Klaus 19.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Bikosiu czy namiarek na Pana Krzysia jakos mozna dostac????? potrzebuje porzadnego fachowca do zrobienia porzadku na tarasie....do polozenia jest 40m2 klinkieru.... Witam wszystkich! Bikosa! Ja też poproszę namiary na pana Krzysia! Ja również proszę o namiarek do Pana Krzysia. Obiecuję, że w tym roku go nikomu nie podbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.07.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Klaus korzystałam z Master Projekt - bez większych uwag, tak na 4. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Paweł - no facet ma dużą gamę okien (jakie to, drzwi lebo to, się nie wypowiadam bo nie brałam). i plastik i drewno. dużo ma zamówień, jest dość elastyczny cenowo i jak szukałam dla siebie (i to dość długo), to jako jeden z nielicznych wiedział jakie ma produkty, doradził i nie ściemniał. ja mam pcv, nie pamiętam nazwy profili. nie narzekałam ani na cenę, ani jakość, ani montaż. więc.... domyślam się że siedzisz w oknach, więc i napewno masz inne spojrzenie, ale możesz mi wierzyć w 2003 roku nie było z kim rozmawiać w mieście: albo cena kosmos, albo jakość dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.07.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Czy ktoś kupował materiał do utwardzenia drogi?Gdzie? Za ile?(potrzebuję tego sporo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Zobacz w "Jumar" w Mierzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.07.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dla tych co pragną ciszy wymyślono specjalny pustak poryzowany AKU:http://www.wienerberger.pl/images/db/articles/1077526677055.jpg"Niezależnie od tego, czy chcemy oddzielić ścianą sypialnię od łazienki, pokój dziecięcy od salonu czy własne mieszkanie od mieszkania sąsiada - zawsze myślimy o ciszy pozwalającej na spokojny wypoczynek i relaks. Uciążliwe dźwięki mogą wywołać stres, nerwice, stany depresyjne, obniżenie zdolności efektywnej pracy lub nauki. W wielu krajach hałas jest traktowany jako rodzaj zanieczyszczenia środowiska." "Porotherm 25 AKU to nowy produkt z ceramiki poryzowanej, służący do budowania ścian międzymieszkaniowych. Ze względu na masywność (otwory pustaków wypełnia się zaprawą) ściana z cegieł Porotherm 25 AKU cechuje się najlepszą w systemie Porotherm izolacyjnością akustyczną (wskaźnik Rw=60 dB), i to niezależnie od tego, czy jest otynkowana, czy nie." http://www.wienerberger.pl/servlet/ContentServer?cid=1083571270707&pagename=Wienerberger3%2FPage%2FMain&c=WBArticle&sl=wb_pl_home_pl&fr=tn Pustaki do nabycia od ręki w Marbudzie/Goleniów.POLECAM! (dobre ceny!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 19.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 gdzie kupić w Szczecinie solbet w dobrej cenie na ściany działowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dla tych co pragną ciszy wymyślono specjalny pustak poryzowany AKU: A jakiż to pustak jak w środku będzie zalany betonem? To po prostu szalunek stratny. Może lepiej te ściankę zbudować z bloczków betonowych. Będzie chyba taniej i prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dla tych co pragną ciszy wymyślono specjalny pustak poryzowany AKU: A jakiż to pustak jak w środku będzie zalany betonem? To po prostu szalunek stratny. Może lepiej te ściankę zbudować z bloczków betonowych. Będzie chyba taniej i prościej. Klaus! Jak zwał tak zwał, ale działa! Pustak zalewa sie betonem i ........... cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witajcie. A nie lepiej zamiast tego pustaka z kluchą betonu w środku zastosować bloczek silki? Materiał naturalny (piasek wapno woda) a akustycznie wspaniały? A ciężarem też się chyba nie różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.07.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam ponownie! w koncu mam internet!!!! witam Nowych! i Pozdrawiam wszystkich! praca wre.... wykonczeniowka naprawde wykancza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 witajcie znowu! jolly - to faktycznie wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Dzisiaj kładą nam kolorek na elewacje. Ciekawe jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 amo - a może jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam ponownie! w koncu mam internet!!!! witam Nowych! i Pozdrawiam wszystkich! praca wre.... wykonczeniowka naprawde wykancza!!!! Witaj Jolly! Jak wykańczałaś boczne ścianki w lukarnie - (warstwy od wewnatrz) płyta gipsowa folia płyta OSB lub deski styropian np 15 cm siatka tynk? Za ok. 2m-ce będę potrzebował Waszą bramę. Koniecznie muszę porozmawiać z instalatorem (podłączenia prądu itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.07.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 bodekku pomyślimy choć chyba zawsze lepiej obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 amo - daj hasło to pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 19.07.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 OK. tylko wpierw zlikwiduje ten bu... wokół budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.07.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam Panie Romanie W.! Jak to z ta lukarna bylo:lukarna - konstrukcja drewnianaodeskowana, pomiedzy szczeliny welnana deskach papana papie stropek 15 cmna stropku bedzie siatka i puc i to wszystko - po ulewnych deszczach nic nie przecieka! Co do bramy, to troche przypomniec... to byla szeroka brama nie? wiec naped Marathon, to gniazdo na suficie posrodku: dl. bramy dodac 60 cm, zreszta jak byl montazysta na pomiarach na pewno mowil.... jak cos to zapraszam do SALONU na struga 25 - tam teraz jestem!!!!Pozdrawiam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 amo - u mnie jest podobne "kongo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts