delf 01.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jolly zabij go siłą arhumentów i faktów: wylicz powierzchnie ścian, policz ilość siatki, dzielone, łamane i wychodzi - a do reszty niech sie ustosunkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 witam wszystkich poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 delf, kurde nie wyspalam sie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 01.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Tak, to ja tez wiem, tylko glupio mi bedzie wysluchiwac wymowek i glupio mi bedzie sugerowac co sie stalo z siatka - po prostu glupio jak wiem ze mnie oszukal i wytknac to jemu, bo mi nawet bedzie glupio!!! Jolly to im powinno być głupio, ze jestes mądrzejsza od nich. Pewnie co niektórzy my "fachowcy" myslą, że jak trafili na kobitkę to nie doliczy sie metrów. Pokaż im gdzie raki zimują bo zapewniam Cię że na siatce nie zakończą. Wolisz żyć w niewiedzy, że Cię okradają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Oto chodzi, ze ja zyje w wiedzy ze mnie tym razem opitolili.... i ta wiedza mnie nurtuje i meczy, bo w zasadzie wolalabym nie wiedziec a z drugiej strony zrobil to tak nieudolnie, ze obraza nasza inteligencje - co on mysli ze my glupki i sie nie doliczymy???? i w ten sposob ma nas za idiotow - to mnie najbardziej boli - bo jak mowil kiedys nasz towarzysz Bogus Linda on uwlaczyl mojej inteligencji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 01.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jola oczywiście ze będzie jeszcze wieniec. zalewamy go jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.08.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Mnie też w złodziejskim procederze moich wykonawców najbardziej bolała, nie sama strata, ale fakt, że mnie oszukali, że ze mna rozmawiali, zartowali, odpowiadali na wszytski wątpliwości itd. A jednak mnie okradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ale jak jak juz masz sciany szczytowe poprowadzone - a ten wieniec o ktorym ja mowie laczy te slupki ze zbrojeniem i wokolo scianke kolankowa i od tego zaczyna sie dopiero murowanie szczytow!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.08.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 MAKSIU - napisz chociaz czy dostales te zdjecia , bo cos mialam klopot z ich wyslaniem! odpisalem ci na maila, zebys wyslala jeszcze raz... pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 no to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 01.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna może firmę budowlaną BUDOM - właściciel Pan Henryk Kołodziej? Będę wdzięczny za Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam wszystkich poniedziałkowo. Mam nadzieję, że dzisiaj zaczną mi stawiać ściany. Już najwyższy czas. GrzegorzR no niestety....cos teraz marnuja duzo dobrego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam wszystkich forumowiczów Poszukuje namiarów na Geologa (oczywiście za dobre pieniądze). Potrzebuję wykonać opinię geologiczną dla konstruktora oraz dowiedzieć się gdzie mam upłynnić wodę opadową. P.S. Cały weekend spędziłem nad czytaniem Waszych postów. Jestem wstrząśniety/niemieszany i pełen podziwu dla Waszych walk z wiatrakami. Ja jestem na początku drogi i już widzę że czeka mnie fajna przeprawa. Zazdroszczę że jesteście już znacznie dalej. Pozdrawiam Tomek Bedzie ok! jakos kazdy musi przez to przejsc...ale efekt koncowy jest tego wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 To co z grubej rury???? tak od razu???? troche sie wstydze!!! ale co jak nie ma nic do ukrycia to powinien sie wytlumaczyc logicznie a jak bedzie krecil to wyczuje.... chyba... Pawel - a u Ciebie w projekcie nie ma wienca???? ponad stropem tylko te slupki????? to czego te sciany szczytowe beda sie trzymaly?????? przeciez te slupki powinny byc zalane razem z wiencem... tak bynajmniej mi sie wydaje - tak ja mialam w projekcie!!!! a co ze schodami Ci zrobili??? Jolly- jak to sie wstydzisz ze fiut cie okrada????? kobieto policz z nim te sciany i spokojnie stwierdz ze za to Tylko placisz, kwesie siatki tez porusz ...a jak nie...no nic...to beda cie coraz wiecej okradali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam grupkę.....popoludniowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 01.08.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna może firmę budowlaną BUDOM - właściciel Pan Henryk Kołodziej? Będę wdzięczny za Wasze opinie. Budowali u mojej przyjaciólki dwa lata temu, firma bardzo solidna według jej opiniii. Mankamentem był fakt, iż nie należą do najtańszych.Firmę prowadzi ojciec z synem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ano witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.08.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ano witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 wpadlam w alkoholizm czy jeszcze nie??? siedze ze szklaneczką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts