Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Wszystkim, jutro jedziemy zalatwic aktuaklizacje planu zagospodarowania- sprzedajacy mial na siebie wiec teraz to raczej formalnosc zeby przepisali na`mnie. tak wiec pierwsza wycieczka mojego synka byla do ntariusza, druga bedzie do ug w dobrej. potem zamawiamy projekt babie lato z pracowni apa. a potem to juz nie wiem czy najpierw wystepowac o warunki przylaczy mediow, czy usmiechac sie do teski, czy do s.p. i kierowac sie do pani architekt??

a malutki rosnie, zjada, ulewa- znow ma miejsce, znow zjada i tak w kolko.

pozdrawiam wszystkich

co do zdjecia to zobacze` co sie da zrobic- a mozna zdjecie zauroczyc? :wink:

maksiu, umiescisz nas??

Teska - napisz coś więcej o tym ubezpieczeniu w compensie - przeczytałam w innym wątku. Od kiedy można budowę ubezpieczyć i różne przydatne informacje. Dzięki z góry. :lol:

GRAPUSEK - jak tam postępy? Pochwal się trochę :)

Ivette

ja miałam ubezpieczony juz stan surowy otwarty- od zdarzen losowych

teraz mam chałupe ubezpieczona od zdarzen losowych i od złodziejstwa i dewastacji, na kwote 150 tys składka 345 zł.od złodziejstwa to jest 10 % kwoty czyli 15 tys ( moga narazie ukrasc okna, brame - to daje nam ta kwote natoiast od dewastacji płaca od 150 tyś..wiecej to agent powie...

Moge podać namiar na agenta co mi ubezpieczał....

Teska dzieki,wydawalo mi sie,ze jeszcze ktos kladl....

Mariusz no to szkoda wielka,bo mialem nadzieje uczestniczyc....

Pozdrawiam wszystkich.

Ja na pogode narzekac nie moge,bo wiatru jak na lekarstwo,temperatura wody 35 stopni,a powietrza to nawet nie pytajcie...

Moglbym sie pytac o te podatki ale wiecie co,konkludujac to i tak nic nie wymodze...Bo prosze popatrzec wchodzimy od maja a podatek wzrasta od stycznia,a niby wzrost byl podktowany wejsciem do unii...a jeszcze nie jestesmy...

Iwona G a jak Ty bys chciala zmiescic 60 metrow biezacych na 1500m2???To chyba jakas waska dzialka,co?

Teska,czy ja wiem,nosa nie wysciubiam poza klime...poza tym jestem w pracy a nie na wakacjach...chociaz podmiana byla na tyle pomyslna ,ze dwa dni w hoteliku spedzilem...pomiedzy basenami i palmami kokosowymi...A tak wogole to ciekawie jest...Mamy oficera marynarki an pokladzie,dwa uzbrojone okrety wojenne asysty,lodz patrolowa i takie tam ...tylko sobie pozazdroscic.

Teska - proszę o namiar na agenta z compensy na priva.

Iwona G - studio atrium ma dużo projektów, gdzie dom jest postawiony wzdłuż działki. Jak chcesz to zobacz pod ww.studio-atrium.com.pl. Ja mam projekt z tej firmy.

Maksiu- witamy po urlopie :lol:

karol - ale masz fajnie.... rozmarzyłam się 8) [/url]

Witam bardzo serdecznie. jestesmy tutaj nowi tak wiec jeszcze raz wszystkim slemy "CZEŚĆ". Stajemy przed faktem budowy, mamy juz prawie działke na Bezrzeczu i prawie upatrzony projekt (muratoc C17 - cieniste zacisze wraz z potencjalnymi poprawkami), tak wiec naprawde nowi, jeszcze nie doświadczeni, żółtodzioby. Tak wiec bedziemy bardzo radzi i otwarci na wszelke sugestie pomocne informacja jak i rady. Za które juz teraz dziekujemy z góry bardzo serdecznie!!!!!!!!!

PS Juz piątek tak wiec wszystkim miłego weekendu.