Didi 08.08.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja również witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 08.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja również witam wieczorkiem I od razu pytanko w temacie okien. We wcześniejszych postach wyczytałam, że kilka osób poleca firmę M&S . Czy warto robić u nich od razu rolety zewnętrzne?? Może jakaś inna firma od rolet i od okien (niekoniecznie razem)? EkoPlast?? Będę wdzięczna za opinię użytkowników. Idę usypiać rozbrykaną trzylatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska - masz jeszcze tę ziemię? mam jeszcze.tylko oprocz transportu potrzebny jest ładowacz Ręczny? obojetnie...bo ziemia lezy na ziemi Sprawdziłas dostępność tego gościa? Agus byłam 3 razy, ale facet dzis zupełnie nie wytrzezwiał....tzn zamulony spi umowilam sie na jutro z jego mama zeby zapytala go zanim wyjedzie w pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Cześć Chcę się budować w Dobrej Szczecińskiej, w kompleksie działek przy boisku, przy ul. sportowej. Słyszałem, że jest tam dość wysoki poziom wód gruntowych - czy ktoś zna problem? Dzięki za informacje. napisz do SP ona wlasnie tam juz mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja również witam wieczorkiem I od razu pytanko w temacie okien. We wcześniejszych postach wyczytałam, że kilka osób poleca firmę M&S . Czy warto robić u nich od razu rolety zewnętrzne?? Może jakaś inna firma od rolet i od okien (niekoniecznie razem)? EkoPlast?? Będę wdzięczna za opinię użytkowników. Idę usypiać rozbrykaną trzylatkę sasiadka zamawiała u nich od razu- jest zadowolona, rolety jak rolety.Dobrze zrobione zamontowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem.......przy kawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem.......przy kawce... Przy kawce ja znów drinka Ta budowa mnie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Staram się znaleźć jakieś info odnośnie instalacji wod-kan i ogrzewania ale jakoś w gąszczu postów mi się nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ja również witam wieczorkiem I od razu pytanko w temacie okien. We wcześniejszych postach wyczytałam, że kilka osób poleca firmę M&S . Czy warto robić u nich od razu rolety zewnętrzne?? Może jakaś inna firma od rolet i od okien (niekoniecznie razem)? EkoPlast?? Będę wdzięczna za opinię użytkowników. Idę usypiać rozbrykaną trzylatkę Ja mam okna EkoPlastu i jestem bardzo zadowolona! Terminowo i dokładnie wykonane i w dobrej cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem.......przy kawce... a ja przy piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Staram się znaleźć jakieś info odnośnie instalacji wod-kan i ogrzewania ale jakoś w gąszczu postów mi się nie udaje. a dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Staram się znaleźć jakieś info odnośnie instalacji wod-kan i ogrzewania ale jakoś w gąszczu postów mi się nie udaje. a dokładniej? Materiały do instalacji wodnej; czy plastik czy klejony czy zgrzewany czy miedź itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem.......przy kawce... Przy kawce ja znów drinka Ta budowa mnie wykończy hmmm ja sie przyznam własnie tez zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 znowu te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 witam wieczorkiem.......przy kawce... a ja przy piwku to nie jest tak zle...widze oststnio piłam piwko: karmi poema di caffe musi byc zimne i wtedy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadynaja mam plastik, ale czy zgrzewany czy klejony to już nie pamietammogę natomiast powiedzieć kto robił instalcję i pół naszego forum powie to samo (ja, czupurek, amo, delf, józia......w ktoś jeszcze) .Wołajmy jednym chórem:Buderus ze Struga i pan Krzysztof P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Teska dzieki wielkie, trzymaj rąsię na pulsie - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 tomadyna masz cos wspólnego z komputerami??? chce kupic laptopa Toschibe - jakas porzadną maszynke ....mozesz pomoc? a ja znowu kupiłam HPka, raczej trzymam się jednej marki, ale może gdybym wiedziała, że na forum jest specjalista HP to dobry wybór i Toschiba też nie najgorszy - chociaż mają problem z matrycami (ich technologia pozwala na dość sporo martwych pikseli i nie za bardzo chcą to reklamować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts