Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hmm...niom....wlasnie przyjechałam i tak z ciekawosci ile tych scian stoi....a tu nawet jednego rzedu niet :wink: ale Panowie sa...pewnie pierwszy rzad musza bardzo dokladnie...

Zaraz ruszam w droge powrotną do Szczecina, powinienem dotrzeć pomiędzy 19 a 20, więc jeszcze dzisiaj podjadę popatrzeć ile udało im się zrobić. Fachowcy twierdzą, że przy Silice, rzeczywiście najważniejsza jest pierwsza warstwa, bo jak ją ułożą równo, to reszta idzie już prosto.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam :-)

Jakiś czas temu pytałam na forum o działki budowlane. Później chwaliłam się, że już nabyliśmy takową i zaczynamy formalności. A teraz mogę się pochwalić, że dostaliśmy pozwolenie na budowę i chyba będziemy (wraz z mężem) częstszymi gośćmi w klubie :D Na pewno skorzystamy z Waszych doświadczeń.

I stąd moja prośba - czy mogę prosić o namiary sprawdzonych ekip? (na [email protected]) Mamy co prawda już jakieś kontakty i wstępne rozmowy za sobą, ale jak wiadomo nie zaszkodzi jeszcze skonsultować :wink:

Pozdrawiam

Jakiś czas temu pytałam na forum o działki budowlane. Później chwaliłam się, że już nabyliśmy takową i zaczynamy formalności. A teraz mogę się pochwalić, że dostaliśmy pozwolenie na budowę i chyba będziemy (wraz z mężem) częstszymi gośćmi w klubie :D Na pewno skorzystamy z Waszych doświadczeń.

I stąd moja prośba - czy mogę prosić o namiary sprawdzonych ekip? (na [email protected]) Mamy co prawda już jakieś kontakty i wstępne rozmowy za sobą, ale jak wiadomo nie zaszkodzi jeszcze skonsultować :wink:

Pozdrawiam

a przypomnij gdzie bedziecie sie budowac???

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że zostałam zauważona na forum .

W tym roku jeszcze nie budujemy, mamy już warunki zabudowy, projekt zamówimy na dniach, i tak czekamy aż nasz architekt wróci z urlopu. Chcemy do wiosny załatwić dokumenty, pozwolenie na budowę ,

ogrodzić się , przygotować plac budowy, a od wiosny ruszyć pełną parą.

Narazie musimy zdobyć 30 podpisów sąsiadów...

:D

Pozdrawiam

Witaj Magini!

Polecam całym sercem swoją ekipę Górali!

Budowali oni domy moich przyjaciół. Obecnie budują u mnie.

Jeżeli chcesz zobaczyć jak wygląda stan budowy po 8 dniach wejdź na moją stronkę (link poniżej).

Codziennie można ich złapać u mnie na budowie, ale jakby co to mogę na priva wysłać na nich namiary...

Pozdrawiam

Witam

Znów się dopadłem do forum. Czytam wszystko co się da - będzie potrzebne :roll: . Działka już jest więc trzeba walczyć dalej. Wczoraj miałem spotkanie z architektem. W tym roku pewnie nie zaczniemy ale bedę chciał wszystko przygotować by z wielkim zapałem wystartować tuż po zimie. Właśnie pracuję nad pierwszymi zdjęciami, choć i tak teraz to tam tylko zielsko po pas :lol:. Pewnie jeszcze wiele razy wszystkim będę dziekował ale już rozpoczynam podziekowania za zgromadzenie tak wielkiej skarbnicy informacji.

Pozdrawiam Tomek

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że zostałam zauważona na forum .

W tym roku jeszcze nie budujemy, mamy już warunki zabudowy, projekt zamówimy na dniach, i tak czekamy aż nasz architekt wróci z urlopu. Chcemy do wiosny załatwić dokumenty, pozwolenie na budowę ,

ogrodzić się , przygotować plac budowy, a od wiosny ruszyć pełną parą.

Narazie musimy zdobyć 30 podpisów sąsiadów...

:D

iwa k witaj :)

Witam

Znów się dopadłem do forum. Czytam wszystko co się da - będzie potrzebne :roll: . Działka już jest więc trzeba walczyć dalej. Wczoraj miałem spotkanie z architektem. W tym roku pewnie nie zaczniemy ale bedę chciał wszystko przygotować by z wielkim zapałem wystartować tuż po zimie. Właśnie pracuję nad pierwszymi zdjęciami, choć i tak teraz to tam tylko zielsko po pas :lol:. Pewnie jeszcze wiele razy wszystkim będę dziekował ale już rozpoczynam podziekowania za zgromadzenie tak wielkiej skarbnicy informacji.

Pozdrawiam Tomek

witaj :lol: rob fotki dzialki nawet z chaszcami po pas...i od pocztku budowy... :) fajna pamiatka ja czasem sobie wlasnie takie fotki ogladam...