GrzegorzR 02.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 hmm...niom....wlasnie przyjechałam i tak z ciekawosci ile tych scian stoi....a tu nawet jednego rzedu niet ale Panowie sa...pewnie pierwszy rzad musza bardzo dokladnie... Zaraz ruszam w droge powrotną do Szczecina, powinienem dotrzeć pomiędzy 19 a 20, więc jeszcze dzisiaj podjadę popatrzeć ile udało im się zrobić. Fachowcy twierdzą, że przy Silice, rzeczywiście najważniejsza jest pierwsza warstwa, bo jak ją ułożą równo, to reszta idzie już prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 chyba tak...wlasnie chlopaki pakuja laser i chyba wogole sie pakują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 02.08.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam Jakiś czas temu pytałam na forum o działki budowlane. Później chwaliłam się, że już nabyliśmy takową i zaczynamy formalności. A teraz mogę się pochwalić, że dostaliśmy pozwolenie na budowę i chyba będziemy (wraz z mężem) częstszymi gośćmi w klubie Na pewno skorzystamy z Waszych doświadczeń. I stąd moja prośba - czy mogę prosić o namiary sprawdzonych ekip? (na [email protected]) Mamy co prawda już jakieś kontakty i wstępne rozmowy za sobą, ale jak wiadomo nie zaszkodzi jeszcze skonsultować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam Jakiś czas temu pytałam na forum o działki budowlane. Później chwaliłam się, że już nabyliśmy takową i zaczynamy formalności. A teraz mogę się pochwalić, że dostaliśmy pozwolenie na budowę i chyba będziemy (wraz z mężem) częstszymi gośćmi w klubie Na pewno skorzystamy z Waszych doświadczeń. I stąd moja prośba - czy mogę prosić o namiary sprawdzonych ekip? (na [email protected]) Mamy co prawda już jakieś kontakty i wstępne rozmowy za sobą, ale jak wiadomo nie zaszkodzi jeszcze skonsultować Pozdrawiam a przypomnij gdzie bedziecie sie budowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.08.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Magini no i zdradź jaki domek bedzięcie budować. Życze samych sukcesów na "nowej drodze zycia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.08.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że zostałam zauważona na forum . W tym roku jeszcze nie budujemy, mamy już warunki zabudowy, projekt zamówimy na dniach, i tak czekamy aż nasz architekt wróci z urlopu. Chcemy do wiosny załatwić dokumenty, pozwolenie na budowę , ogrodzić się , przygotować plac budowy, a od wiosny ruszyć pełną parą. Narazie musimy zdobyć 30 podpisów sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 02.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam Jakiś czas temu pytałam na forum o działki budowlane. Później chwaliłam się, że już nabyliśmy takową i zaczynamy formalności. A teraz mogę się pochwalić, że dostaliśmy pozwolenie na budowę i chyba będziemy (wraz z mężem) częstszymi gośćmi w klubie Na pewno skorzystamy z Waszych doświadczeń. I stąd moja prośba - czy mogę prosić o namiary sprawdzonych ekip? (na [email protected]) Mamy co prawda już jakieś kontakty i wstępne rozmowy za sobą, ale jak wiadomo nie zaszkodzi jeszcze skonsultować Pozdrawiam Witaj Magini! Polecam całym sercem swoją ekipę Górali! Budowali oni domy moich przyjaciół. Obecnie budują u mnie. Jeżeli chcesz zobaczyć jak wygląda stan budowy po 8 dniach wejdź na moją stronkę (link poniżej). Codziennie można ich złapać u mnie na budowie, ale jakby co to mogę na priva wysłać na nich namiary... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 czy ktoś może nam polecić dobrego architekta najlepiej z Goleniowa(budujemy się w Załomiu) i dobrą ekipę budowlaną z okolic? będziemi wdzięczni za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Polecam całym sercem swoją ekipę Górali! Budowali oni domy moich przyjaciół. Obecnie budują u mnie. Grzegorzu czy mogę Cię prosić o namiar na "twoich" górali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 oczywiście''będziemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Polecam całym sercem swoją ekipę Górali! Budowali oni domy moich przyjaciół. Obecnie budują u mnie. czy my także możemy liczyć na namiar na "twoich" górali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Grzesiu nie mam doświadczenia, ale wydaje mi się, że mają dobrą organizację, budowa wygląda ok. Możesz napisać ile ''kosztuje ich praca''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam Znów się dopadłem do forum. Czytam wszystko co się da - będzie potrzebne . Działka już jest więc trzeba walczyć dalej. Wczoraj miałem spotkanie z architektem. W tym roku pewnie nie zaczniemy ale bedę chciał wszystko przygotować by z wielkim zapałem wystartować tuż po zimie. Właśnie pracuję nad pierwszymi zdjęciami, choć i tak teraz to tam tylko zielsko po pas . Pewnie jeszcze wiele razy wszystkim będę dziekował ale już rozpoczynam podziekowania za zgromadzenie tak wielkiej skarbnicy informacji. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie! Cieszę się, że zostałam zauważona na forum . W tym roku jeszcze nie budujemy, mamy już warunki zabudowy, projekt zamówimy na dniach, i tak czekamy aż nasz architekt wróci z urlopu. Chcemy do wiosny załatwić dokumenty, pozwolenie na budowę , ogrodzić się , przygotować plac budowy, a od wiosny ruszyć pełną parą. Narazie musimy zdobyć 30 podpisów sąsiadów... iwa k witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam Znów się dopadłem do forum. Czytam wszystko co się da - będzie potrzebne . Działka już jest więc trzeba walczyć dalej. Wczoraj miałem spotkanie z architektem. W tym roku pewnie nie zaczniemy ale bedę chciał wszystko przygotować by z wielkim zapałem wystartować tuż po zimie. Właśnie pracuję nad pierwszymi zdjęciami, choć i tak teraz to tam tylko zielsko po pas . Pewnie jeszcze wiele razy wszystkim będę dziekował ale już rozpoczynam podziekowania za zgromadzenie tak wielkiej skarbnicy informacji. Pozdrawiam Tomek witaj rob fotki dzialki nawet z chaszcami po pas...i od pocztku budowy... fajna pamiatka ja czasem sobie wlasnie takie fotki ogladam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 No trochę zdjęć już mam ale nie działa mi dodawanie na stronie - więc muszę to zmeczyc . Na razie zrobiłem sobie kolejnego drinka i popcorn i czytam czytam czytam czytam czytam czytam fooooooorum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 witam wszystkich forumowiczów, szczególnie tych nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Czy ktoś się budował na Bezrzeczu gmina Dobra Szczecińska ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 cosik ostatnio nie mam czasu bywac dosc czesto na forum, ale jak juz jestem to sie nadziwić nie moge, że nasza grupka coraz bardziej liczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 02.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Szczególnie ciepło witam iwa-k z Załomia. Wielu forumowiczów tam się buduje lub pobudowało, a ja swoj domek stawiam za kliniskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts