Teska 18.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 ech......tak od rana..... wsiadam do samochodu...odpalam.....chce ruszyc....a on deba staje no nic...nie moge jechac....prawe tylnnie kolo stoi w miejscu hmm...jak przycisnęlam gaz......zostawia czarny slad na kostce......co to jest znowu??? dzwonie do serwisu...wszak asistance mam calodobowe.......i od 20 minut....nikt nie odbiera!!!!!!!!zaraz mnie trafi Rozumiem że hamulec ręczny spuściłaś hmm....blondynka to ja jestem z odzysku hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Teska - no to 3mam kciuki! ale z tym assistance to jakaś lipa pytanie - kto jest dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 witajcie poprawiam naszą pozycje w łańcuchu pokarmowym hurra - kończą nam ocieplenie i rigipsy na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 gratulki dla Bikosy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 18.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam Pochwalę się. Po 10 miesiącach remontu wreszcie sie przeprowadziliśmy. oczywiście to jeszcze nie koniec remontu (skończe go chyba na emeryturze ). W tym roku jeszcze "tylko" ocieplenie i taras. BTW: moje problemy z Sthil FS 38 zakończyły się sukcesem, cześć została wymieniona w ramach gwarnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 18.08.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Teska przypominam się o namiarki na drewno kominkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 amo - dołączam się do pytania o drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witajcie, kolorki juz na scianach (znaczy u dzieci) i czekam na reakcje męża Trzymajcie kciuki No to co z ta listą? Do kogo się zwrócić? Klaus ciągniesz temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Cześć czwartkowo Właśnie jestem po rozmowie z kolejnym ewentualnym wykonawcą. Czy ktoś z Was słyszł coś o firmie p. Żabickiego ze Złocieńca albo Olendarka z Kamienia Pom.? Właśnie mają mi zrobić wycenę stanu surowego. Podobno dobrzy i z tzw. średniej półki cenowej (hm, ciekawe co to znaczy).Klus, co z tą listą wykonawców - jestem bardzo za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.08.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Czy możecie powiedzieć ile kosztowała (lub kosztuje) Was robocizna stanu surowego? Na forum jest bardzo duży rozrzut a chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia u nas. Zaczynam czuć się nieswojo i jestem pełna zwątpienia - czy to normalne tuż przed rozpoczęciem budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 18.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Delf, to co Ty "rzuciłaś" na ściany? Kilka lat temu moja szanowna rodzicielka wizytująca nas po remoncie mieszkania powiedziała "O matko, jak w kurpiowskiej chacie!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 trobe tak zle, to nie jest , ale dałam dzieciakom po jednej scianie w "wyjatkowo odblaskowym" kolorze: jednemu taki, tylko ciemniejszy troszke, a drugiemu taki, tylko jasniejszy i żarowiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 18.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Delf a te ściany to żeby się dzieci nie zgubiły ( tło )?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 W takim duzym domu - to mozliwe Raczej jako manifest przeciwko mdłym kolorkom!! Bez urazy - reszta domu będzie jednak biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti3 18.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 WitamCzy ktoś ma namiary na tanie materiały budowlane w Stargardzie Szczecińskim ( z fakturą lub bez ). Prosze o informacje na adres[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti3 18.08.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 WitamCzy ktoś ma namiary na tanie materiały budowlane w Stargardzie Szczecińskim ( z fakturą lub bez ). Prosze o informacje na adres[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.08.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Teska - jak samochód ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam Czy ktoś ma namiary na tanie materiały budowlane w Stargardzie Szczecińskim ( z fakturą lub bez ). Prosze o informacje na adres [email protected] Stargard? To chyba do Maksia i Acable......coś tam nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Arcobaleno! oj, Didi, Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Teska - jak samochód ??? chlopaki zabrali wiec bedzie ok...hamulec zablokowal koło od nieuzywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts