Teska 28.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 wieczorowo witam wszystkich dzis ogrodniczo było...suchy strumyk zrobiony....gzy mnie pogryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Czy ktoś z Was ma bramę garażową segmentową firmy BIG-TOR? a co to za firma?? pierwsze slysze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Agniesiu nie wiem czy o tą hurtownie chodzi ale to amo pisał: Budowniczy jest pod estakadą pomorską po prawej stronie ul. gdańskiej (jak się jedzie na lepszą czyli prawą stronę szczecina ale uważaj - trzeba się pilnować i targować A jakie masz ceny na styropian? obecnie najlepsza 152,5 za fs20/m3, czy to duzo? czy Amo pisal o Jamarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Agniesia a jaka to grubość? Ja za FS-20/8cm płaciłam niedawno 143 zl/m3 to była najtańsza cena. A taką cenę jak podajesz miało WKT w Warzymicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 grubosc obojetna, to jest za m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 grubosc obojetna, to jest za m3 agniesia : napewno obojetna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 chyba nie obojętna bo grubość ma wpływ na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 chyba nie obojętna bo grubość ma wpływ na cenę no wlasnie... ale dzis był żar:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ech, to znowu ja Ewuniu Hebda, moje gratulacje, mnie tez ostatnio odezwal sie instynkt macierzyński i chyba zwariowałam ale ckni mi sie za takim maleństwem. Wszystko przez moja bratówke, ktora przyjechała z bratem na urlop do Szczecina z rocznym dzidziusiem (taki słodki), a drugiego dzidziusia juz nosi w brzuszku. Ja udzielam sie teraz jak dobra ciocia i malego z rąk nie spuszczam, a tak szeptem mezowi do uszka podgaduje, że fajny bylby taki synek (mam 2 corki). Moj slubny oczy wielkie robi i powiada, że na głowę chyba upadłam. Egoista jeden, ma 3 baby w domu i nic wiecej mu chyba do szczescia nie trzeba. Ewuniu szczęściaro jedna, chłopiec czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ech, to znowu ja Ewuniu Hebda, moje gratulacje, mnie tez ostatnio odezwal sie instynkt macierzyński i chyba zwariowałam ale ckni mi sie za takim maleństwem. Wszystko przez moja bratówke, ktora przyjechała z bratem na urlop do Szczecina z rocznym dzidziusiem (taki słodki), a drugiego dzidziusia juz nosi w brzuszku. Ja udzielam sie teraz jak dobra ciocia i malego z rąk nie spuszczam, a tak szeptem mezowi do uszka podgaduje, że fajny bylby taki synek (mam 2 corki). Moj slubny oczy wielkie robi i powiada, że na głowę chyba upadłam. Egoista jeden, ma 3 baby w domu i nic wiecej mu chyba do szczescia nie trzeba. Ewuniu szczęściaro jedna, chłopiec czy dziewczynka? Iwonka musisz byc bardziej przekonywujaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Didi, Dziś byłam przy Twojej budowie, ale jak zobaczyłam trzech facetów to odjechałam Didi, widze, że za inspektora dzisiaj robilaś bo i Pawła tez odwiedziłas. U mnie praca wre. Scianki działowe na poddaszu juz sa prawie zrobione (w niedziele dopiero zobaczę), a od poniedziałku ruszają z tyneczkami. Tak jak pisałam wczesniej zdecydowalismy sie na reczne i tradycyjne (troche moze drozsze, ale jakos ten gips mnie nie przekonuje na scianach). No i niestety musze szukac kupca na nasze mieszkanko, bo kasiorka topnieje w zastraszajacym tempie a do konca inwestycji jeszcze daleko. Napewno będę na budowie w niedzielę, wiec ......... Delf też się zapowiadał na kawę to może razem podjedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ech, to znowu ja Ewuniu Hebda, moje gratulacje, mnie tez ostatnio odezwal sie instynkt macierzyński i chyba zwariowałam ale ckni mi sie za takim maleństwem. Wszystko przez moja bratówke, ktora przyjechała