bodekku 18.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witajcie poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.07.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Teska - to jak się wściekniesz to łatwiej będzie kotki złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witam poniedziałkowo Teska - no horror po prostu, ale czy to koty? koty są zdolne rozszarpać zajączka? ja kotków nie wezmę, bo mam 2 psy. tym bardziej morderców - zjedzą mi rolfika a tak poważnie u mojego sąsiada są 2 małe. wzięłam do domu chciałam pokazać. psy też były żywo zainteresowane. no i mój pupil, pacyfista ni z tego ni z owego kotka zeżarł. no prawie, bo krzyknęłam i wyciągnęłam z paszczy. kotkowi futerko przygładziłam i w stanie nienaruszonym (na szczęście) oddałam sąsiadowi. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czupurek tez tak sie zastanawiam jak to jest......zajaczek był mały, kurcze moze chory nie wiem, wczoraj az mnie zatkało jak tą makabre odkryłam...no i dzisiejszy widok..tych łap i uszu....wrrrrrr dowiedziałam sie ze koty sobie pojda jak cos jak codzien bede im fundowac prysznic, nie lubia jak jest mokr tam gdzie siedza....no od popołudnia jak nie bedzie chetnych zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.07.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Teska - długo podlewać nie będziesz bo jutro ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Bodekku juz dzisiaj ma padać... całe szczescie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Teska - to szczęście to trochę dyskusyjne, u mnie nie ma jeszcze trawki ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 bleee Teska - a jak twoja trawka, rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czupurek trawka rosnie.....ale tam gdzie wymyło jest plac, dosiałam,ale tak sie zastanawiam jak to pozniej kosic??? jedna trawka długasna a druga ledwo widac???? a jak tam Twoje ogrodnicze prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam wszystkich Teska dostałam powiedz mi czy wszystkie kotki sa czarno białe? Bo ten ktoś co chce kotka to uparł się na pręgowanego no ale może się zdecyduje i na czarno białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 monka 2 czarno białe a jeden czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 dać jednego do malowania a u mnie stoi w ogrodnictwie - nic już narazie nie kupuję, basta małż podlewa i patrzy jak świeża trawka rośnie po prostu wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 To chyba temu czarnemu trzeba będzie pręgi domalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 monka fajnie by było gdyby chcieli wziasc. Swoja droga kotki przyszly jak tylko drewno zostało ulozone...a u sasiadow zagosciły w drewutni....z tym ze skonczyły gorzej...sasiad wyłapał i zawiózł do schroniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czyli są to, drewniane kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja naszego Maurycego też znalazłam w ogrodzie wziełam do domu żeby pokazać i już został ale nikt nie żałuje bo to bardzo fajny kocur. Zobaczymy może wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 monka ja tez mam "maksi" kanapowiec z niej okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 czupurek niom drewniane.....i okazało sie z kot jest w stanie upolowac zajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.07.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mój Maurycy wygląda jak twoja Maksi tylko jak na faceta przystało ma białą krawatkę jak kiedyś zobaczyłam jej fotkę w dzienniku to myśłałam że to mój kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Mój Maurycy wygląda jak twoja Maksi tylko jak na faceta przystało ma białą krawatkę jak kiedyś zobaczyłam jej fotkę w dzienniku to myśłałam że to mój kot moja tez ma krawatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts