delf 26.07.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 No własnie z tą nasza wodą, to kicha. A co do za oczyszczalnie, bo widziałam, że niektóre sa specjalnie robione na wysokie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 26.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 robione są ale to chodzi o te stopy do zabetonowania. A jak mamy wody za wysoko to podobno nie powinnismy miec drenazy zakopanych tylko w nasypie i wtedy potrzebna jest pompa i stunia do przepompowania ze zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.07.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 i plus, i plus, i plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Paweł a wvtej cenie jest wszystko? np. kamyczki, biomembrana itp. i ile mają rozsączeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 26.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Kamyczki nie. ale reszta tak. Delf moge cie zaczepić na gg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.07.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.07.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 paweł odezwij sie na sekundke na GG, bo zamknełam twój numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 znieczulenie na zęba było o 9,30 a ja do teraz nic pić nie mogę bo mi bokiem wylatuje PIĆ! Rurka też nie pomaga Kiedy znieczulenie puści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Agnieszka1 ten kosztorys (w PKOBP) jest tak ogólnikowy, że wszystko tam upchniesz bo np. jest "posadzki i podłogi" - gość przyszedł, popatrzył - wylewki są, płytki są, deski są - a więc zrobiłem i wydałem tyle co deklarowałem i koniec. Gwarantuje że ogrodzenie wepchnie się gdzieś między drzwiami a instalacją CO jak tak to spoko heheh to dobry bajer nigdy nie jest zly a reszta pojdzie gladko. Ja juz bym chciala mieszkac a tu jeszcze pole A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 znieczulenie na zęba było o 9,30 a ja do teraz nic pić nie mogę bo mi bokiem wylatuje PIĆ! Rurka też nie pomaga Kiedy znieczulenie puści? bolalo???? ja tez musze isc moj syn ma 4,5 lat i sie wogole nie boi, wyobrazcie sobie ze dwa razy jak ona mu dlubala przy zebie to on sobie zasnal hehehe . A ja musze sie tydzien zbierac zeby tam pojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 znieczulenie na zęba było o 9,30 a ja do teraz nic pić nie mogę bo mi bokiem wylatuje PIĆ! Rurka też nie pomaga Kiedy znieczulenie puści? bolalo???? ja tez musze isc moj syn ma 4,5 lat i sie wogole nie boi, wyobrazcie sobie ze dwa razy jak ona mu dlubala przy zebie to on sobie zasnal hehehe . A ja musze sie tydzien zbierac zeby tam pojsc Agnieszka no przecież znieczulony ząb nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi Witam Kurcze Agnieszka nie wiem jak to prosto wytłumaczyć ale jak pobierasz wodę do mycia to za zużytą ilość płacisz także za kanalizę, dosyć drogo zresztą przy wodzie użytej do podlewania ogrodu płacisz tylko za wodę. Dlatego koszt jest niższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Didi coś długo cie trzyma, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi Witam Kurcze Agnieszka nie wiem jak to prosto wytłumaczyć ale jak pobierasz wodę do mycia to za zużytą ilość płacisz także za kanalizę, dosyć drogo zresztą przy wodzie użytej do podlewania ogrodu płacisz tylko za wodę. Dlatego koszt jest niższy. święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Didi coś długo cie trzyma, współczuję zaczyna puszczać no właśnie chyba następnym razem powiem, aby mi dała mniejszą dawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Didi proponuje uciąć sobie drzemke w foteliku na tarasiku. Jak się obudzisz wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie : po nagłówku wiem, że..... proszę przekaż gorące życzenia imieninowe swojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Didi proponuje uciąć sobie drzemke w foteliku na tarasiku. Jak się obudzisz wszystko będzie OK gdyby tak obiad sam chciał się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie : po nagłówku wiem, że..... proszę przekaż gorące życzenia imieninowe swojej żonie serdeczne dzięki w jej imieniu myslę że wieczór sama przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A co do obiadu... Domyślam się Didi, jak może smakować Twój obiadek, ale w takiej sytuacji może Piotr coś kupi po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts