Teska 16.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 PRZEKAZE DZIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.08.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Teska - przekaż również odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!! GRATULACJE DLA BIKOSKI I WITAJ FRANIU NA NASZYM PADOLE!!! ostatnio jakis wysyp dzieci - dwojgu znajomym tez sie urodzilo....dziewcze i chlopcze - super!!!! no i coraz wiecej kobiet obserwuje w ciazy.... czy zegar bije ponownie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.08.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam wszystkich! Teska od mnie też przekaż pozdrowienia dla Bikosi i maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Wszystko przekazane...... i moze jak wszystko bedzie ok Bikosia z Frankiem jutro beda w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.08.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Zainteresowanych działkami w Dobrej a w szczególności działkami od firmy AgroWest zapraszam do lektury dzisiejszego kuriera. Artykuł na pierwszej stronie "Prokurator w Dobrej Szczecińskiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 nie kupuje kuriera........co tam bylo??? podejrzwam pewnie przekret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.08.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 nie kupuje kuriera........co tam bylo??? podejrzwam pewnie przekret? Więc zapraszam do lektury tutaj I przy okazji pozdrawiam wszystkich w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 witajcie środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.08.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Jeszcze pytanie dodatkowe. Szukam ceny na piasek, taki do zagęszczenia pod posadzkę na gruncie. I ceny bloczków betonowych na ściany fundamentowe, może być też cena na bloczki fundamentowe z Silki. GrzegorzR, co wybrałeś( koszty). Jeżeli chodzi o ściany to rosną z Silki, ściany fundamentowe również. Teraz jestem na etapie wyboru materiału na izolacje zewnętrzną, zastanawiam się pomiędzy wełną a styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Wiecie, że przez to przejęcie Rurki przez Xellę nikt mi nie chce zrobić wyceny materiału na budowę?Owszem mam 60 dni do uzyskania pozwolenia, ale chciałabym wycenę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.08.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Wiem że może pytanko nie w temacie .... ale strasznie mnie to denerwuje. Macie może jakiś sposób by wybierając jakieś forum np. "wymiana doświadczeń" przejść na stronę powiedzmy 35 ??? Klikanie od 1 strony mnie wykańcza, a co dopiero będzie jak doczytam np. do 350 strony ??? Pomoooooocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Tomadyna, ja też się męczę. Jedyny sposób, jaki znam, to matematyka. W pasku z adresem strony na końcu masz numer, każda kolejna strona ma numer większy o 60, więc trzeba pomnożyć przez ilość stron, dodać do tej, którą otworzyłeś i wpisać. Chętnie dowiem się od kogoś, czy jest jakiś bardziej sensowny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 17.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A propos - dzień dobry wszystkim. GrzegorzR, jak zaizolowałeś ściany fundamentowe? A poza tym - gdzie kupowałeś Silkę? Co do ocieplania, na razie skłaniam się ku wełnie ale może się okazać, że wybiorę styropian ze względu na cenę. Dyskusje na temat wyższości jednego nad drugim nadal się toczą. Myślę, że nie należy przeceniać żadnych argumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 17.08.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Tomadyna, ja też się męczę. Jedyny sposób, jaki znam, to matematyka. W pasku z adresem strony na końcu masz numer, każda kolejna strona ma numer większy o 60, więc trzeba pomnożyć przez ilość stron, dodać do tej, którą otworzyłeś i wpisać. Chętnie dowiem się od kogoś, czy jest jakiś bardziej sensowny sposób. Kurcze to nieporozumienie. A pisał ktoś listy z prośbami do szanownych Adminów ??? Przecież wystarczyło by zrobić "idź do strony" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A mnie najbardziej męczy jak po użyciu opcji "szukaj" w wynikach mamcały wątek zamiast konkretnej strony a ten wątek ma 350 stron doprzerzucenia. Np Grupa Szczecińska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Do żali dołączam się i ja:otwieranie nowych stron! czy zawsze musi być, że "posty nie istnieją"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.08.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A mnie najbardziej męczy jak po użyciu opcji "szukaj" w wynikach mam cały wątek zamiast konkretnej strony a ten wątek ma 350 stron do przerzucenia. Np Grupa Szczecińska. W opcji szukaj możesz znaznaczyć, aby pokazywało wyniki jako posty a nie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts