Teska 02.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 GrezgorzR no zjawil sie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Odpowiadam: Teska - u mnie robi elewacje kto inny, Pana Rysia na oczy nie widzialam.... Liczymy okna do robocizny, ale nie do materialow, a ja liczylam 208,34m2 juz z oknami a siatki poszlo juz 260 m2, wiec jak odlicze z tych 208,34 okna czyli okolo 20 m2 dodam na zaklady siatki ok. 30 m2 to i tak wychodzi ok. 220 m2 a nie 260 m2!!! .... aczkolwiek moge sie mylic.... choc w to watpie!!! Maksiu - poszlo tym razem mam nadzieje ze dobrze!!! Nie liczcie na to, ze ludzie sa uczciwi - ja w to juz nie wierze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.08.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Maksiu - poszlo tym razem mam nadzieje ze dobrze!!! doszlo, jest ok.. postaram sie to pozniej wrzucic pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Moja koleżanka, u której wybudowali dom na budowie bywała z przyjemności a nie z konieczności, bo faktycznie panowie Kołodzieje zajęli sie wszystkim. No i potwierdziła opinię, że z synem zdecydowanie lepiej i konkretniej sie rozmawia i współpracuje. widzisz Klaus!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Nie liczcie na to, ze ludzie sa uczciwi - ja w to juz nie wierze!!!!!!!! Nie desperuj Mirmiłku!!! ale wykonwcy - szczególma nacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 DIDI ja jak zwykle zapytanko....chce sypac nawozem...mam do wyboru hydrokompleks lub nawoz do trawnikow firmy Pokon.....ktory jest lepsiejszy??? Pewnie, że hydrokomplex! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 siedze?? z reguly nie wypijam....do konca tej szklaneczki... Codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 GrezgorzR no zjawil sie Panowie Szkoda, ze dopiero po dziewiątej, ale ważne, że są, oczywiście mam nadzieję, że ściany stawiają. Niestety jestem poza Szczecinem więc nie bardzo mam jak ich skontrolować. Dzisiaj ma być też ekipa z Enei podłączać licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.08.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dzien doberek Mam prośbę do forumowiczów, a szczególnie budujących z Silki o podpowiedź, gdzie najkorzystniej można kupić Silkę oraz o polecenie dobrej ekipy do stanu surowego-otwartego. Czekamy na pozwolenie na budowę – jak dobrze pójdzie ruszamy z końcem września/ początkiem października br. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ale masz podgląd lepszy niz on-line: on-beautifullTeska-eye, to sie nazywa technologia XXI wieku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dzien doberek Mam prośbę do forumowiczów, a szczególnie budujących z Silki o podpowiedź, gdzie najkorzystniej można kupić Silkę oraz o polecenie dobrej ekipy do stanu surowego-otwartego. Czekamy na pozwolenie na budowę – jak dobrze pójdzie ruszamy z końcem września/ początkiem października br. Pozdrawiam, Piotr No parę osób u nas buduje z Silki! Czy to Ty pomogłeś mi z trampoliną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.08.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Dzien doberek Mam prośbę do forumowiczów, a szczególnie budujących z Silki o podpowiedź, gdzie najkorzystniej można kupić Silkę oraz o polecenie dobrej ekipy do stanu surowego-otwartego. Czekamy na pozwolenie na budowę – jak dobrze pójdzie ruszamy z końcem września/ początkiem października br. Pozdrawiam, Piotr No parę osób u nas buduje z Silki! Czy to Ty pomogłeś mi z trampoliną? Tak - ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 No to dziękuję! Teraz namietnie odwiedzam allegro, nawet teraz w nim siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 02.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 No to dziękuję! Teraz namietnie odwiedzam allegro, nawet teraz w nim siedzę eeeeee, no nie ma sprawy ale teraz ja mam problem .. - wczoraj mieliśmy spotkanie z wykonawcą (górale), którzy wycenili robociznę naszej kurnej chatki na 45k .. moim skromnym zdaniem jest to wygórowana cena ‘po zbóju’ !! i albo znajdziemy innego wykonawcę za rozsądne pieniądze albo zmienimy technologię na Porotherm .. Każda sugestia mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Mamy tu ludzi, którzy na bierząco walczą o dobrą cenę, ale........wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 wykonawca, na którego się zdecydowałam i z którego generalnie jestem zadowolona, tą samą robotę wycenił na 36.000 zł. Czy mółbym dostać namiarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 "Góralom" w Szczecinie sie już w głowach poprzewracało. Miałem taką ekipe z polecenia - ich szef to kuzyn mojej przyjaciółki (robia teraz na Bezrzeczu). Za robocizne bardzo prostego domu z dwuspadowym dachem i dobudowanym garażem (pow. uż 110 m2+ 16m2 garaż) zażyczył sobie 60 tyś! (mógł od razu powiedzieć przez telefon, że nie jest zainteresowany, bo to juz nie jest nawet szukanie frajera). Gdybym chciał bez jego nadzoru, to mógłby mnie z nimi skontaktować za 3tyś. Oni by wzieli nie mniej niż 30tyś. Na dodatek jak zaznaczył ostro piją. Jedyna zaleta, to to że są szybcy (ale na tym mi. aż tak bardzo nie zależało). PS. Mam teraz ekipe z której jestem zadowolony za ok. 20 tyś. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 02.08.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Klaus, wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Klaus, wysyłam na priv. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 witam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts