Klaus 05.08.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 o wyłączenie gruntów i czekam na powrót pani z urlopu kompetentnej do "zwolnienia" mnie z konieczności wykonywania operatu wodno-prawnego Didi widzę, że jesteś w temacie. Podpowiedz mi proszę. Gdzie się załatwia wyłączenie z pod produkcji rolnej i co jest do tego potrzebne. Plan zagospodarowania działki? Coś słyszałem, że sprawa dotyczy tylko części gruntu poniżej 600m2 bo potem się coś płaci czy jakoś tak. Jak widzisz wiem, że dzwoni tylko nie wiem, w którym kościele. Czy mogła byś rozjaśnić mi ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich GrzegorzR meldunek: pusto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 05.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich widze że nasz Szczecin robi się coraz mniejszy najpierw okazało się, że GrzegorzR ma tego samego wykonawcę co ja, teraz pojawił się wątek, że co niektóre męze są po TME (ja też) zaraz wyjdzie że wszyscy w ten , czy w inny sposób sie już kiedyś spotkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 05.08.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 teraz pojawił się wątek, że co niektóre męze są po TME (ja też) A ja bardzo chciałem iść do TME. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.08.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 I je się dołącze do wątku TME - mój brat także kieeeeeedyś kończył TME Rzeczywiście szczecin jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.08.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Miłego weekendu wszystkim życzę Teska- przywołuję Cię do porządku Która to godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witajcie wszyscy!!! ("pse pana dobrze im powiedziałam?" - Didi? ) GrzesiekB za chwilę zabraknie nam "szybkich" logo dla Was, był już struś pędziwiatr, "Sokół vel Falcon Milllenium" - rany co jest jeszcze szybsze, żebys mógł obrać dla siebie?? gratulacje! (a tak prywatnie: Dwa dni temu Wojtasiowu urodziła sie Hania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 meldunek: pusto..... Wiem . Czekają na dodatki, typu połówki bloczków, itp. Ale jest szansa, że do południa wszystko dojedzie i będą robić. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 05.08.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witajcie wszyscy!!! ("pse pana dobrze im powiedziałam?" - Didi? ) GrzesiekB za chwilę zabraknie nam "szybkich" logo dla Was, był już struś pędziwiatr, "Sokół vel Falcon Milllenium" - rany co jest jeszcze szybsze, żebys mógł obrać dla siebie?? gratulacje! (a tak prywatnie: Dwa dni temu Wojtasiowu urodziła sie Hania) Z uwagi na moje zainteresowania może być Orkan.... ponoć szybki i trudny do ujarzmienia . A Roberta z Żonką i małą Hanią pozdrów serdecznie!!! Do wszystkich po, przed (i obok ) TME informuję (kto nie wie) że w tym roku 60-lecie Szkoły. Będzie się działo... oj będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Z uwagi na moje zainteresowania może być Orkan.... ponoć szybki i trudny do ujarzmienia no to czekamy! Do wszystkich......... (i obok ) TME informuję (kto nie wie) że w tym roku 60-lecie Szkoły. normalnie czuję sie zaproszona ...a murek trochę zarósł...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 "Teska" moge podrzucic jednego łowce zupełnie GRATIS Tak, tak, a kto będzie mu strzygł grzywę? Poza tym ... trzymać kota w domu? Brrrrr............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.08.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A tak na serio to 2 tygrysy przygarnę najwcześniej w nowym roku na wiosnę. Pytanie:Ile pragną za ułożenie m2 terakoty/glazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 witajcie ponownie (wszyscy) jeszcze chwilę i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 o wyłączenie gruntów i czekam na powrót pani z urlopu kompetentnej do "zwolnienia" mnie z konieczności wykonywania operatu wodno-prawnego Didi widzę, że jesteś w temacie. Podpowiedz mi proszę. Gdzie się załatwia wyłączenie z pod produkcji rolnej i co jest do tego potrzebne. Plan zagospodarowania działki? Coś słyszałem, że sprawa dotyczy tylko części gruntu poniżej 600m2 bo potem się coś płaci czy jakoś tak. Jak widzisz wiem, że dzwoni tylko nie wiem, w którym kościele. Czy mogła byś rozjaśnić mi ten temat? Melduję co następuje: Wyłączenie bezpłatne z gruntów pod budowe jest do 539mkw powyżej się płaci no chyba, że masz grunty mineralne to jesteś wtedy całkowicie zwolniony (wszystko załatwia się w starostwie). Potrzebujesz: plan zagospodarowania terenu wniosek zaświadczenie o pochodzeniu gruntów bilans zagospodarowania terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A operat wodno-prawny musze zrobić. Dla takich jak ja jest obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 05.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 o wyłączenie gruntów i czekam na powrót pani z urlopu kompetentnej do "zwolnienia" mnie z konieczności wykonywania operatu wodno-prawnego Didi widzę, że jesteś w temacie. Podpowiedz mi proszę. Gdzie się załatwia wyłączenie z pod produkcji rolnej i co jest do tego potrzebne. Plan zagospodarowania działki? Coś słyszałem, że sprawa dotyczy tylko części gruntu poniżej 600m2 bo potem się coś płaci czy jakoś tak. Jak widzisz wiem, że dzwoni tylko nie wiem, w którym kościele. Czy mogła byś rozjaśnić mi ten temat? Melduję co następuje: Wyłączenie bezpłatne z gruntów pod budowe jest do 539mkw powyżej się płaci no chyba, że masz grunty mineralne to jesteś wtedy całkowicie zwolniony (wszystko załatwia się w starostwie). Potrzebujesz: plan zagospodarowania terenu wniosek zaświadczenie o pochodzeniu gruntów bilans zagospodarowania terenu Jeżeli mogę się wtrącić, to chciałbym dodać (ostatnio musiałem sam to robić), że ten bilans gruntów jak to okreśłiła moja przedmówczyni (ładne sformułowania, prawda?) to nic innego jak wykaz zmian gruntowych który robi praktycznie każdy geodeta (mogę polecić takiego co to za 250 zł robi). Po prostu, w klasyfikacji gruntów jeżeli coś było wpisane że jest gruntem np.kl. III, to MUSI być oficjalnie tam zmienione... a to robi geodeta. I zgadza się, że do 539m2 wyłączenie jest nieodpłatne,a na reszcie dalej można sadzić ziemniaki . Dodam jeszcze że grunty kat. IV i V nie wymagają opłat niezależnie od wyłączanej powierzchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 I je się dołącze do wątku TME - mój brat także kieeeeeedyś kończył TME Rzeczywiście szczecin jest mały hmmm to moze jest szansa ze zna moja połowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rzeczywiście szczecin jest mały hmmm to moze jest szansa ze zna moja połowe No tak mój brat ma 35 lat więc może - i nie siedział w klasach więc sobie oblicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Teska Rzeczywiście szczecin jest mały hmmm to moze jest szansa ze zna moja połowe No tak mój brat ma 35 lat więc może - i nie siedział w klasach więc sobie oblicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 05.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witajcie wszyscy serdecznie Prośbę mam wielką - tynkarza poszukuję. Macie jakieś namiary sensowne? No i kominek muszę nabyć (wkład, obudowę). Może ktoś mądrzejszy podpowie co, gdzie i jak? Bardzo, bardzo będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts