Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Kotków c.d

podlewałam sobie i z ciekawosci chciałam zerknąć czy jest tam kotek....no był..ale 3 sztuki....i nawet fajnie było mi popatrzec na nie...gdyby...nie zajączek który lezł obok nich z odgryzioną głową.... :cry: niedawno zrobiłam fotkę temu zajaczkowi bo sobie pomieszkiwał w moim ogrodzie...a tu teraz ....

jak mam sie pozbyc tych kotków???? sasiedzi wyłapywali do schroniska....ale sumienia nie mam.....moze kto jest chetny...???? ładne te kotki są...naprawde...

Teraz już lepiej :)

Witam :)

Pogoda jakaś taka...

Teska

Ale Ty u siebie masz sceny krew mrożące... Przypominają mi się zdjęcia JoasiJasia- te z wężem konsumującym żabkę...

Bikosa

Śliczny domek :) Babie lato urzekło mnie do tego stopnia, że prawie kupiliśmy w stanie surowym :) Ale po obliczeniach okazało się, że nie stać byłoby nas na wykończenie :( Teraz chcemy zbudować Gienię :) W środku jest troche podobna do Babiego Lata, tzn podobny rozkład pomieszczeń :)

Witam niedzielnym wieczorkiem,

ech, taki mialam dzisiaj fajowski dzien, że az spać mi sie nie chce.

Byłam dzisiaj z przyjaciólmi na żaglach, pogoda żeglarska, czyli słońce i wiatr (w porywach piateczka) i znów zaczynam marzyć o własnej łajbie.

pozdrowionka

iwonka

Didi,

witaj w domu, Ty juz po urlopie a ja dopiero sie wybieram. Juz dni odliczam i czekam z utesknieniem, kiedy w koncu wyrwe sie z tego szczecina.

Witam z ranka grupkę.... :lol: :lol:

wlasnie przyszłam z obchodu :lol: no i co??? kotki sobie siedzą,z zajaca nic nie zostało, albo go gdzieś wywlekły :cry: sorki zostały 4 łapy i uszy :cry: :cry: musze to pozbierać i do worka .....

dalej nie wiem...ten zajaczek był mały...wczoraj wieczorem przy mojej bramie siedział duzy zając i tak myslałam ze to pewnie mama szuka go :cry: no i pierwszy raz byłam wsciekła na te koty :evil: