Didi 02.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Didi, mam podobne odczucia - albo jestem ślepa, naiwna i pare jeszcze innych epitetów by sie znalazło, albo wszystko idzie OK ( i człowiek ma takie dziwne uczucie w żołądku - niedowierzanie pomieszane z ekscytacją). Ewa śmiało można powiedzieć, że wręcz momentami euforia Ewa - ja też chcę (wiesz o co chodzi) ! zazdroszczę i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Didi - mnie się też tak zaczyna zdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 02.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Didi, jest na to cos recepta - jedziesz na dwa dni na spływ kajakowy Drawą i zapominasz o bożym świecie - efekt murowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Didi, jest na to cos recepta - jedziesz na dwa dni na spływ kajakowy Drawą i zapominasz o bożym świecie - efekt murowany! Ja wyjechałam do Krakowa! i nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 02.08.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Kraków piękny, ale zdecydowanie za bardzo ucywilizowany1 Tu jest potrzebna głusza, pełen survival i impreza tak, że następnego dnia nie wiesz jak się nazywasz! Metoda sprawdzona po raz drugi, a w obu przypadkach przedstawiciele medycyny wysyłali nas do ośrodka adopcyjnego jako przypadki beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.08.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 zbigx jak budowanie z Silki? Czy wybrałeś już rodzaj ocieplenia - styropian czy wełna mineralna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 02.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 zbigx jak budowanie z Silki? Czy wybrałeś już rodzaj ocieplenia - styropian czy wełna mineralna? Budowanie z silki zakończone, mi się podoba, jest równiutko, ściana wąska - 18cm, - ocieplenie na jesień jaszcze, nie do końca wybrałem ale skłaniam się na styropian - temat rzeka i tyle samo dylematów - są wątki o ociepleniach na forum więc wiesz co mam na myśli - jedni mówią styropian -teremos inni że oddychanie ścian to bujda a wentylacja jest potrzenba itp itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam - jestem ! Maksiu - cos CD mi szwankuje! Pawel - tego wienca o ktorym wczoraj mowilam ja tez w projekcie nie mialam .... ale warto go dac.... Wiecie jak wczoraj gosciu od pucu mnie zbyl? jak mu powiedzialam ze liczylismy sciany i wraz z oknami jest 208,34 m2, to skwitowal: ale precyzja!!! aczkolwiek bym polemizowal(slowo "aczkolwiek" powtarza w co drugim wyrazie - w kazdym zdaniu jest to slowo - juz nie moge tego sluchac) trzeba na spokojnie, ale nie dzisiaj - policzymy.... mysle sobie no dobra policzymy.... zobaczymy .... aczkolwiek mam watpliwosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Klaus Ekipa się sprawdzaiła, kończą kłaść dachówki... ...jak chcesz to dam ci namiar na budowę i przyjedziesz popatrzeć, wiem że na ten rok są już zajęci do października No to super. O dobrego fachowca coraz trudniej. Bardzo chętnie odwiedzę twoją budowę. Dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obser 02.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna może firmę budowlaną BUDOM - właściciel Pan Henryk Kołodziej? Będę wdzięczny za Wasze opinie. Budowali u mojej przyjaciólki dwa lata temu, firma bardzo solidna według jej opiniii. Mankamentem był fakt, iż nie należą do najtańszych.Firmę prowadzi ojciec z synem. Jeden jest dobry a drugi zly to oklepana zasada rozmowy z inwestorem, kontrahentem. PRZECIEZ ONI PRACUJA NA WSPOLNY ZYSK. Takich cwaniakow radze unikac. Droga i tak samo dzialajaca jest firma REMBUD. Zreszta oni wszyscy sie znaja i generalnie dzialaja w podobny sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam - jestem ! Maksiu - cos CD mi szwankuje! Pawel - tego wienca o ktorym wczoraj mowilam ja tez w projekcie nie mialam .... ale warto go dac.... Wiecie jak wczoraj gosciu od pucu mnie zbyl? jak mu powiedzialam ze liczylismy sciany i wraz z oknami jest 208,34 m2, to skwitowal: ale precyzja!!! aczkolwiek bym polemizowal(slowo "aczkolwiek" powtarza w co drugim wyrazie - w kazdym zdaniu jest to slowo - juz nie moge tego sluchac) trzeba na spokojnie, ale nie dzisiaj - policzymy.... mysle sobie no dobra policzymy.... zobaczymy .... aczkolwiek mam watpliwosci ... Nie przejmuj się, przecież to Ty trzymasz kasę więc jest zależny od Ciebie, musi się z Tobą dogadać bo inaczej nie będzie zapłacone aczkoliwek praca wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 wpadlam w alkoholizm czy jeszcze nie??? siedze ze szklaneczką.... Jak długo? siedze?? z reguly nie wypijam....do konca tej szklaneczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jak piszecie o tych "niespodziankach" na budowie (Jolly, Delf), to albo ja byłam takich rzeczy nieświadoma, albo rzeczywiście pan Rysio M. robił uczciwie no u mnie juz nie robił uczciwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam wszystkich GrzegorzR wlasnie jakis facet w czerwonym aucie przyjechał na Twe budowe i pojechał.....a u Ciebie pusto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam - jestem ! Maksiu - cos CD mi szwankuje! Pawel - tego wienca o ktorym wczoraj mowilam ja tez w projekcie nie mialam .... ale warto go dac.... Wiecie jak wczoraj gosciu od pucu mnie zbyl? jak mu powiedzialam ze liczylismy sciany i wraz z oknami jest 208,34 m2, to skwitowal: ale precyzja!!! aczkolwiek bym polemizowal(slowo "aczkolwiek" powtarza w co drugim wyrazie - w kazdym zdaniu jest to slowo - juz nie moge tego sluchac) trzeba na spokojnie, ale nie dzisiaj - policzymy.... mysle sobie no dobra policzymy.... zobaczymy .... aczkolwiek mam watpliwosci ... hahahah...a u mnie byl budowlaniec który ciagle powtarzał : insynuacja...jak popadło...doprowadzał mnie tym do .....do tej pory jak go widze .... Jolly a u ciebie budowal pan Rysio M/???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Czy ktoś zna może firmę budowlaną BUDOM - właściciel Pan Henryk Kołodziej? Będę wdzięczny za Wasze opinie. Budowali u mojej przyjaciólki dwa lata temu, firma bardzo solidna według jej opiniii. Mankamentem był fakt, iż nie należą do najtańszych.Firmę prowadzi ojciec z synem. Jeden jest dobry a drugi zly to oklepana zasada rozmowy z inwestorem, kontrahentem. PRZECIEZ ONI PRACUJA NA WSPOLNY ZYSK. Takich cwaniakow radze unikac. Droga i tak samo dzialajaca jest firma REMBUD. Zreszta oni wszyscy sie znaja i generalnie dzialaja w podobny sposob. dlaczego tak uwazasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam - jestem ! Maksiu - cos CD mi szwankuje! Pawel - tego wienca o ktorym wczoraj mowilam ja tez w projekcie nie mialam .... ale warto go dac.... Wiecie jak wczoraj gosciu od pucu mnie zbyl? jak mu powiedzialam ze liczylismy sciany i wraz z oknami jest 208,34 m2, to skwitowal: ale precyzja!!! aczkolwiek bym polemizowal(slowo "aczkolwiek" powtarza w co drugim wyrazie - w kazdym zdaniu jest to slowo - juz nie moge tego sluchac) trzeba na spokojnie, ale nie dzisiaj - policzymy.... mysle sobie no dobra policzymy.... zobaczymy .... aczkolwiek mam watpliwosci ... Nie przejmuj się, przecież to Ty trzymasz kasę więc jest zależny od Ciebie, musi się z Tobą dogadać bo inaczej nie będzie zapłacone aczkoliwek praca wykonana Didi hahah dobre!!! no i oczywiscie zgadzam się, aczkolwiek nie wiadomo jak budowlaniec bedzie mierzył sciany:) bo on moze powierzchnie okien tez liczyc- spotkałam sie kiedys z tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts