .... jak mam sie pozbyc tych kotków???? sasiedzi wyłapywali do schroniska....ale sumienia nie mam.....moze kto jest chetny...???? ładne te kotki są...naprawde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.07.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Teska - najpierw jeden - potem trzy ??? te kotki to mordercy - ja bym sie bał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.07.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Teska puść na priva jakiś namiar na siebie to zdzwoni moja siostra kociara. Co prawda ona już ma kocicę ale ktoś znajomy podobno chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.07.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Teska kotki chyba by zajączkowi nie dały rady...myszkę to może tak... chyba, że to takie kotki co się zowią tygryski albo lewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 17.07.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witajcie! (od tego powinnam zacząć ) Czy ktoś ma jakąś sprawdzona ekipę do gruboziarnistych tynków wewnętrznych? Jeśli tak, to poproszę o namiary... (wspomagam budującą koleżankę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witajcie! Jestem już w domku. Jak to mówią: wszędzie dobrze, ale......" Dziś tylko chwilka a jutro opowiem Wam z czego krakusy budują swoje domy. Teraz tylko tyle - jak macie jakieś pomysły to strzelajcie ciekawe czy zgadniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 17.07.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 no co z tymi postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 17.07.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Teraz już lepiej Witam Pogoda jakaś taka... Teska Ale Ty u siebie masz sceny krew mrożące... Przypominają mi się zdjęcia JoasiJasia- te z wężem konsumującym żabkę... Bikosa Śliczny domek Babie lato urzekło mnie do tego stopnia, że prawie kupiliśmy w stanie surowym Ale po obliczeniach okazało się, że nie stać byłoby nas na wykończenie Teraz chcemy zbudować Gienię W środku jest troche podobna do Babiego Lata, tzn podobny rozkład pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 17.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witam niedzielnym wieczorkiem, ech, taki mialam dzisiaj fajowski dzien, że az spać mi sie nie chce. Byłam dzisiaj z przyjaciólmi na żaglach, pogoda żeglarska, czyli słońce i wiatr (w porywach piateczka) i znów zaczynam marzyć o własnej łajbie. pozdrowionkaiwonka Didi, witaj w domu, Ty juz po urlopie a ja dopiero sie wybieram. Juz dni odliczam i czekam z utesknieniem, kiedy w koncu wyrwe sie z tego szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 17.07.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Teska, czy Ty przypadkiem na punkcie zwierząt i kotów nie masz kota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Iwonka nie do konca tak......ale musze kotki przepedzic, a zlapac i oddać do schroniska to jakos nie mam sumienia...bo one sa piękniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 monka zerknij na privka [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam z ranka grupkę.... wlasnie przyszłam z obchodu no i co??? kotki sobie siedzą,z zajaca nic nie zostało, albo go gdzieś wywlekły sorki zostały 4 łapy i uszy musze to pozbierać i do worka ..... dalej nie wiem...ten zajaczek był mały...wczoraj wieczorem przy mojej bramie siedział duzy zając i tak myslałam ze to pewnie mama szuka go no i pierwszy raz byłam wsciekła na te koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts