Didi 04.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam "starych" i "nowych" Już wróciłam z wojaży urlopowych Ale postów napisaliści fiu fiu... Działki oczywiście jeszcze nie kupiłam- muszę się poważnie za to zabrać. Teska Ta ziemie w Sławoszewie to takie rolne tereny za ( lub ) przed wsią?? Kiedyś gadałam z jednym gościem o tych terenach- takie nieuzbrojone? A ziemie w Twojej okolicy niestety nie na moją kieszeń- około 68 za m kw. Chyba wszystkie super okazje przeszły mi koło nosa... Jeszcze nie znalazłas???? uzbrojenie jest w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Hmm moja połowa tez konczyła TME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam Teska Oswiecisz mnie jakimiś bliższymi informacjami na temat ziemi w Słowoszewie ?? Plizzzz Bo ja szukam i szukam i szukam..... tego mojego kawałka ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 SylwiaB privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Hmm moja połowa tez konczyła TME Teska, jakieś zdjęcie wyślij! a poza tym to mam film ze studniówki wiec może tam będziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witaj Magini! Rzeczywiście nadal mam coś wspólnego z ps.pl Wejdź na moją stronkę , potem na stronę główną i dalej a się dowiesz... co do namiarów na górali to wysyłam na priva. Pozdrawiam Jessuuuu! Grzesiek, bylismy razem na studniówceeeeeee!!!! Jeszcze mi serce wali, własnie skończyłam oglądać zdjęcia twojej klasy z TME. Tylko nie moge się znaleźć na zdjęciu Hmm moja połowa tez konczyła TME w poprzednim miało być Delf, nie Teska, sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Grzesiek raczej nie....moj konczył kawałek czasu temu.....no i nie był ze mna...bylismy wtedy w stanie kłótni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska Dzięki- też wysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 odpisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska hm... to już zgłupiałam... też odpisałam ale miałam problem z wysłaniem i nie wiem czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska i znowy priva wysłałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.08.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Grzesiek cos ty!? możemy sie jakos skontaktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. Bo trzeba mieć taką pracę jak my - w domu! nie teska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. hahahah.....tez sobie zrob kawke.... odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska i znowy priva wysłałam ... przeczytane i wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witam czwartkowo.... jej...wstało mi sie dzis po 10 no i kawka teraz....i słoneczko za oknem Teska, litości. Ja tu pilnie pracuję a Ty mnie rozkojarzasz. Bo trzeba mieć taką pracę jak my - w domu! nie teska? dokładnie! hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Teska A mogę wspomnieć tej Pani o Tobie? Czy siedziec cicho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts