Teska 13.10.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Maksiu jak tam głosowanko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 wyniki glosowania sa narazie scisle tajnie... wszystko bedzie wiadome za tydzien okolo godziny 13., jedyne co moge powiedziec to tyle ze jest jeden glos niewazny... nietrudno sie chyba domyslic czyj to glospozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 hmm Maksiu...a kiedy głos jest niewazny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Teska: głosowałaś , a nie przeczytałaś zasad głosowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 nie nie przeczytałam... przyznaję....po prostu zagłosowałam na jedna z propozycji i tyle : Maksiu....to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Teska - dzięki za gratulejszyn Maksiu - Domowniku - gdzie nam tam do Teski-LIDERA. No ale ona trochę dłużej buduje i siedzi w temacie niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Teska: glos jest niewazny jesli oprócz ksywki nie podasz wiarygodnego adresu.... a ten ktos nie podal adresu wcale Ivette: niby tak. ale formalnie jestem na forum o 3 miesiace dłużej niż Teska.. co niejako burzy twoją teorie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Maksiu - to faktyczne trochę kiepsko się starałeś - ale z drugiej strony, chyba wcześniej nie bardzo miałeś jak wymieniać informacje, bo budowy nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Napewno masz racje.. z tym że forum to nie tylko budowa.. prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 No właśnie - nie tylko wymiana informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzyś 13.10.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 witamy po weekendzie.dzieki bardzo za info, teraz mamy pytanie generalnie z czego budujecie 9silka, suporekx, porotherm) dlaczego na tak i dlaczego na nie (dany wybór) jak i gdzie dokonujecie zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ulcia i Krzyś - ja buduję z silki - ściany zewnętrzne 18 cm, nośna w środku 24 cm a działowe 8 cm. Docieplenie z wełny 12 cm. Polecam stronę: http://www.silka.co.pl. Wybór materiału to jeden z największych dylematów budujących. Pozdrawiam i życzę powodzenia! Materiały to część wykonawca ale większość jednak sami po negocjacjach cenowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 13.10.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 o kurcze ale się towarzystwo rozgadało. A u mnie taki szalony dzień, że dopiero spojrzałam na zegarek i jest 14.15 za 45 min do domku, jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.10.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 pozdrawiam wszystkich! jutro robimy drugie podejscie do gminy o plan zagospodarowania, mam nadzieje ze nam przepisza po poprzednim wlascicielu. zycze wszystkim milego popoludnia i spadam bo tam maly czerwony terrorysta (a mowili, ze osama ukrywa sie w kraju muzulmanskim?? ) wzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Bikosa: mow tak do mnie czesciej...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 13.10.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Poprosze o nr.tel do Maksa na f.skrzynke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 13.10.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ubolawam bardzo z powodu smutku jaki zapaoanowal na forum z przyczyn zaiste b.nieporzadanych . W zwiazku z tym chcialbym wszystkich BARDZO PPRZEPROSIC. P.s. klamstwa i klamstewka nie sa mile widziane na tej stronie.. jednoczesnie zapewniam Maksa ze z mej strony wszystkie posty sa autentyczne i prawdziwe. W przeciwienstwie do ...... Teska-prawie 32 Ivett-dzieki sa drodzy,ale porozgladam sie dalej Dziekuje juz mam tel.do Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 13.10.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Drogi Maksiu jest wszystko ok? Szanowne Panie i Panowie milego WIECZORU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 13.10.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 A moze ankieta odnoszaca do wieku w jakim stawiamy nasze 1-e domostwa ze srednia koncowa ???Co pan mysli panie organizatorze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.10.2003 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Szanowny Kolego nie widze potrzeby robienia ankiety na temat wieku, albowiem wiekszosc grupowiczow dobrze wie w jakim mniejwiecej wieku sa inni, pozatym zrobienie takie ankiety pociagnie za soba kolejne w stylu: wlosow jakiego koloru maja najwiecej nasze koty itd..temat ankiety zamknietymilego wieczoru zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts