Teska 22.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - 3000 to ok cena czy 2000?No 2000 tobardzo dobra - mi z obliczen wycodzi ze 2000 to same materialy mnie beda kosztowac. Zastanawiam sie tylko nad tym ze 1000 zl wychodzi sama robocizna i to bez koparki. A beda to robic 2 godziny. Naprawde takie sa ceny? kurcze, ale dobra fucha, moze sie przebranzowic 3tys. Nie iwem jak to licza, ale powiedz ze jak cos to z ich koparka.( godzina pracy znajomego koparkowego to 80 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - 3000 to ok cena czy 2000?No 2000 tobardzo dobra - mi z obliczen wycodzi ze 2000 to same materialy mnie beda kosztowac. Zastanawiam sie tylko nad tym ze 1000 zl wychodzi sama robocizna i to bez koparki. A beda to robic 2 godziny. Naprawde takie sa ceny? kurcze, ale dobra fucha, moze sie przebranzowic 3tys. Nie iwem jak to licza, ale powiedz ze jak cos to z ich koparka.( godzina pracy znajomego koparkowego to 80 zł) koparke to mi nawet pasuje ze moja bo od razy zrobimy wykopy na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - 3000 to ok cena czy 2000?No 2000 tobardzo dobra - mi z obliczen wycodzi ze 2000 to same materialy mnie beda kosztowac. Zastanawiam sie tylko nad tym ze 1000 zl wychodzi sama robocizna i to bez koparki. A beda to robic 2 godziny. Naprawde takie sa ceny? kurcze, ale dobra fucha, moze sie przebranzowic 3tys. Nie iwem jak to licza, ale powiedz ze jak cos to z ich koparka.( godzina pracy znajomego koparkowego to 80 zł) koparke to mi nawet pasuje ze moja bo od razy zrobimy wykopy na fundamenty a papiery tez beda ci załatwaic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 jakie papiery? geodeta , odbior to w tej cenie 3000. Z tym ze ja geodete chce swojego - moi rodzice to geodeci wiec po co mam placic za to. Jesli ta cena 3000 to ok, to moze z tymi wodociagami jeszcze pogadam , niech mi odlicza za geodete tylko. Bo jak mi maz powiedzial ze oni chca 3000 to pomyslalam - "szaleni" ale moze to normalna cena wyjdzie na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Odemnie chcą 4000zł. Nie wiem tylko co się w tej cenie zawiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Odemnie chcą 4000zł. Nie wiem tylko co się w tej cenie zawiera. o matko, jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Odemnie chcą 4000zł. Nie wiem tylko co się w tej cenie zawiera. o matko, jeszcze lepiej. stad napisałam ze to niezła cena jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 22.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Agnieszka1! Wiadomość dot. hydraulika pooooszłaaaaaaaaaaaaa ..........na Twoją skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 a te 2 tys płaciłam jakies 3 lata do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 a te 2 tys płaciłam jakies 3 lata do tyłu No to jednak wychodzi na to ze mam rzeczywoscie ok cene. Przez tel nie mozna sie dowiedziec od hydraulikow ile to bedzie kosztowac, chca projekt zobaczyc A sluchajcie mam jeszcze jedna sprawe, w banku chca abysmy uzupelnili wniosek o kredyt o wycene aktualna i przyszla .......... co to jest wogilke za cholera? jaka wycena aktualna toz przeciez tam nic nie ma narazie, to nie remont, tylko nowa inwestycja. A kosztorys juz im dalismy. Kobieta z banku ma jeszcze oddzwonic bo sama juz zglupiala. Spotkaliscie sie z czyms takim? Teskagdzie leje? u mnie sloneczko - w centrum A wiecie co ja tez Wam cos moge polecic fajny program do projektowania ogrodow normalnie super!! Garden Composer 3D - ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 a te 2 tys płaciłam jakies 3 lata do tyłu No to jednak wychodzi na to ze mam rzeczywoscie ok cene. Przez tel nie mozna sie dowiedziec od hydraulikow ile to bedzie kosztowac, chca projekt zobaczyc A sluchajcie mam jeszcze jedna sprawe, w banku chca abysmy uzupelnili wniosek o kredyt o wycene aktualna i przyszla .......... co to jest wogilke za cholera? jaka wycena aktualna toz przeciez tam nic nie ma narazie, to nie remont, tylko nowa inwestycja. A kosztorys juz im dalismy. Kobieta z banku ma jeszcze oddzwonic bo sama juz zglupiala. Spotkaliscie sie z czyms takim? Teskagdzie leje? u mnie sloneczko - w centrum u mnie.....na wsi w Koscinie taka straszna chmurka naszla...jak z cebra....ale teraz juz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 22.07.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam juz piątkowo i wekendowo, rany boskie, nie bylo mnie chwilke a tu jakis zwierzyniec w naszej grupie. Kotki, lwy tygryski i zajaczki, kurde moze to forum animalsowe powstaje? Lew jest najfajniejszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie przylazla chmurka - z Koscina chyba przyleciala Przypominam sie z bankiem - czy nikt nie mial czegos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam juz piątkowo i wekendowo, rany boskie, nie bylo mnie chwilke a tu jakis zwierzyniec w naszej grupie. Kotki, lwy tygryski i zajaczki, kurde moze to forum animalsowe powstaje? Lew jest najfajniejszy !!! A mucha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 mucha też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 WitamCo do wodociagów. Ja płacę 2000zł za materiały (w tym studzienka na dwa wodomierze)+ 1200 zł za robociznę. Długość przyłącza 32m w terenie z drzewami (dużo korzeni). Wczoraj kopali i okazało się, że musieli dołożyć 5m, aby obejść olbrzymiego buka (nie dało się przejść pod korzeniami). Dorzucę im za to 100 zł (chcieli 200). Dodatkowo zapłaciłem 214 zł za odbiór i nadzór z Wodociagów. Projekt miałem zrobiony na etapie pozwolenia na budowę (za 200zł). pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Witam Co do wodociagów. Ja płacę 2000zł za materiały (w tym studzienka na dwa wodomierze)+ 1200 zł za robociznę. Długość przyłącza 32m w terenie z drzewami (dużo korzeni). Wczoraj kopali i okazało się, że musieli dołożyć 5m, aby obejść olbrzymiego buka (nie dało się przejść pod korzeniami). Dorzucę im za to 100 zł (chcieli 200). Dodatkowo zapłaciłem 214 zł za odbiór i nadzór z Wodociagów. Projekt miałem zrobiony na etapie pozwolenia na budowę (za 200zł). pozdrawiam Konrad A to u mnie podobnie.2000 materialy - z tym ze ja mam 7mb rur a nie 32. 1000 zl to robocizna juz z odbiorem i geodeta ( ale bez kopary).czyli zgadza sie, no trudno szkoda ze to takie drogie jest No ale ja z tym bankiem chcialam sie dowiedziec ................ co wczesniej pisalam Bodekku ciesze sie ze mucha fajna I pomyslec ze kiedys nogi sie wyrywalo ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A u mnie było 70m gazu i coś koło 15-20m wody (mówię o rurach) z koparką geodeta był mój ale uzgadniał spotkanie p. K i chyba zapłaciłam 3600 z vat - tak mi się kojarzy, bo nie chce mi się faktury szukać i odbiory były przez p. K załatwiane ja tylko musiałam złożyć podpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts