Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Agnieszka1

ten kosztorys (w PKOBP) jest tak ogólnikowy, że wszystko tam upchniesz :lol:

bo np. jest "posadzki i podłogi" - gość przyszedł, popatrzył - wylewki są, płytki są, deski są - a więc zrobiłem i wydałem tyle co deklarowałem i koniec.

Gwarantuje że ogrodzenie wepchnie się gdzieś między drzwiami a instalacją CO :lol:

:p :p :p jak tak to spoko heheh to dobry bajer nigdy nie jest zly :wink: a reszta pojdzie gladko.

Ja juz bym chciala mieszkac a tu jeszcze pole :-?

A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi :o :roll:

:evil: znieczulenie na zęba było o 9,30 a ja do teraz nic pić nie mogę bo mi bokiem wylatuje :cry:

PIĆ!

Rurka też nie pomaga

Kiedy znieczulenie puści?

bolalo???? ja tez musze isc :(

moj syn ma 4,5 lat i sie wogole nie boi, wyobrazcie sobie ze dwa razy jak ona mu dlubala przy zebie to on sobie zasnal hehehe .

A ja musze sie tydzien zbierac zeby tam pojsc :(

:evil: znieczulenie na zęba było o 9,30 a ja do teraz nic pić nie mogę bo mi bokiem wylatuje :cry:

PIĆ!

Rurka też nie pomaga

Kiedy znieczulenie puści?

bolalo???? ja tez musze isc :(

moj syn ma 4,5 lat i sie wogole nie boi, wyobrazcie sobie ze dwa razy jak ona mu dlubala przy zebie to on sobie zasnal hehehe .

A ja musze sie tydzien zbierac zeby tam pojsc :(

Agnieszka

no przecież znieczulony ząb nie boli

A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi :o :roll:

Witam :)

Kurcze Agnieszka nie wiem jak to prosto wytłumaczyć ale jak pobierasz wodę do mycia to za zużytą ilość płacisz także za kanalizę, dosyć drogo zresztą :-? przy wodzie użytej do podlewania ogrodu płacisz tylko za wodę. Dlatego koszt jest niższy.

Witam :)

Kurcze Agnieszka nie wiem jak to prosto wytłumaczyć ale jak pobierasz wodę do mycia to za zużytą ilość płacisz także za kanalizę, dosyć drogo zresztą :-? przy wodzie użytej do podlewania ogrodu płacisz tylko za wodę. Dlatego koszt jest niższy.

święta racja

:D