Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze pytanie dodatkowe.

Szukam ceny na piasek, taki do zagęszczenia pod posadzkę na gruncie.

I ceny bloczków betonowych na ściany fundamentowe, może być też cena na bloczki fundamentowe z Silki.

GrzegorzR, co wybrałeś( koszty).

Jeżeli chodzi o ściany to rosną z Silki, ściany fundamentowe również. Teraz jestem na etapie wyboru materiału na izolacje zewnętrzną, zastanawiam się pomiędzy wełną a styropianem.

Wiem że może pytanko nie w temacie .... ale strasznie mnie to denerwuje.

Macie może jakiś sposób by wybierając jakieś forum np. "wymiana doświadczeń" przejść na stronę powiedzmy 35 ??? Klikanie od 1 strony mnie wykańcza, a co dopiero będzie jak doczytam np. do 350 strony ???

Pomoooooocy.

Tomadyna, ja też się męczę. Jedyny sposób, jaki znam, to matematyka. W pasku z adresem strony na końcu masz numer, każda kolejna strona ma numer większy o 60, więc trzeba pomnożyć przez ilość stron, dodać do tej, którą otworzyłeś i wpisać. Chętnie dowiem się od kogoś, czy jest jakiś bardziej sensowny sposób.

A propos - dzień dobry wszystkim.

GrzegorzR, jak zaizolowałeś ściany fundamentowe? A poza tym - gdzie kupowałeś Silkę? Co do ocieplania, na razie skłaniam się ku wełnie ale może się okazać, że wybiorę styropian ze względu na cenę. Dyskusje na temat wyższości jednego nad drugim nadal się toczą. Myślę, że nie należy przeceniać żadnych argumentów. :)

Tomadyna, ja też się męczę. Jedyny sposób, jaki znam, to matematyka. W pasku z adresem strony na końcu masz numer, każda kolejna strona ma numer większy o 60, więc trzeba pomnożyć przez ilość stron, dodać do tej, którą otworzyłeś i wpisać. Chętnie dowiem się od kogoś, czy jest jakiś bardziej sensowny sposób.

Kurcze to nieporozumienie.

A pisał ktoś listy z prośbami do szanownych Adminów ???

Przecież wystarczyło by zrobić "idź do strony" !!!