koks 19.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Teska, bardzo żałuję . Chyba że...zatrzymasz je dla mnie rok albo dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 19.07.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Czupurek, Zbigx, RomanW dzięki za namiarki na okna. W czwartek podzwonię żeby zrobili wycenę. RomanW a ile dostałeś rabatu na M&S, drogo wyszły jeśli mogę wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.07.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 hej, mam ostatnio kłopoty ze skupieniem przy czytaniu- i przyczyną jest nie tylko mój podwójny stan. Jeśli ktoś chce namiarki na Pana Krzysia to proszę o zgłoszenie na priv. Pozdrawiam Teska- on się zajmuje wykończeniówką wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witajcie środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - współczuję serdecznie wściec sie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam środkowo Teska - ło matko tak ci powiedział, za co? jakieś chamidło ostatnie. ustalę gdzie ten mój mieszka. ale mój to, chodząca grzeczność - na kawki mnie zapraszał i wogóle ułożony do bólu. kotki fajna rzecz. jak pisałam ja nie mogę, bo mam psy. a wogóle to, takich morderców nie wpuściłabym za próg w piąteczek jestem ostatni dzień w pracy, a potem..... urlopik pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.07.2005 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witajcie... no to tynki rozpoczęte.. od dziś.. a ja niestety w pracy ale nic.. będę dzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witajcie! Coś mi w kark weszło i szyją nie mogę ruszać, bo boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam środkowo Teska - ło matko tak ci powiedział, za co? jakieś chamidło ostatnie. ustalę gdzie ten mój mieszka. ale mój to, chodząca grzeczność - na kawki mnie zapraszał i wogóle ułożony do bólu. Czupurek, a może zwyczajnie jesteś "w jego typie" i dlatego na kawki zapraszał a Teska nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 bikosa - a co oznacza "podwójny stan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.07.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - może za dużo kręciłaś głową "odmownie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - tyż tak może byća w ogrodzie co robicie, pozwolisz że zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Bodekku Czupurek po tygodniowym "niebycie" koszenie pryskanie na chwasty w trawniku przycinanie róż, bukszpanu i któreś jeszcze były przycinane, bo są formowane więc trzeba nadawać im kształt spulchnianie gleby przy bratkach i begoniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 20.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witajcie! Bikosa - my poprosimy o namiarki na Pana Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi - a czym traktujesz trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Czupurek nie wiem, bo to robi mój mąż, ale zajrzę potem do garażu i sprawdzę nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.07.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witajcie! Coś mi w kark weszło i szyją nie mogę ruszać, bo boli DicloDuo Ci pomorze albo Voltaren w tabletkach. (to to samo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Witajcie! Coś mi w kark weszło i szyją nie mogę ruszać, bo boli DicloDuo Ci pomorze albo Voltaren w tabletkach. (to to samo) dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 witam środkowo Teska - ło matko tak ci powiedział, za co? jakieś chamidło ostatnie. ustalę gdzie ten mój mieszka. ale mój to, chodząca grzeczność - na kawki mnie zapraszał i wogóle ułożony do bólu. kotki fajna rzecz. jak pisałam ja nie mogę, bo mam psy. a wogóle to, takich morderców nie wpuściłabym za próg w piąteczek jestem ostatni dzień w pracy, a potem..... urlopik pozdrowionka dla wszystkich no...mnie tez zapraszał na kawkę i nawet gadał ze jestem ok- on jest taki strasznie wielgasny wszerz..jesli tak to on....a czemu tak powiedział....bo go wyrzucili z jakiegos ukladu w enei- po tej aferze u nas na polu z pradem....ech ..ale moj elektryk - zreszta byly jego brygadzista wsio mi zalatwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Didi a powiedz...jak pozniej kosic trawke pierwszy raz...bo u mnie jedna bedzie dluga czyli tak jak trzeba a inna bedzie krotka...w dwoch miejscach gdzie ja wymylo ma opoznienie okolo 10 dni...no jest zdecydowanie krotsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts