Agnieszka1 22.07.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A u mnie było 70m gazu i coś koło 15-20m wody (mówię o rurach) z koparką geodeta był mój ale uzgadniał spotkanie p. K i chyba zapłaciłam 3600 z vat - tak mi się kojarzy, bo nie chce mi się faktury szukać i odbiory były przez p. K załatwiane ja tylko musiałam złożyć podpisy Didi maz rozmawial z p.K chce aby przeslac mu projekt i wyceni. To ty tyle za gaz i za wode dalas? kiedy to bylo? dawno? A ja gazu nie bede miala moze w przyszlosci, narazie trzeba bedzie z peletami powalczyc.Ale widzialam fajny kociol na pelety ktory zaladowuje sie tylko raz na 4-5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 to było w 2004 wczesną wiosną (przełom luty marzec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić u mnie dalej pada...malo ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A u mnie było 70m gazu i coś koło 15-20m wody (mówię o rurach) z koparką geodeta był mój ale uzgadniał spotkanie p. K i chyba zapłaciłam 3600 z vat - tak mi się kojarzy, bo nie chce mi się faktury szukać i odbiory były przez p. K załatwiane ja tylko musiałam złożyć podpisy Didi maz rozmawial z p.K chce aby przeslac mu projekt i wyceni. To ty tyle za gaz i za wode dalas? kiedy to bylo? dawno? A ja gazu nie bede miala moze w przyszlosci, narazie trzeba bedzie z peletami powalczyc.Ale widzialam fajny kociol na pelety ktory zaladowuje sie tylko raz na 4-5 dni. Co do pieca, to zdaje mi się, że Jolly montowała taki na pelety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić u mnie dalej pada...malo ale jednak przyjeżdżaj do mnie! u mnie piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 o rany ale leje..... Teska no co Ty! u mnie piękne słoneczko, aż kawkę na tarasie postanowiłam wypić u mnie dalej pada...malo ale jednak przyjeżdżaj do mnie! u mnie piękne słoneczko U mnie tez slonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 ej...kobitki...a u mnie znowu czarne chmury naszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie też świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 u mnie też świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co no nie wiem własnie.... a mialam chwast z trawki wyrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska nie martw sie przynajmniej trawke ci podleje Ja wlasnie sobie siedze i projektuje swoj przyszly ogrod w tym programiku co pisalam, heheh nasialam kawiatkow, przy kliknieciu - lipiec - slicznie ale styczen - buuuuuuu nic nie ma. Ale znalazlam kwiaty co w styczniu na czerwono kwitna a w lato zielone liscie maja. Zamienilam wiec, klikniecie na styczen i prosze - czerwono O a jakie macie zywoploty? juz chyba zaszadze bo one malo rosna w rok, wiec jak za rok sie wprowadze to juz chociaz cos bedzie widzialam gdzies fioletowy zywoplot ale co to za roslina byla????? musze poszperac w programie on ma 9000 roslin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co no nie wiem własnie.... a mialam chwast z trawki wyrywac O kurde to ja mowie ze ci trawka urosnie a tu chwasty urosna e tam, dzieciaki ( jak masz ) wpuscisz niech plewia Pamietam jak moj syn byl maly to moj maz mowil - u nas odkurzac beda dzieci, dostana male odkurzaczki i beda smigac ja sie z niego smialam,no a teraz? moj syn ma 4,5 lat i uwielbia wprost odkurzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.07.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska nie martw sie przynajmniej trawke ci podleje Ja wlasnie sobie siedze i projektuje swoj przyszly ogrod w tym programiku co pisalam, heheh nasialam kawiatkow, przy kliknieciu - lipiec - slicznie ale styczen - buuuuuuu nic nie ma. Ale znalazlam kwiaty co w styczniu na czerwono kwitna a w lato zielone liscie maja. Zamienilam wiec, klikniecie na styczen i prosze - czerwono O a jakie macie zywoploty? juz chyba zaszadze bo one malo rosna w rok, wiec jak za rok sie wprowadze to juz chociaz cos bedzie widzialam gdzies fioletowy zywoplot ale co to za roslina byla????? musze poszperac w programie on ma 9000 roslin. czy te roślinki to przypadkiem nie oczary?, bo są i takie co w październiku kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska nie martw sie przynajmniej trawke ci podleje Ja wlasnie sobie siedze i projektuje swoj przyszly ogrod w tym programiku co pisalam, heheh nasialam kawiatkow, przy kliknieciu - lipiec - slicznie ale styczen - buuuuuuu nic nie ma. Ale znalazlam kwiaty co w styczniu na czerwono kwitna a w lato zielone liscie maja. Zamienilam wiec, klikniecie na styczen i prosze - czerwono O a jakie macie zywoploty? juz chyba zaszadze bo one malo rosna w rok, wiec jak za rok sie wprowadze to juz chociaz cos bedzie widzialam gdzies fioletowy zywoplot ale co to za roslina byla????? musze poszperac w programie on ma 9000 roslin. hmm..tez bym chciała taki programik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ale jak trawka urośnie to chwasty zagłuszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska nie martw sie przynajmniej trawke ci podleje Ja wlasnie sobie siedze i projektuje swoj przyszly ogrod w tym programiku co pisalam, heheh nasialam kawiatkow, przy kliknieciu - lipiec - slicznie ale styczen - buuuuuuu nic nie ma. Ale znalazlam kwiaty co w styczniu na czerwono kwitna a w lato zielone liscie maja. Zamienilam wiec, klikniecie na styczen i prosze - czerwono O a jakie macie zywoploty? juz chyba zaszadze bo one malo rosna w rok, wiec jak za rok sie wprowadze to juz chociaz cos bedzie widzialam gdzies fioletowy zywoplot ale co to za roslina byla????? musze poszperac w programie on ma 9000 roslin. czy te roślinki to przypadkiem nie oczary?, bo są i takie co w październiku kwitną oczary?no slyszalam o nich. Oczary? musze je zobaczyc. ALe te co ja mowilam to grzybień . Albo tez caly rok zielony a marzec - luty fioletowo czerwony - wrzosiec krwisty. A zamiast zywoplotu to moze bym wziela roze chinska ( ketmia) kurcze od czerwca-listopada jest czerwona a zielona caly rok. A caly rok czerwony jest solenostemon fajny bo taki wysoko 0,5m a szeroki 0,3. Boze co za nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 hmm..tez bym chciała taki programik.... A prosze bardzo sciagnij sobie wersje demo tez jest niezla, duzo w niej mozna zrobic. http://www.zielonyogrod.pl/soft/dema.html program nazywa sie : Garden Composer 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Teska - ty te chmury ściągasz czy co no nie wiem własnie.... a mialam chwast z trawki wyrywac O kurde to ja mowie ze ci trawka urosnie a tu chwasty urosna e tam, dzieciaki ( jak masz ) wpuscisz niech plewia Pamietam jak moj syn byl maly to moj maz mowil - u nas odkurzac beda dzieci, dostana male odkurzaczki i beda smigac ja sie z niego smialam,no a teraz? moj syn ma 4,5 lat i uwielbia wprost odkurzac hmm..dzieciakow to juz nie mam....mam dorosłego chłopa juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 hmm..tez bym chciała taki programik.... A prosze bardzo sciagnij sobie wersje demo tez jest niezla, duzo w niej mozna zrobic. http://www.zielonyogrod.pl/soft/dema.html program nazywa sie : Garden Composer 3D hmm.. mam to..kiedys był w muratorze przypomnialo mi sie.Ale chyba plytka jest stuknieta bo nic nie mozna zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts