Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam Szanownych Forumowiczów i Klubowiczów!

Osobiście jestem na etapie załatwiania działki (pod Stargardem), więcej nie piszę, bo nie chcę zapeszyć. 3 tygodnie temu rolnik, od którego mieliśmy kupić wymarzoną ziemię (załatwiana od kwietnia, geodeta, papiery gotowe), dzień przed podpisaniem dokumentów - wycofał się ze sprzedaży :-? :( :cry: . Zaczęliśmy od początku...

Ale potrzebuję namiary na działkę budowlaną lub ziemię rolną dla koleżanki, tylko okolice Wołczkowa. Proszę, jeżeli macie jakieś kontakty, namiary itp., piszcie.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. :D

ech......tak od rana.....

wsiadam do samochodu...odpalam.....chce ruszyc....a on deba staje :cry: :cry: no nic...nie moge jechac....prawe tylnnie kolo stoi w miejscu :evil: :evil: hmm...jak przycisnęlam gaz......zostawia czarny slad na kostce......co to jest znowu???

dzwonie do serwisu...wszak asistance mam calodobowe.......i od 20 minut....nikt nie odbiera!!!!!!!!zaraz mnie trafi :evil:

ech......tak od rana.....

wsiadam do samochodu...odpalam.....chce ruszyc....a on deba staje :cry: :cry: no nic...nie moge jechac....prawe tylnnie kolo stoi w miejscu :evil: :evil: hmm...jak przycisnęlam gaz......zostawia czarny slad na kostce......co to jest znowu???

dzwonie do serwisu...wszak asistance mam calodobowe.......i od 20 minut....nikt nie odbiera!!!!!!!!zaraz mnie trafi :evil:

Rozumiem że hamulec ręczny spuściłaś :lol:

Teska - zmień samochód :)

albo nie zaciągaj ręcznego :D

no tak....

cp to sie stalo??? ano od miesiaca nie jezdzilam nim....tylko innym autem :lol: :lol: a teraz hamulec sie przyblokowal....

i co : serwis- przysla samochod i zabiora...ale : Uwaga siedziec: 150 zł koszt, do tego wymiana hamulce z przodu ( trzeba juz) 480 zł :o :o o jesssuuuu.....zwariowali...

wiec dzwonie do serwisu na swierczewskiej i wlasciciel sam przyjedzie odblokuje kolo i zabierze auto coby wymienic klocki......dzieki temu komus co go polecal!!!!!