z bratem na urlop do Szczecina z rocznym dzidziusiem (taki słodki), a drugiego dzidziusia juz nosi w brzuszku. Ja udzielam sie teraz jak dobra ciocia i malego z rąk nie spuszczam, a tak szeptem mezowi do uszka podgaduje, że fajny bylby taki synek (mam 2 corki). Moj slubny oczy wielkie robi i powiada, że na głowę chyba upadłam. Egoista jeden, ma 3 baby w domu i nic wiecej mu chyba do szczescia nie trzeba. Ewuniu szczęściaro jedna, chłopiec czy dziewczynka? Iwonka musisz byc bardziej przekonywujaca.... Teska, ja chyba muszę wziąść sprawę w swoje ręce. Tobie też taka odmiana by sie przydała a ile lat by Ci ubyło (wiem to juz z doświadczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.07.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no i w tym jest plus: jak mala grubosc to taniej wychodzi, bo wiecej m kwadratowycha niedlugo styropian ma podrozec, scmb, lukasinskiego, realbud sprzedaja to co maja w magazynach a niedlugo ma byc juz 160-170 za m3 fs20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teska, w sobotę będę do 14 w pracy. Jak znajdziesz chwilke to wpadnij na kawkę (dawno sie nie widziałyśmy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teska, w sobotę będę do 14 w pracy. Jak znajdziesz chwilke to wpadnij na kawkę (dawno sie nie widziałyśmy)? Iwonka, dawno, dawno wpadne....syn pojechał nad morze.Wtedy jak sie umawiałysmy do Cie na budowe...to moj owszem zadzwonił...na 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 no i w tym jest plus: jak mala grubosc to taniej wychodzi, bo wiecej m kwadratowych a niedlugo styropian ma podrozec, scmb, lukasinskiego, realbud sprzedaja to co maja w magazynach a niedlugo ma byc juz 160-170 za m3 fs20 Ja myślę, że jak teraz nie potrzebujecie to poczekajcie z tym zakupem do stycznia. Teraz znowu nastała psychoza bo ma podrożeć i ludzie wariuja?Taka sama sytuacja była przed wejsciem 22% stawki vat. W hurtowniach były pustki, ćeny wywindowali bo i tak ludzie kupią, a po maju wszystko sie unormowało, a ceny sa podobne, albo i nawet niższe. Styczeń dla budownictwa to martwy sezon, wiec hurtownie żeby jakos przetrwać "biją sie o klienta" więc można dobry rabat wynegocjować. Ja też będe potrzebowała styropian na ocieplenie, ale kupie dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Ech, to znowu ja Ewuniu Hebda, moje gratulacje, mnie tez ostatnio odezwal sie instynkt macierzyński i chyba zwariowałam ale ckni mi sie za takim maleństwem. Wszystko przez moja bratówke, ktora przyjechała z bratem na urlop do Szczecina z rocznym dzidziusiem (taki słodki), a drugiego dzidziusia juz nosi w brzuszku. Ja udzielam sie teraz jak dobra ciocia i malego z rąk nie spuszczam, a tak szeptem mezowi do uszka podgaduje, że fajny bylby taki synek (mam 2 corki). Moj slubny oczy wielkie robi i powiada, że na głowę chyba upadłam. Egoista jeden, ma 3 baby w domu i nic wiecej mu chyba do szczescia nie trzeba. Ewuniu szczęściaro jedna, chłopiec czy dziewczynka? Iwonka musisz byc bardziej przekonywujaca.... Teska, ja chyba muszę wziąść sprawę w swoje ręce. Tobie też taka odmiana by sie przydała a ile lat by Ci ubyło (wiem to juz z doświadczenia). hmm...cos Ty, jestem juz za stara a do tego juz wygodna....wolę cudze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teska będę czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teska będę czekała to dam znac.....o ktorej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 28.07.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Teska napisała hmm...cos Ty, jestem juz za stara a do tego juz wygodna....wolę cudze... Teska no i o to chodzi, taka odmiana ujmuje co najmniej 10 lat. No chyba, że juz się spodziewasz zostać za nie długo babcią hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts