jolly 11.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Upsssss..... dzien dobry ..... wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 11.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jolly, jak tam postępy w poszukiwaniu ekipy od studni? Mam nadzieję, że czytałaś mój post odnośnie bram? Jeśli nie, to jeszcze raz dziękuję za wszystkie info jakie dostałam od Ciebie, ale tak jak pisałam, finanse nas gniotą no i niestety odbija sie to na konieczności zamawiania tańszych materiałów. W każdym razie jeszcze raz dzięki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 11.08.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 witam. Buduje ktos na forum domki parterowe, jakies konkretne projekty do polecenia? Zona spac nie moze tylko nonstop szuka w necie a ja tez spokoju nie mam ) Brunobsd, może już spotkałeś - jest fajna strona z linkami do chyba wszystkich możliwych biur, które mają swoje strony w internecie http://www.projekty.domow.pl POLECAM Teska, czy mogłabym prosić o namiarek na tą ekipę od układania polbbruku Z góry dziękuję. U mnie fundamenciki zalane, po 15 sierpnia wraca ekipa i domek będzie rósł. Pozdrawiam Grupkę, adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 11.08.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich Pogoda mi się stanowczo nie podoba Ewa Hebda Dzięki za ostrzeżenie Projektu jeszcze nie mam, bo cały czas szukam działki... Ale już słyszałam o problemach w tych projektach Może jak znajdę w końcu działeczkę -jeszcze poszukami i wybiorę inny projekt Kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Uwaga! Złożyłam wniosek o pozwolenie na budowę Teraz musę zrobić rekonesans w nenach BK i dachówki lub blachodachówki Dlatego proszę, jesli ktoś jest świeżo po zakupie tch rzeczy to proszę o ceny i gdzie zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 11.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Poszukiwacze działek nie wiem ile to warte, ale dzisiaj na autobusie widziałam ogłoszenie: kompletnie uzbrojone działki w Dobrej, http://www.agrowest.pl Ja właśnie chcę tam kupić działkę, jestem w trakcie sprawdzania. w przyszłym tygodniu odezwę się. Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, już teraz czwartkowo!! Czy ktoś z Was widział może na naszym terenie wybudowaną lub budującą się RAPSODIĘ ze STUDIO ATRIUM? najlepiej zadzwon do nich moze podadza gdzie najblizej toto sie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 11.08.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rygó Zdradź tajemnicę ile tam za metr wołają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 czy wiecie kiedy pogoda się poprawi mamy jesien.....wczoraj wieczorem zaswitala mi mysl....zeby wlaczyc na moment ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 czy wiecie kiedy pogoda się poprawi mamy jesien.....wczoraj wieczorem zaswitala mi mysl....zeby wlaczyc na moment ogrzewanie A ja miałam ochotę rozpalić w kominku...hmmm może dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 11.08.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rygó Zdradź tajemnicę ile tam za metr wołają ? 70 zł za metr2, tak że na pierwszy rzut oka oferta ciekawa, jutro jadę tam z geologiem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 czy wiecie kiedy pogoda się poprawi mamy jesien.....wczoraj wieczorem zaswitala mi mysl....zeby wlaczyc na moment ogrzewanie A ja miałam ochotę rozpalić w kominku...hmmm może dziś didi wlasnie tak zrobie, wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam wszystkich zimno.......i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 O Rany!!!!!! czy Redakcja w koncu cos z tym zrobi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 11.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rygó Dzięki Ha ha za taką cenę to mnie stać tylko na 600 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 11.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Teska, Didi Ale Wam zazdroszczę kominków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 11.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rygó Dzięki Ha ha za taką cenę to mnie stać tylko na 600 m Pamietaj, że działki są kompletnie uzbrojone, ulice porobione i oddane gminie. Tylko wchodzić i budować się. Niestety zostały już same duże od 1200m w górę. Wiem, że w przyszłym roku ta sama firma chce dzielić i zbroić teren przyległy ale nie wiem ile wtedy będzie za metr. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 11.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rygó Wiem, że działeczki uzbrojone są super Niestety na dużą działkę mnie nie stać A małych nie mają W końcu i ja coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 11.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Noooo, nie bądżcie tacy skryci Niech mnie ktoś oświeci - 30zł/m2 za położenie steropianu, zakołkowanie, położenie kleju i siatki, zrobienie opasek wokół okien i drzwi (tzw bonie) i położenie tynku oraz pomalowanie go - drogo to czy tanio jak na warunki szczecińskie? Oczywiście mówię o samej robociżnie. Dajcie znać czy wykonawca chce mnie naciągnąć czy wręcz przeciwnie, Bardzo proszę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ewa ja miałam płacić tyle samo za identyczny skład usług (z boniowaniem włącznie), ale podowaidywałam sie na rynku o ceny i znalazłam za 25 zł i taka ostatecznie cene zapłaciłam (ale bez odliczania otworów , jedynie brame odliczylismy Jolly jednak technika mnie przerosła (Paweł nie komentuj ) Podaje namiar na studnie: 601882972 p.Trembas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts