Teska 08.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Słyszałam, że w Sparthermach pęka szamot ale sprzedawcy przekonują, że zależy to tylko od "kultury palenia". zgadza sie, ale nie tylko w sparthermach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Szukam wykonawcy przyłącza gazowego od sieci do szafki licznikowej, oraz instalacji wewnętrznej (od szafki do budynku) może ktoś takiego może polecić. wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Szukam wykonawcy przyłącza gazowego od sieci do szafki licznikowej, oraz instalacji wewnętrznej (od szafki do budynku) może ktoś takiego może polecić. GrzegorzR u mnie to wszystko w cenie robił Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Ręczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tzn stawiał szfke licznikowa i zrobił przylacze do domu. łacznie z odbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Ręczny? obojetnie...bo ziemia lezy na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Słyszałam, że w Sparthermach pęka szamot ale sprzedawcy przekonują, że zależy to tylko od "kultury palenia". zgadza sie, ale nie tylko w sparthermach W moim też pękł, ale nie robię z tego afery, bo nie zmieniło to nic w paleniu i ciepłocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Ręczny? obojetnie...bo ziemia lezy na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Ręczny? obojetnie...bo ziemia lezy na ziemi Sprawdziłas dostępność tego gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Ręczny? obojetnie...bo ziemia lezy na ziemi Sprawdziłas dostępność tego gościa? A w jakim sensie "dostępność"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska już wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 08.08.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 A może to prak kasprowicza?? http://www.joemonster.org/mg/albums/userpics/10001/badz-czlowiekiem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 08.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Cześć Chcę się budować w Dobrej Szczecińskiej, w kompleksie działek przy boisku, przy ul. sportowej. Słyszałem, że jest tam dość wysoki poziom wód gruntowych - czy ktoś zna problem? Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Witam wszystkich stałych i nowych bywalców Rygó słyszłam że rzeczywiście wody gruntowe są tam na niskim poziomie. Podobno kiedyś były tam tereny bagniste potem to zasypano i podzielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.08.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Jeżeli planujesz tam kupić działkę, to pewnie warto wykonać operat geotechniczny, jeżeli masz już działkę, to też warto go zrobić, przyda się projektantowi do odpowiedniego zaprojektowania (adoptowania) posadowienia budynku, a Ty będziesz wiedział jak jest naprawdę. Możesz popytać się równiez ludzi, którzy tam budują, zawsze pozwoli to się trochę rozeznać, no i oczywiście pozostaje jeszcze Urząd Gminy też powinni wiedzieć coś o tym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 08.08.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Cześć Dzięki za odpowiedzi, działkę dopiero chcę kupić. Czy ktoś może doradzić gdzie i za ile (niedrogo) można taki operat geotechniczny zamówić? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ceny różne nawet do 1500zł Ja robiłem u tej Pani za 500zł. Wrażenie pozytywne nie tylko jeśli chodzi o cenę. Danuta Broda tel. 697 624 899. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.08.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Tomadyna Byłam w gminie w Dobrej- dali mi mapę i powiedzieli, że wadium trzeba wpłacić do 5 września Pojechaliśmy zobaczyć co to za ziemia - fajna- tylko boje sie , że uzbrojenie może być drogie ( na oko ze 100 m trzeba będzie ciągnąć ) Do września jeszcze troche czasu szukam dalej- a jak nie znajdę przystąpie do przetargu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts