Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

podpowiedzcie mi ile może kosztować postawienie ścianek działowych (robocizna) za m2, bo nie miałem tego w umowie na stan surowy - miały być regipsy - poddasze ale zmieniłm na beton komurkowy i teraz muszę dogodać cenę

zbigx,

witam Cie serdecznie. Ja też jestem na etapie stawiania ścianek działowych na poddaszu, ale nie umiem Ci konkretnie powiedzieć ile od metra biorą. Mnie robi stała ekipa, która postawi mi ścianki, a później ma cały dom otynkować wewnątrz. Cenę mój mąż ustalił globalnie za cały front robót i wydaje mi się że powinieneś indywidualnie negocjować.

Bo skoro juz ekipa jest to przy okazji ........, myślę, że i cena powinna być okazyjna, to już od Ciebie zależy jak zagrasz. :wink:

życzę owocnych negocjacji

Iwona

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Iwonka, a w sobote, po 14 będziesz u siebie?

Rany, jak ta wykonczeniówka dłuuuuga!!!!!!! szlifowanie, malowanie, szlifowanie, malowanie wrrrrrr

delf,

dzisiaj raczej się nie wybieram na budowę, (łeb mi pęka) ale napewno Adam będzie, więc jak masz potrzebe to wpadnij. Ja się wybieram jutro koło 11 (chyba, że deszczowo będzie). Więc jak masz ochotkę to ........ :wink: czajnik jeszcze działa.

Własnie skosiłam drugi raz trawke :lol: wyglada no ok....super!!!!!!

Teska brawo,

dobry moment wybrałąś na sianokosy. Po takim deszczu na pewno jej to dobrze zrobi. Podlewać nie musisz, wiec masz czas. Czekam na Ciebie :D

Iwonka

postaram sie bardzo :) ale tez łeb mi pęka jak diabli..... :cry: a wczoraj specjalnie wieczorkiem skosiłam...bo niby miałao padać...hahahah i lało!!! a jaka burza była... :-?

Poszukuję firmy budowlanej ze Szczecina która zajmie się wszystkim od A do Z (projekt, fundamenty, budowa, wykończenie)

tomadyna witaj.....a moze cos wiecej? :lol:

Napisałem na Priv-a Pozdrawiam

Przeczytałam....ale niestety, nie projektują.Ale jak cos uslysze to dam od razu znac...

Pozdrawiam

ależ nas wymiotło na dół! Witam wszystkich niedzielnie. Jutro wchodzą do nas tynkarze, więc zaraz lecimy z mężem na budowę, żeby porobić zdjęcia kabli, zanim dokładnie zapomnimy gdzie są , i coby dziurek w nich potem nie powywiercać. Mam pytanko, może ktoś mi podpowiedzieć, gdzie najlepiej zamówić drzwi przesuwne ( szerokość 120 cm)? Jak coś wiecie, to dajcie znać.