monka 12.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Już teraz wiemu czemu Praojciec taki zapracowany Ja tam wolę być niezależna ale stronka Maksia jest naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.08.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 amo - 3mam kciuki; u mnie tylko drzwi wewnętrzne + biały montaż i "finito la musica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 12.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zajefajnie bodekku! gratulki ja jeszcze troszke poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 12.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Wpadłam tu tylko, żeby się przywitać To witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! wczoraj porobilam troche zakupow: - plytki do kuchni na podloge i na fartuch - rury do kominka a Arek wymyslil taki kominek ze bede miala nawet w nim grilla .... Kupilam tez: - grunt i tynk akrylowy - cement - kleje i zaprawy do piaskowca... dluuuugi lykendzik zapowiada sie bardzo pracowicie: - musze gruntem przejechac sciany zewn. domu. - arek montuje kominek i piaskowiec na scianie i to chyba tyle .... zycze wszystkim udanego lykendziki do uslyszonka we wtorek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.08.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 oj Jolly to rzeczywiście bedzie pracowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 12.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Arthee chciałam odpowiedzieć, ale się spóźniłam ???? dlaczego mówisz że się spóżniłaś??? to gdzie konkretnie są te działki? Pozdrowienia Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.08.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, już teraz czwartkowo!! Czy ktoś z Was widział może na naszym terenie wybudowaną lub budującą się RAPSODIĘ ze STUDIO ATRIUM? najlepiej zadzwon do nich moze podadza gdzie najblizej toto sie buduje dzięki Teska nie pomyślałam,że można tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witam! Hmm, sobota. Mam nadzieję, że chociaż dziś poświeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 13.08.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witam sobotnio Arthee- małe nieporozumienie Już odpowiadam Ul. Graniczna- naprzeciw domu z nr 49. Jak się jedzie w stronę Lubieszyna tą wąską drogą. Tylko działki nie są przy drodze- tylko w głebi Dwie z nich przylegają do takiej dzikiej drogi ... Trochę zagmatwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 13.08.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 najnowsze wieści od 1 września Rurkę przejmuje Xella czyli producent silki Didi, świetna wiadomość, my też będziemy budować z silki- przynajmniej jedną warstwę, bo... będą w sumie trzy No tak, środkowa z wełny lub styropianu, ale i tak bliski producent chociaż jednej to baaardzo dobra wiadomość. A tak na marginesie, może ktoś ma sprawdzoną ekipę budującą z silki? Budujemy w 2006, a stan zero jeszcze -jak się uda -jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Paweł_a Ty co ! wiechą się nie chwalisz?!widziałam - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam w niedzielę! No tak, nikogo bo.....długi weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam w niedzielę. Dziś dzień naszego pierwszego wspólnego z żoną spotkania z architektem bo jak na razie to tylko ja się spotykałem -> żona się urlopowała z dzieciakami. Mam nadzieję że już teraz prace poważnie ruszą do przodu. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.08.2005 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Życzę powodzenia gratuluje Didi twoj post jest dokladnie 22222 postem w naszej grupie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.08.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Życzę powodzenia gratuluje Didi twoj post jest dokladnie 22222 postem w naszej grupie pozdrawiam m. wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.08.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Didi dziękuję za wiadomość my zaczynamy budowę wiosną i mamy nadzieję zamieszkać w nowym domu przed Bożym Narodzeniem 2006 ; miło znać kogoś kto już przez to przeszedł; pozwolisz,że nie raz się do Ciebie "uśmiechnę" po poradę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 14.08.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Przygarnę trochę płyt betonowych na drogę (różniastych, płyty jumbo, czy jak im tam). Jakieś namiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 14.08.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Czy na kanalizacji montowaliście zasuwę przeciwgryzoniową? Ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts