monka 21.07.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Mam prośbę! Kilka miesięcy temu chodził po forum "spis pieśni do śpiewania w czasie jazdy samochodem" Czy możecie przypomnieć? Proszę odbierz pocztę Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.07.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 http://img71.imageshack.us/img71/7137/10016099tw.th.jpg chyba sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.07.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 to wyżej to zdjęcie z mojej budowy popracuję nad rozmiarami jak na samouka to nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Czupurek to czym pryskaliśmy na chwasty w trawniku to Sterane, ale chyba na babkę lancetowatą nie działa przyszła cholera jedna z pola i nie chce się wynieśc Didi czy Starane250?? kurka a na moj trawnik wparadował.......kret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Teska Pierwsze koszenie wykonuje się gdy trawka osiąga wysokość 8-10cm. Tą niższą trawką się nie przejmuj - ona naprawdę podrośnie! dzieki...chcialam tylko dowiedziec sie jak to kosic jak ona 3 rozne wysokosci ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Mam prośbę! Kilka miesięcy temu chodził po forum "spis pieśni do śpiewania w czasie jazdy samochodem" Czy możecie przypomnieć? Proszę odbierz pocztę Didi monka ja tez bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 http://img71.imageshack.us/img71/7137/10016099tw.th.jpg chyba sie uda Gratulacje!!!! calkiem dobrze jak na pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.07.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Gratulacje!!!! calkiem dobrze jak na pierwszy raz Teska wielkie dzięki pozdrawiam a tak na marginesie chciałabym mieć już wasze problemy tzn. z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.07.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Mam prośbę! Kilka miesięcy temu chodził po forum "spis pieśni do śpiewania w czasie jazdy samochodem" Czy możecie przypomnieć? Proszę odbierz pocztę Didi monka ja tez bym chciała to odbierz pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Iwona gratuluję fundamentów no i oczywiście wklejenia zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Mam prośbę! Kilka miesięcy temu chodził po forum "spis pieśni do śpiewania w czasie jazdy samochodem" Czy możecie przypomnieć? Proszę odbierz pocztę Didi monka ja tez bym chciała to odbierz pocztę Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 jutro musze tego kreta potraktowac karbidem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.07.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Szlag by trafił taką pogodę . Witam czwartkowo. Pierwsze kilka dni urlopu mam już z głowy bo właśnie wróciłem a w zasadzie zostałem przegoniony przez potworne ulewy i wichury z Ińska gdzie mielismy sobie z rodzinką wspaniale wypocząć. Ale cóż po 5 dniach zmagania z wichrami i deszczami poddaliśmy się chociaż namiot spisał się na medal i mieliśmy 95% sucho. Ale pomijając fakt pogody miejsce jest idealne na wypoczynek, jeziorko super czyste a i woda o dziwo była cieplutka. Zainteresowanym polecam pole biwakowe "Na cyplu" a dla fanów nurkowania powiem że jest tam również baza nurkowa. Jeśli ktoś dysponuje prognoza długotermiową z dużą ilościa słońca to poproszę o takową bo jeszcze 2 tygodnie urlopu zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witajcie, Paweł byłam dzisiaj na pewnej budowie, ale inwestora nie było Didi byłam dzisiaj w pewnym domu, ale właściciela nie było (juz drugi raz!) Paweł, Jolly - jak tam z oczyszczalnią, niestety nie mogłam wpaść wysyłałam męża, dajcie znać, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Szlag by trafił taką pogodę . Witam czwartkowo. Pierwsze kilka dni urlopu mam już z głowy bo właśnie wróciłem a w zasadzie zostałem przegoniony przez potworne ulewy i wichury z Ińska gdzie mielismy sobie z rodzinką wspaniale wypocząć. Ale cóż po 5 dniach zmagania z wichrami i deszczami poddaliśmy się chociaż namiot spisał się na medal i mieliśmy 95% sucho. Ale pomijając fakt pogody miejsce jest idealne na wypoczynek, jeziorko super czyste a i woda o dziwo była cieplutka. Zainteresowanym polecam pole biwakowe "Na cyplu" a dla fanów nurkowania powiem że jest tam również baza nurkowa. Jeśli ktoś dysponuje prognoza długotermiową z dużą ilościa słońca to poproszę o takową bo jeszcze 2 tygodnie urlopu zostało. ech...nastepny tydzien tez taki ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 21.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Deszcz,deszcz a... propos wilgoci: Jaką izolację przeciwwilgociową stosowaliście na podłodze parteru - folię, czy papę? Papa x1,czy x2? Termozgrzewalna? potem: folia? styropian np. 10 cm folia? jastrych wykończenie podłogi (czyli posadzka ) Niektórzy beton pod papą malują jeszcze roztworem asflatowym (izolbitem A, czy jak mu tam). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.07.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam juz piątkowo i wekendowo, rany boskie, nie bylo mnie chwilke a tu jakis zwierzyniec w naszej grupie. Kotki, lwy tygryski i zajaczki, kurde moze to forum animalsowe powstaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.07.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Tak w telegraficznym skrocie moja relacja z postepów na mojej budowie. 1. Przybódówka (dobudowany kaganek jest juz gotowy). 2. Płot i ogrodzenie nareszcie skonczone (był tygodniowy poslizg). 3. Dodatkowo montujemy jeszcze jedna brame wjazdową. Od dzisiaj podobno zaczeli stawiac scianki dzialowe na poddaszu. Jutro musze podjechac sprawdzic. Moj mąż zaczął kłasc elektrykę, ale kiedy skonczy to wielka niewiadoma. A tak wogole to w sobote mam wesele (przyjaciółki syn sie zeni) i bylam sobie dzis kupic kreacje a mezowi garnitur. Kurde, razem z prezentem dla mlodych wydalam ponad tysiac zlotych. (bez butów). Wiecie ile bym cegiel za to kupila. Ale nic to, strasznie sa kochani i bardzo sie ciesze, ze bede na ich weselu. Wy tez teraz jak budujecie to wszystko przeliczacie na cegły, kafelki itp. rzeczy? pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.07.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 No to jeszcze ja na koniec Właśnie skończyłam wybierac kolorki dla dzieciaków do pokoi, nie wiem, co na to mąż, ale co tam. Zobaczcie:http://foto.onet.pl/upload/11/96/_508218_n.jpg pierwszy z kropkami, to pokój młodszego, a kropki, to kolory mebli i lamp, które juz mamy i trzeba wykorzystać. Pozostałe, to kolorki dla starszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 22.07.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Czolem.Czy ktos moze polecic murazy ( ale tylko do murowania) z wlasnym sprzetem ? Dzieki za pomoc. aluko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts