Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

a tak z innego tematu

gdzie najtaniej można dostać drewno kominkowe,

najlepiej pocięte i wysuszone :D

może za dużo wymagam ale

kto pyta nie błądzi :D

Bodekku

ja kupuje w wolinie. Pociete i z dowozem...ale nie suche...kup wiecej i susz....ja w tamta zime nie palilam mam teraz suche dokupie troche itp...

za 10mprzestrzennych pocietego, mieszanego- ale dewno ok placilam 1100 zł...tak mi kolacze w glowie.

...Co do cen BK to bloczek z Rurki o gr. 24 gęstość 600, na klej w cenie 6,45 i raczej nikt nie chciał zejść niżej a taki sam Solbetu za 5,93 w Realbudzie.

Witam

Wczoraj kupiłem we Frambudzie w Morzyczynie BK z Rurki 24x24x59 "M" (na zwykłą spoine) za 5,35zł zł brutto, transportem i rozładunkiem. 18ke mam za 4,70zł, ale ponieważ hurtownik zapomniał dla mnie zamówić, to dał mi w tej cenie Poroton 17,5cm (potrzebuje troche na nośne sciany wewnątrz budynku). Ten sam BK (24) w Budohurcie w Stargardzie kosztuje 5,50zł (z transp. i rozł.).

Na Solbet (ale ten na klej) miałem oferte za 5,39zł z transportem, ale już z rozładunkiem 5,59zł -SCMB Stargard. Są to ceny sprzed dwóch tygodni i mogą być już nieaktualne.

pozdrawiam

Konrad

I ja witam wszystkich serdecznie :D

Teska, Didi - pomóżcie - kto Wam robił kominki?

Sylwia B - powodzenia w poszukiwaniach :D . My też szukaliśmy działki, jakieś pięć lat :wink: , obejrzeliśmy całą masę... i w końcu kupiliśmy dom do remontu. Paskudny, ale miejsce fajne :D

GoskaJ

zerknij na privka.

Witam Wszystkich:

Teska - mogę prosić o namiar na ekipę od polbruków i na drewno kominkowe?

Sylwia B., Maggie w którym miejscu są te działki w Dobrej przy Granicznej? Przed ul. Zagrodową, czy pomiędzy Zagrodową a Lazurową?

Pozdrawiam

Arthee

zerknij na privka