Didi 26.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A co do obiadu... Domyślam się Didi, jak może smakować Twój obiadek, ale w takiej sytuacji może Piotr coś kupi po drodze... Takiego strogonowa jak ja robię to żadna kuchnia nie serwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj Didi ja jestem głodny a swoją drogą, to musimy się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj!Dziś odpada. Mamy już popołudnie zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 26.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Oj! Dziś odpada. Mamy już popołudnie zaplanowane No tacy szybcy z wpraszaniem to my nie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 A co do obiadu... Domyślam się Didi, jak może smakować Twój obiadek, ale w takiej sytuacji może Piotr coś kupi po drodze... Takiego strogonowa jak ja robię to żadna kuchnia nie serwuje moze jakis przepisik??? tez bym spróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 hmm...no wieć skosiłam dzis trawkę.....no nic...syn skosił, ja asystowałam...całkiem niezle nam poszło....i trawka wyglada całkiem... zakupiłam 12 szmaragdów , 4 jałowce, klona czerwonego....no nic weekend znowu ogrodniczy na oststni bok potzrebuje 30 tuj....i tak sie zastanawiam : leylandy? czu jednak brabanty...no wiem brzydkie to one sa jak diabli ale wielkie i szybko rosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie, witajcie, w zasadzie tak krótko mnie nie bylo a tu tyle zaleglosci w czytaniu. witam serdecznie nowych forumowiczow delf, dzieki za bloczki , więcej nie bedziemy juz brali (częsciowo murarze zamówili też bloczki 12, więc starczy. Jeszcze nam nie skończyli murować, więc dam znać za niedługo i do końca sie rozliczymy. Teska, wyjazd jest nadal aktualny, tylko termin sie przesuwa na poxniej. Doszlam do wniosku, ze teraz jak za niedlugo jade na urlop i posadze jakiekolwiek krzaki, to bez podlewania mi uschną, wiec jak dopiero wroce z wakacji to bede mysleć o tujach. didi, jak tam ząbek nie boli juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.07.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Ufffffff i wiecha zdobyta gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 niedzielnie witam.... ech...ide do lozka...głowa mi pęka ja w niedziele, tez bylam jak roslinka W sobote bylam na weselu (troche sie poszalało w zamkowej), w niedziele poprawiny i efekt taki, że i głowa mi pekała i nogi mnie bolały po baletach. Odwykłam od tańca, a pomyslec, że kiedyś co tydzień imprezka i nawet nie odczuwałam żadnego zmeczenia. Chyba sie starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie, witajcie, w zasadzie tak krótko mnie nie bylo a tu tyle zaleglosci w czytaniu. witam serdecznie nowych forumowiczow delf, dzieki za bloczki , więcej nie bedziemy juz brali (częsciowo murarze zamówili też bloczki 12, więc starczy. Jeszcze nam nie skończyli murować, więc dam znać za niedługo i do końca sie rozliczymy. Teska, wyjazd jest nadal aktualny, tylko termin sie przesuwa na poxniej. Doszlam do wniosku, ze teraz jak za niedlugo jade na urlop i posadze jakiekolwiek krzaki, to bez podlewania mi uschną, wiec jak dopiero wroce z wakacji to bede mysleć o tujach. didi, jak tam ząbek nie boli juz? iwonka.....to ja juz sie obkupie zostało mi tylko 30 tuj kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 niedzielnie witam.... ech...ide do lozka...głowa mi pęka ja w niedziele, tez bylam jak roslinka W sobote bylam na weselu (troche sie poszalało w zamkowej), w niedziele poprawiny i efekt taki, że i głowa mi pekała i nogi mnie bolały po baletach. Odwykłam od tańca, a pomyslec, że kiedyś co tydzień imprezka i nawet nie odczuwałam żadnego zmeczenia. Chyba sie starzeje tez tak mam niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 26.07.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witam wszystkich mocno wieczorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 26.07.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 aha...i mam nowego zajczka na ogrodzie...cale szczescie kotki sobie poszły w świat aaaaa ........ jutro zostaną z zajączka tylko łapy i uszy! Koty to mordercy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 26.07.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 aha...i mam nowego zajczka na ogrodzie...cale szczescie kotki sobie poszły w świat aaaaa ........ jutro zostaną z zajączka tylko łapy i uszy! Koty to mordercy! RomanW, a co wybierasz się do Teski do ogródka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam! A co to? znowu ja dziś pierwsza wstałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 I mam pytanko:Kto robił i może polecić kogoś do zrobienia "operatu wodno-prawnego"?Sprawa jest dość pilna, żeby nie poweidzieć "gardłowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A ssluchajcie slyszeliscie cos o tym ze woda "ogrodowa" jest tansza???? dla mnie bezsensu bo przeciez jest jeden wodociag i czy do kuchni czy do ogrodu idzie z tej samej rury glownej wiec o co chodzi wogole ........ no ale kolezanka upiera sie ze jej szwagier ma na ogrodowa wode osobny licznik i mniej placi Witam Kurcze Agnieszka nie wiem jak to prosto wytłumaczyć ale jak pobierasz wodę do mycia to za zużytą ilość płacisz także za kanalizę, dosyć drogo zresztą przy wodzie użytej do podlewania ogrodu płacisz tylko za wodę. Dlatego koszt jest niższy. uuuuuuu to u mnie to nie podziala - u nas nie bedzie kanalizy tylko oczyszczalnia przydomowa - a nie , czekaj , a wiec wszystka wode bede placic po cenie "ogrodowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 I mam pytanko: Kto robił i może polecić kogoś do zrobienia "operatu wodno-prawnego"? Sprawa jest dość pilna, żeby nie poweidzieć "gardłowa". wodno-prawny? co to i po co ci? A ja zlecilam wczeraj wykonanie tego operatu szacunkowe - do banku - no wiecie ta wycena aktualna i przyszla domu - kurcze 600zl zaplace ale to podobnio i tak tanio - no ale znow nieprzewidziane koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 nie mam pojęcia co to jest, ale jest mi to potrzebne do uzyskania pozwolenia na budowę. To jest coś związanego z oczyszczalną biologiczną. Takie warunki mi postawili przy budowie garaży z jedną umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 nie mam pojęcia co to jest, ale jest mi to potrzebne do uzyskania pozwolenia na budowę. To jest coś związanego z oczyszczalną biologiczną. Takie warunki mi postawili przy budowie garaży z jedną umywalką yyyyyyy a ja nie pomyslalam zeby w garazu byla umywalka kurcze a przydalaby sie , tym bardziej ze ja bede miec garaz wolnostojacy . A kurcze zrobie "na lewo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts