S.P. 11.10.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Teska, mój mąż wraca z rana, myślę że popoludzienkim pojedziemy na nasze pole, no i może wpadniemy do Was. Dzięki za zaproszenie. Papa. Lecę do chałupki. Wszystkim forumowiczom do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 11.10.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 O,a u Was jeszcze sobota.... Pozdrawiam wszystkich i kazdego z osobna S.P.,bo ja nie w temacie-to Ty cialem jestes,jak to mowia,pedagogicznym? Teska,S.P. a na jak dlugo mezow swoich posiadacie?(to takie skryte pytanie o dlugosc kontraktow-dla poddierzenia razgaworki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2003 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Zeby tradycji stalo sie zadosc wpisuje sie w niedziele z ranapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2003 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 12.10.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 rano jestem w pracy ale po południu wpadne na stronkęcraz bardziej wciąga mnie klub nawet po weselu musiałam wpaść na stronę i poczytac wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 12.10.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Iwona G, Kasia i Karol to mieszkac(czytaj budowac) tam chca i wszystko jest na dobrej drodze,tylko dutkow musza sobie nazbierac... Nie mniej jednak sa juz posiadaczami zemskimi w tejze miejscowosci. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 12.10.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 >>>>>GDZIE KUPOWALISCIE TANIA STAL<<<<<< >>>>>CEGLA NA KOMINY TEZ MNIE INTERESUJE<<<<<<< DZIEKUJE MARIUSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2003 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.10.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Proszę Państwa jest godzina 8.10 czas już wstać i przywitać się w grupie. Witam wszystkich, szczególnie ciepło tych, z którymi widzieliśmy się wczoraj u Teski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Wtam własnie popijam kawkę, połowa pojechała na budowę...zerknąć bo dzisiaj zaczynają tynk kłaść... 3majcie łapki...bo do konca nie wiemy jaki kolorek bedzie na scianie po południu... Pozdrawiam wczorajszych gości...i wszystkich dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Witam rowniez co to ja slysze, jakies nieformalne spotanie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 13.10.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 A ja wstalem o 5-ej.I co?Nic konstruktywnego Ale wiem,ze jak na zewnatrz robi sie ok.+2 to czas pomyslec o zabezpieczeniu naszych lub waszych rozpoczetych lub zblizajacych sie do konca budow.Czyli pytanie na dzis???????????????????????????????????? Jak uchronic i co nalezy zrobic na placu bud.ZIMĄ?????????? Ps.cegielki na kominy gdzie kupowac i jaka??????????????? a tak poza tym DZIENDOBRY BARDZO WSZYSTKIM MARIUSZSAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Mariusz czy moge zadac pytanie nie dotyczące budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ja też pozdrawiam wszystkich w ten piękny, choć cholernie zimny poranek. Pogoda ma być ładna w tym tygodniu, ale za to zimniej. Pozdrawiam szczególnie Teskę i S.P. Dom Teski bardzo mi się spodobał - piękny projekt na parterowy dom - naprawdę fajowy!!! Teska - macie z mężem naprawdę świetny dom! mariusz r - zobacz klinkier blisko Ciebie w Euroklinkierze na Obotryckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ivette dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 13.10.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Witam poniedziałkowo. Pies fajna sprawa. Nasz kot dogadał się z psem ale potem zrobił się problem bo zawitał mały terrorysta i w domu jest koszmar. Pies udaje że nie widzi małego kotka, kotek go zamęcza. Najgorzej jest z relacjami kocior stary i młody. Młody żre go okrutnie - a starszy kot ucieka z domu. Nie sika do kuwety - bo tam sika ta mała paskuda. Ostatnio zauważyliśmy że duży robi to na poddaszu!!! z zemsty i rozpaczy. Dzisiaj wynoszę mu kuwetę na górę. A mały małpiszon wie, że jak narozrabia to ma przyjść do mnie i słodko mruczeć - to mu wybaczymy... Pies w nocy musi wyjść - trzeba wstać z łóżeczka i wypuścić. Kot młodszy w tym czasie wciska się na łóżko - trzeba przegonić. Rano wszystkie zgodnie stoją w kolejce po jedzenie.... Zwierzątka są cacy... ale są różne ale.Po przeczytaniu postów o architektach wiem że przepłaciłam. Nasz architekt wziął 3000 zł za adaptację i przyłącza (bez prądu - oosobno 600 zł). Kierownik 110 miesięcznie - ale praktycznie bierze to za nic - bo nie mamy do niego żadnych spraw. Został kierownikiem, gdy zrezygnowaliśmy z poprzedniej ekipy. Potrzebowaliśmy figuranta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Joasiu.......nie wyprowadzaj na noc pieseczka.z domciu.......zostaw go przy kominku...cio??? On jest taki słodziutki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ludzie! Zostałam Stałym Bywalcem! Hurrrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 ivette gartulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ja tam załapałem sie niedawno na status Domownik... ale to marnosc na marnosciami przy Tescepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts