Agnieszka1 27.07.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 witajcie Didi - czy ten operat związany jest ogólnie z garażem, czy tylko przez tę umywalkę? Bo jeżeli to drugie to można by z niej zrezygnować a później zrobić a może garaż nazwać inaczej a dlaczego od wejscia taka diabelska mina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Bo to facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 witajcie Didi - czy ten operat związany jest ogólnie z garażem, czy tylko przez tę umywalkę? Bo jeżeli to drugie to można by z niej zrezygnować a później zrobić a może garaż nazwać inaczej niestety nie da rady! bo budujemy "budynek garażowo socjalny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 no to powracam do tematu programu Garden Composer 3D - moze ktos by chcial sprzedac wersje pelna po atrakcyjnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 aha...i mam nowego zajczka na ogrodzie...cale szczescie kotki sobie poszły w świat aaaaa ........ jutro zostaną z zajączka tylko łapy i uszy! Koty to mordercy! hahahaha..... a jakiego ma w domku.....ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam wszystkich mocno wieczorowo. a u Was zastoj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witajcie wszyscy! Jako nowy w gronie uprzejmie zapraszam do obejrzenia mojej stronki z dotychczasowymi doświadczeniami. Ponieważ jestem "w trakcie" będę wdzięczny za wszelkie uwagi i komentarze! Pozdrawiam Grzesiek Oto link: http://barzyk.ps.pl/historia_domku.htm Witaj GrzesiekB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam grupkę.... no nic.....3 hosty zakupiłam....musze na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam grupkę.... no nic.....3 hosty zakupiłam....musze na odwyk Teska koniecznie, to już się przeradza w manie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam grupkę.... no nic.....3 hosty zakupiłam....musze na odwyk Teska koniecznie, to już się przeradza w manie no a manie albo niemanie czegos to zasadnicza roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam grupkę.... no nic.....3 hosty zakupiłam....musze na odwyk Teska koniecznie, to już się przeradza w manie nie wiem czy to mania czy nie....ale kurcze sama wiesz jak to jest jeszcze zakup 30 tuj i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Teska a po ile sa tuje? tez musze kupic na zywoplot z jednej strony - po ile je kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Teska a po ile sa tuje? tez musze kupic na zywoplot z jednej strony - po ile je kupujesz? kurniki placilam po 15 zł, szmaragdy po 12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Teska a po ile sa tuje? tez musze kupic na zywoplot z jednej strony - po ile je kupujesz? kurniki placilam po 15 zł, szmaragdy po 12 zł. a sluchajcie czy gdzies oprocz tego ogrodu z zielenia na wojska polskiego jest jeszcze jakis wart zwiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 ja tam nie kupuje....jezdze do Smetowic koło Kołbaskowa roslinki posadzone sa na biezaco w dzienniku budowy jak kto ciekawy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti3 27.07.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witamzamierzam budować się w Stargardzie . Czy ktoś zna rzetelnych wykonawców, jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 27.07.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 a u Was zastoj??? Można to określić jako przerwę technologiczną. W piątek lub w sobotę powinni rozpocząć stawianie ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O, jakis wysyp nowych inwestorów dzisiaj! Witaj, arti3, w Stargardzie, mówisz? To pewnie tym razem przybiegna tu Maksiu i Arcobaleno, tego drugiego dawno tu nie czytałam, ale maksiu tylko udaje, że go nie ma, a tak naprawdę, Wielkie Oko Praojca czuwa! Póki co, jakies szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 27.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam wszystkich nowych Bobów Budowniczych. Powodzenia w zmaganiach urzędniczych i budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.07.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Witam! No nie chyba przestanę rano włączać komputer. Znowu muszę czekać na resztę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts