czupurek 22.07.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam piąteczkowo od 15-stej urlopik tylko ta pogoda nie tego a w nocy lało i błyskało i rano wyszło, że muszę jednen kawałek z przodu poprawić bo, stoi w wodzie jodła i trawa wrrr..... cała praca na marne Iwonka i Adaś - ja też jadę jutro na ślub koleżanki z pracy. Z tym, że nasza delegacja poprzestanie na kościele. Ech, kiedy to, było... pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witajcie piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam Was Moze mnie nie pamietacie bo nie zaduzo sie udzielalam tu, a ostatnio wogole na forum dlugo nie zagladalam,moze dlatego ze jeszcze nic na mojej dzialce sie nie dzialo.No ale pozwolenie wlasnie dostalismy i zaczynamy. I mam prosbe do Was,potrzebuje dobrego hydraulika aby zrobil mi wcinke w wodociag i podlaczyl studnie. Geodete mam , koparke tez, material tez, chodzi mi o sama robocizne wcinki i podlaczenia studni. Wodociagi chetnie zrobia ale jak wywalili cene za robocizne to mi oczy wyszly o tak. DLatego jak w dym do Was uderzam po namiar na hydraulika napewno macie sprawdzonych z gory dzieki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aha i jak myslicie ile to moze kosztowac? trzeba zrobic wcinke do rury pcv 90 w ulicy i 7 mb rury poprowadzic prosto do studzienki i podlaczyc studzienke.Ile Wy placiliscie?Mysle o samej robociznie ( bez wykopow). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aha i jak myslicie ile to moze kosztowac? trzeba zrobic wcinke do rury pcv 90 w ulicy i 7 mb rury poprowadzic prosto do studzienki i podlaczyc studzienke.Ile Wy placiliscie? Mysle o samej robociznie ( bez wykopow). ja placilam 2tys - za materialy mapki robocizne no i nieszczesna studzienke wodomierzowa izoter ( taka ocieplona styropianem-prod francuskiej) ogolnie jest to ok.Robili mi to wodociagi z goleniowa. zwroc sie jak cos tez do firmy Cestar ( nie mam tel ale pewnie w informacji podadza.Oni tez to robia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Didi byłam dzisiaj w pewnym domu, ale właściciela nie było (juz drugi raz!) . Delf my wczoraj dosłaownie na 1/2 godzinki wyskoczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam piąteczkowo od 15-stej urlopik tylko ta pogoda nie tego a w nocy lało i błyskało i rano wyszło, że muszę jednen kawałek z przodu poprawić bo, stoi w wodzie jodła i trawa wrrr..... cała praca na marne Iwonka i Adaś - ja też jadę jutro na ślub koleżanki z pracy. Z tym, że nasza delegacja poprzestanie na kościele. Ech, kiedy to, było... pozdrowionka dla wszystkich ze lało to wiem, obudziłam si o po 3 ale błyskało??? to przespałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam piątkowo grupke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Didi byłam dzisiaj w pewnym domu, ale właściciela nie było (juz drugi raz!) . Delf my wczoraj dosłaownie na 1/2 godzinki wyskoczyliśmy a dentysta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 witam piąteczkowo od 15-stej urlopik tylko ta pogoda nie tego a w nocy lało i błyskało i rano wyszło, że muszę jednen kawałek z przodu poprawić bo, stoi w wodzie jodła i trawa wrrr..... cała praca na marne Iwonka i Adaś - ja też jadę jutro na ślub koleżanki z pracy. Z tym, że nasza delegacja poprzestanie na kościele. Ech, kiedy to, było... pozdrowionka dla wszystkich nie możliwe że błyskało, bo bym się obudziła, a spałam jak dziecko ze lało to wiem, obudziłam si o po 3 ale błyskało??? to przespałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Didi byłam dzisiaj w pewnym domu, ale właściciela nie było (juz drugi raz!) . Delf my wczoraj dosłaownie na 1/2 godzinki wyskoczyliśmy a dentysta??? dentysta był rano tzn w południe, a o 19stej nas nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aha i jak myslicie ile to moze kosztowac? trzeba zrobic wcinke do rury pcv 90 w ulicy i 7 mb rury poprowadzic prosto do studzienki i podlaczyc studzienke.Ile Wy placiliscie? Mysle o samej robociznie ( bez wykopow). ja placilam 2tys - za materialy mapki robocizne no i nieszczesna studzienke wodomierzowa izoter ( taka ocieplona styropianem-prod francuskiej) ogolnie jest to ok.Robili mi to wodociagi z goleniowa. zwroc sie jak cos tez do firmy Cestar ( nie mam tel ale pewnie w informacji podadza.Oni tez to robia) Dzieki Teska kurcze wodociagi z polic chca za robocizne z materialem 3000 i do tego mam sobie sama koparke zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aha i jak myslicie ile to moze kosztowac? trzeba zrobic wcinke do rury pcv 90 w ulicy i 7 mb rury poprowadzic prosto do studzienki i podlaczyc studzienke.Ile Wy placiliscie? Mysle o samej robociznie ( bez wykopow). ja placilam 2tys - za materialy mapki robocizne no i nieszczesna studzienke wodomierzowa izoter ( taka ocieplona styropianem-prod francuskiej) ogolnie jest to ok.Robili mi to wodociagi z goleniowa. zwroc sie jak cos tez do firmy Cestar ( nie mam tel ale pewnie w informacji podadza.Oni tez to robia) Dzieki Teska kurcze wodociagi z polic chca za robocizne z materialem 3000 i do tego mam sobie sama koparke zalatwic. Agnieszka wysyłam Ci jeszcze jeden namiar na priv, do pana który ma dobre układy i w gazowni i w wodociagach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.07.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ze lało to wiem, obudziłam si o po 3 ale błyskało??? to przespałam. ja bym przespała jedno i drugie, ale ok. 4-tej zbudził mnie dobijający się do sypialni pies - bo ta mała kundelka boi się burzy, że aż strach. no i w efekcie małżek musiał wstać i utulić pieseczkę. na szczęście po nakryciu kocykiem dała spokój i mogłam spać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ze lało to wiem, obudziłam si o po 3 ale błyskało??? to przespałam. ja bym przespała jedno i drugie, ale ok. 4-tej zbudził mnie dobijający się do sypialni pies - bo ta mała kundelka boi się burzy, że aż strach. no i w efekcie małżek musiał wstać i utulić pieseczkę. na szczęście po nakryciu kocykiem dała spokój i mogłam spać dalej. a chwasciory rosna w trawniku....dzis ide co nieco wyrywac....no i kreta jakos sie musze pozbyc jak nie ulewa to krecisko...no nic karbid pojdzie znowu w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Aha i jak myslicie ile to moze kosztowac? trzeba zrobic wcinke do rury pcv 90 w ulicy i 7 mb rury poprowadzic prosto do studzienki i podlaczyc studzienke.Ile Wy placiliscie? Mysle o samej robociznie ( bez wykopow). ja placilam 2tys - za materialy mapki robocizne no i nieszczesna studzienke wodomierzowa izoter ( taka ocieplona styropianem-prod francuskiej) ogolnie jest to ok.Robili mi to wodociagi z goleniowa. zwroc sie jak cos tez do firmy Cestar ( nie mam tel ale pewnie w informacji podadza.Oni tez to robia) Dzieki Teska kurcze wodociagi z polic chca za robocizne z materialem 3000 i do tego mam sobie sama koparke zalatwic. to nie jest zła cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Didi - dzieki! wiedzialam ze u Was dowiem sie kilka nr,dzieki ,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - 3000 to ok cena czy 2000?No 2000 tobardzo dobra - mi z obliczen wycodzi ze 2000 to same materialy mnie beda kosztowac. Zastanawiam sie tylko nad tym ze 1000 zl wychodzi sama robocizna i to bez koparki. A beda to robic 2 godziny. Naprawde takie sa ceny? kurcze, ale dobra fucha, moze sie przebranzowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Didi - dzieki! wiedzialam ze u Was dowiem sie kilka nr,dzieki ,dzieki a pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts