Gość 09.10.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Joasiu - to znaczy, że całe 22% będą zwracać? Czy tylko różnicę 15%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Joasiu dzięki ..... Bikosa- a moze foteczke Antosia jak ja lubie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 bikosa - nie daj się! Ja juz sie napatrzylem na takie przypadki... przeciez wiele kobiet jak widzi malenstwo, to chetnie by je pozarlo, utulalo, zacmokalo i zapiescilo... moze lepiej nawet zdjec nie pokazywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 no to był u mnie wczoraj pan stolarz, pomierzyl, pomacal, pogadal... wzor pokazalem, zamek wybralem (jeszcze okucia zostaly)... i... drzwi wejsciowe zamowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.10.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Czesc Wszystkim, jutro jedziemy zalatwic aktuaklizacje planu zagospodarowania- sprzedajacy mial na siebie wiec teraz to raczej formalnosc zeby przepisali na`mnie. tak wiec pierwsza wycieczka mojego synka byla do ntariusza, druga bedzie do ug w dobrej. potem zamawiamy projekt babie lato z pracowni apa. a potem to juz nie wiem czy najpierw wystepowac o warunki przylaczy mediow, czy usmiechac sie do teski, czy do s.p. i kierowac sie do pani architekt?? a malutki rosnie, zjada, ulewa- znow ma miejsce, znow zjada i tak w kolko. pozdrawiam wszystkich co do zdjecia to zobacze` co sie da zrobic- a mozna zdjecie zauroczyc? maksiu, umiescisz nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Bikosa masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.10.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Teska - napisz coś więcej o tym ubezpieczeniu w compensie - przeczytałam w innym wątku. Od kiedy można budowę ubezpieczyć i różne przydatne informacje. Dzięki z góry. GRAPUSEK - jak tam postępy? Pochwal się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Ivette ja miałam ubezpieczony juz stan surowy otwarty- od zdarzen losowychteraz mam chałupe ubezpieczona od zdarzen losowych i od złodziejstwa i dewastacji, na kwote 150 tys składka 345 zł.od złodziejstwa to jest 10 % kwoty czyli 15 tys ( moga narazie ukrasc okna, brame - to daje nam ta kwote natoiast od dewastacji płaca od 150 tyś..wiecej to agent powie...Moge podać namiar na agenta co mi ubezpieczał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 09.10.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Teska dzieki,wydawalo mi sie,ze jeszcze ktos kladl....Mariusz no to szkoda wielka,bo mialem nadzieje uczestniczyc....Pozdrawiam wszystkich.Ja na pogode narzekac nie moge,bo wiatru jak na lekarstwo,temperatura wody 35 stopni,a powietrza to nawet nie pytajcie...Moglbym sie pytac o te podatki ale wiecie co,konkludujac to i tak nic nie wymodze...Bo prosze popatrzec wchodzimy od maja a podatek wzrasta od stycznia,a niby wzrost byl podktowany wejsciem do unii...a jeszcze nie jestesmy...Iwona G a jak Ty bys chciala zmiescic 60 metrow biezacych na 1500m2???To chyba jakas waska dzialka,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Karol ale masz dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 09.10.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Teska,czy ja wiem,nosa nie wysciubiam poza klime...poza tym jestem w pracy a nie na wakacjach...chociaz podmiana byla na tyle pomyslna ,ze dwa dni w hoteliku spedzilem...pomiedzy basenami i palmami kokosowymi...A tak wogole to ciekawie jest...Mamy oficera marynarki an pokladzie,dwa uzbrojone okrety wojenne asysty,lodz patrolowa i takie tam ...tylko sobie pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 09.10.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 tak działka jest wąska 18,85xok70. Dlatego szukam domu na waska działke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 09.10.2003 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Iwona no to nie boj nic,teraz tego pelno...(przynajmniej jak szukalismy "naszego"projektu to co chwila bylo "projekt na waska dzialke";jeden to sie chyba nawet tak nazywal ). Uszy do gory,zawsze mozesz sobie pobiegac na 60-tke!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.10.2003 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witam towarzystwo w piatek... zaraz biore sie za odrabianie zaległości z wczorajpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 witam wszystkich w piatek.....deszcz pada i nakładanie tynku znowu sie przesunie...podobno od poniedziałku ma byc ok.....przez 3 dni...wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Teska - proszę o namiar na agenta z compensy na priva. Iwona G - studio atrium ma dużo projektów, gdzie dom jest postawiony wzdłuż działki. Jak chcesz to zobacz pod ww.studio-atrium.com.pl. Ja mam projekt z tej firmy. Maksiu- witamy po urlopie karol - ale masz fajnie.... rozmarzyłam się [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 ivette podałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Teska -dzięki kobieto uczynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 hmm...S.P dzisiaj cosik nie ma...wogóle cos pustawo.... Joasiu - ja sie dopominam fotki kominka w akcji znaczy jestem upierdliwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 10.10.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witam bardzo serdecznie. jestesmy tutaj nowi tak wiec jeszcze raz wszystkim slemy "CZEŚĆ". Stajemy przed faktem budowy, mamy juz prawie działke na Bezrzeczu i prawie upatrzony projekt (muratoc C17 - cieniste zacisze wraz z potencjalnymi poprawkami), tak wiec naprawde nowi, jeszcze nie doświadczeni, żółtodzioby. Tak wiec bedziemy bardzo radzi i otwarci na wszelke sugestie pomocne informacja jak i rady. Za które juz teraz dziekujemy z góry bardzo serdecznie!!!!!!!!! PS Juz piątek tak wiec wszystkim miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts