Teska 11.10.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Witam wszystkich w sobotni poranek.... i oby nie padało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.10.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Glowny wykonawca - stanu o, lub surowego do zadaszenia wlacznie! Bogdan Bogdanowicz (4317013) 0604253780 Widzialem co ten czlowiek potrafi targuj sie do 20% od ceny wyjscia! Polecam Referencje moze wystawic jego ostatni Inwestor p.Artur0601781877 Ale nie gwarantuje ze jest wolny ale na stan 0 -moze sie zgodzi!!! Pozdrawiam i uciekam papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Mariusz......co tak Tobą obraca??? masz ciekawego nicka Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.10.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Teska -Ty tez od rana nie zle buszujesz na forum- trzyma Cie jeszcze po Disco Czy chlody dodaja Tobie energii Jak poczytalem sobie dzisiejsze posty na forum to sie Damy sobie rade Uciekam na zajecia papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Trzymaj sie papa moja połowa pognała na budowe, coby Panom budowlancom nie zachcialo sie pucu kłaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Witam w sobotkę. Trzy dni byłam odcięta od sieci na okoliczność nieobecności w pracy spowodowanej niedomaganiem dziecka. Ale już się poprawiam i obiecuję nie nawalć na tak długo. Bikosa no to i ja ci gratuluję, sąsiadko moja. Jeśli chodzi o namiary na tą architekt to nie ma sprawy dam Ci na priv mój tel to jak zechcesz to do mnie zadzwoń. Jest pare spraw, przed którymi lepiej ostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Tak w ogóle to zaczynam we wtorek. Jutro małżonek wraca z morza i zmienia się z marynarza Hwata w Boba Budowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Aha, a propos kierownika, to też uważam 4000 za dużą kwotę. Zwłaszcza, że chce od razu. Skąd mogę wiedzieć, czy gość zawału nie dostanie i dociągnie budowę do końca? Znalazłam inne wyjście. Mam znajomych po budownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 S.P witaj...jestes w pracy ? hmm..powiedz dokładnie jaka to ulica w Dobrej? zawsze sie rozgladam za ta sportowa ( czy inna) i nie iem gdzie łona jest Moj tez w domku , dogląda docieplenia i skonczył rąbac drewienko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Cześć Teska, tak walczę w pracy z zaocznymi. Teska moje pole jest od ronda w Dobrej w kierunku na Dobieszczyn jakieś 100 m w prawo betonką i do końca na przeciwko boiska. Ulica dokładnie tak jak mówisz sportowa. Moja działka to taka ogrodzona leśną siatką na drewnianych palach ze śliczną drewnianą budką w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 to zupełnie gdzie indziej parzyłam jak bedziecie u Siebie na polu, i bedziecie mieli czas i ochote wpasc to zapraszamy na nasze pole, w niedziele jestesmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Boże dziecko mnie męczy o pieska. To jes 5-cio miesięczna Husky. Generalnie jestem miętka jeśli chodzi o zachcianki mojego jedynaka, ale tego psa to się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Ja kiedys tez uległam prosbom o pieska, mielismy Bullteriera Foxa - skonczyło sie na tym ze to ja chodziałm przed praca na spacerki... ale doradzam : kup i ulegnij husky wymagaja długich spacerów i silnej łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Wszystko fajnie, tylko ja mam w domu kocicę zazdrośnicę i boję się, że z tak dużym szczeniakiem się nie dogada. Co innego maleństwo 6-8 tygodni. Boję się, że będzie wojna psio-kocia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 pytałam kiedyś weterynarza co bedzie jak wezmiemy psa do domu, co zrob kotka?? weterynarz- moze podrapac oczy...taki kot ( 5 letni) jest zazdrosny o swoj teren, tymbardziej ze moja kotka nie wychodzi z domu. Patrzac np u Joasi...ma kotki i pieska i chyba jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 No to myślę dalej co z tym fantem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.10.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 No i mamy samo południe za godzinkę idę sobie do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2003 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 łoj, łoj....co za tajemnice Maksiu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 S.P jutro jestesmy na budowie..... mamy dzien porzadkowy....srodek, wyskoczymy do naszego lasku na grzybki...i grillek tez bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts