Teska 03.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 GrzegorzR meldunek: 7 warstwa zaczynasz miec okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Teska - zgadzam się! czasami faktycznie można się załamać juz mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Teska - przecież bym się pochwalił zostało jeszcze kilka rzeczy: drzwi, osprzęt elektryczny, biały montaż i koooooooooooooooooooniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 eeeeee...to juz zaraz......ziemia i ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.08.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 ogrodzenie już się robi teren pod ogród się wyrównuje no to faktycznie - zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Rany! Bodekku! A kiedyś bylismy na jednym poziomie Tego Pawłowego strusia pedziwiatra, to powinienes mieć TY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 03.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzień dobry Teska - dziękuję za namiary Budować będziemy się w Pilchowie. Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki. Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I pewnie wszyscy zabezpieczają budowy - a ja jutro pojadę zobaczyć czy jak długo deszcz pada to na mojej glinie z chaszczami wsiąka woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzień dobry Teska - dziękuję za namiary Budować będziemy się w Pilchowie. Domek wg projektu indywidualnego (żaden gotowiec nam nie podpasował a bardzo dużo czasu zmarnowaliśmy na szukanie). Będzie prosta parterówka z poddaszem użytkowym, powierzchnia użytkowa ok. 150 m kw + 50 m kw. (garaż dwustanowiskowy i kotłownia). Budujemy z silki. Grzesiek - jeśli można, to poproszę namiary na górali. A stronkę odwiedziłam. Mojego męża zaciekawił adres www - on też jest z ps.pl Czy budujący z silki mogliby zdradzić gdzie obecnie jest najtaniej? Pozdrawiam oby był pomocny jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pada okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I znów drink i przed kompem - lepiej bym już zaczął budować bo bedę sie musiał zaszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 skąd wziąłeś zdjęcie satelitarne/lotnicze? jaki to fragment szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 No jest to zdjęcie mojego kawałka pola Wejdź sobie na stronę http://maps.google.com/ i ją pomniejsz wtedy pojawi Ci się Polska wtedy ją chwyć i przesuń na środek a następnie powiększaj i powiększaj i powiększaj aż znajdziesz swój teren. Pamiętaj że po jakimś czasie bedziesz musiał się przełączyć na mapy a nie satelitarnie. Życze miłych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 niestety nie wszystkie rojony sa tak dokładnie zrobione, ale warto sprawdzić. Mój brat wybudował dom 2 lata temu i jego dom już jest na zdjęciach więc są w miare nowe ale to też różnie dla każdego terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Akurat mój teren to Bezrzecze Gmina Dobra Szczecińska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I znów drink i przed kompem - lepiej bym już zaczął budować bo bedę sie musiał zaszyć hahahah...to jest nas dwoje z tym drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 OGŁOSZONKO dla szukających działki...w słwoszewie sa rozniste w cenie od 28 tys wzyz.Jak cos to mam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jak przeglądałem to wiele osób się buduje z Siliki ciekawe dlaczego tak padł Wasz wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 03.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam "starych" i "nowych" Już wróciłam z wojaży urlopowych Ale postów napisaliści fiu fiu... Działki oczywiście jeszcze nie kupiłam- muszę się poważnie za to zabrać. Teska Ta ziemie w Sławoszewie to takie rolne tereny za ( lub ) przed wsią?? Kiedyś gadałam z jednym gościem o tych terenach- takie nieuzbrojone? A ziemie w Twojej okolicy niestety nie na moją kieszeń- około 68 za m kw. Chyba wszystkie super okazje przeszły mi koło nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam- świetne to zdjęcie działki Tomadyna. Próbowałam znaleźć swoją ale niestety jak przechodzę na mapy to pokazuje mi tylko okienka z krzyżykiem i zero widoczków Pozdrawiam wieczrokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts