Iwonka i Adaś 30.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Witam podpowiedzcie mi ile może kosztować postawienie ścianek działowych (robocizna) za m2, bo nie miałem tego w umowie na stan surowy - miały być regipsy - poddasze ale zmieniłm na beton komurkowy i teraz muszę dogodać cenę zbigx, witam Cie serdecznie. Ja też jestem na etapie stawiania ścianek działowych na poddaszu, ale nie umiem Ci konkretnie powiedzieć ile od metra biorą. Mnie robi stała ekipa, która postawi mi ścianki, a później ma cały dom otynkować wewnątrz. Cenę mój mąż ustalił globalnie za cały front robót i wydaje mi się że powinieneś indywidualnie negocjować. Bo skoro juz ekipa jest to przy okazji ........, myślę, że i cena powinna być okazyjna, to już od Ciebie zależy jak zagrasz. życzę owocnych negocjacji Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.07.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Własnie skosiłam drugi raz trawke wyglada no ok....super!!!!!! Teska brawo, dobry moment wybrałąś na sianokosy. Po takim deszczu na pewno jej to dobrze zrobi. Podlewać nie musisz, wiec masz czas. Czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 30.07.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Iwonka, a w sobote, po 14 będziesz u siebie? Rany, jak ta wykonczeniówka dłuuuuga!!!!!!! szlifowanie, malowanie, szlifowanie, malowanie wrrrrrr delf, dzisiaj raczej się nie wybieram na budowę, (łeb mi pęka) ale napewno Adam będzie, więc jak masz potrzebe to wpadnij. Ja się wybieram jutro koło 11 (chyba, że deszczowo będzie). Więc jak masz ochotkę to ........ czajnik jeszcze działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Poszukuję firmy budowlanej ze Szczecina która zajmie się wszystkim od A do Z (projekt, fundamenty, budowa, wykończenie) tomadyna witaj.....a moze cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Własnie skosiłam drugi raz trawke wyglada no ok....super!!!!!! Teska brawo, dobry moment wybrałąś na sianokosy. Po takim deszczu na pewno jej to dobrze zrobi. Podlewać nie musisz, wiec masz czas. Czekam na Ciebie Iwonka postaram sie bardzo ale tez łeb mi pęka jak diabli..... a wczoraj specjalnie wieczorkiem skosiłam...bo niby miałao padać...hahahah i lało!!! a jaka burza była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 30.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Witam Zrobilem album:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.07.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Paweł albumik obejrzałam chatka fajnie rośnie. Gratulacje Mam pytanko gdzie kupowałeś nadproża i strop i ile cię wyniósł? czy to terriva i jaka? bo podobno sa różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 pusto tak jakos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti3 30.07.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 WitamDzięki kaso1 za namiar, sprawdzę. Zamierzam budować w Stargardzie domek o nazwie ISKIERKA ( http://www.domna5 ) . W chwili obecnej czekam na pozwolenie. Prawdopodobnie ruszę z robotami pod koniec września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti3 30.07.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 WitamDzięki kaso1 za namiar, sprawdzę. Zamierzam budować w Stargardzie domek o nazwie ISKIERKA ( http://www.domna5 ) . W chwili obecnej czekam na pozwolenie. Prawdopodobnie ruszę z robotami pod koniec września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Poszukuję firmy budowlanej ze Szczecina która zajmie się wszystkim od A do Z (projekt, fundamenty, budowa, wykończenie) tomadyna witaj.....a moze cos wiecej? Napisałem na Priv-a Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 30.07.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 POMOCY! Czy ktoś ostatnio kupował styropian do fundamentów po okazyjnej cenie - jeśi tak to gdzie, bo mój hurtownik nie posiada?Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.07.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Adria dzięki za namiar na hurtownię Ja ostatnio kupowałam styropian FS 20 gr 8 cm udalo mi się kupić za 143 zł brutto w Budo Hurcie w Stargardzie. tel. do nich to 578-11-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 istnieją, istnieja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Poszukuję firmy budowlanej ze Szczecina która zajmie się wszystkim od A do Z (projekt, fundamenty, budowa, wykończenie) tomadyna witaj.....a moze cos wiecej? Napisałem na Priv-a Pozdrawiam Przeczytałam....ale niestety, nie projektują.Ale jak cos uslysze to dam od razu znac... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 nie mozliwe, zeby nikogo nie było.....do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.07.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Witam wszystkich. Jestem ja, ale tak tylko na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.07.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 31.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 ależ nas wymiotło na dół! Witam wszystkich niedzielnie. Jutro wchodzą do nas tynkarze, więc zaraz lecimy z mężem na budowę, żeby porobić zdjęcia kabli, zanim dokładnie zapomnimy gdzie są , i coby dziurek w nich potem nie powywiercać. Mam pytanko, może ktoś mi podpowiedzieć, gdzie najlepiej zamówić drzwi przesuwne ( szerokość 120 cm)? Jak coś wiecie, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.07.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Cześć Ewa, podziwiam Wasze postępy na budowie, też bym chciał żeby u nas tak było, a jak dotąd zrobiony stan zerowy i od poniedziałku powinny ruszyć ściany, właściwie to można powiedzieć, że już od zeszłego poniedziałku mogły być stawiane, trochę szkoda tego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts