Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Teska - nasz pies sam chce wyjść - przy kominku mu dobrze - ale pęcherz i ciekawośc świata robi swoje. Tam dziki łażą - on nie może wtedy siedzieć w domu.

Stasiek - z tym zlewem i oknem - racja. Okno się myje z wygibasami. Ale widoczek ładny - popatrzeć można na piekarzy. Nie zamieniłabym się - przy nowej możliwości wyboru. O piekarzach posadzę osobny wątek w dzienniku budowy. Będzie atrakcyjny dla kobiet z naszej grupy...

Ale się działo pod moją nieobecność.

Ubolawam bardzo z powodu smutku jaki zapaoanowal na forum z przyczyn zaiste b.nieporzadanych .

W zwiazku z tym chcialbym wszystkich BARDZO PPRZEPROSIC.

P.s. klamstwa i klamstewka nie sa mile widziane na tej stronie..

jednoczesnie zapewniam Maksa ze z mej strony wszystkie posty sa autentyczne i prawdziwe. W przeciwienstwie do ...... :evil:

Mariusz R - nie łapię - kto i z czym Cię okłamał? :-?

Co do wieku budujących to Stasiek jest chyba najmłodszy. Mnie minęła 28 wiosna (ale marzenia były już duużo wcześniej).

CO do kotów i psa - rodzice mają w porywach po 2-3 koty i dużego psa i spokojnie się towarzystwo ze sobą zgadza. Sa nawet sytuacje kiedy kot potrafi wsadzić łepek do paszczy psa aby sprawdzić co ten jadł :D .

Mariusz R - i jak dotarłeś do mojej "posiadłości"? A - cegły na komin - pełna 150 wienebergera kupowana w Golbudzie (Goleniów), klinkier Damare a stal Felmax na Gdańskiej. Można zamówić też gotowe zbrojenie ale jest to droższe (o połowę) gdzieś w Policach.

Pozdrowienia dla forumowiczów :D :D :D

Witam w słoneczny wtoreczek! Ale tu dyskusja zażarta nawiązała się :wink:

Ale mamy tu przekrój wiekowy i pragnieniowy! Super! Aż jestem cała podekscytowana, jak to będzie na naszym spotkaniu!!! :D Toż to będzie imprezka całkiem młodzieżowa - ale fajnie! Gołe pępki u dziewczyn, chłopcy z nażelowanymi włosami i w ogóle - trzeba się trochę odstawić! Lecę wobec tego do Galaxy sprawić sobie jakiś nowy ciuszek na tę okazję.

S.P. - nie lepiej to w zmywarkę zainwestować? Płyn do mycia garów też nie jest tani

:lol:

jesli chodzi o wiek to mi juz od nastu lat zycza wszystkiego naj z okazji kolejnych 17-tych urodzin! a tak to jestem poczatek sredniej statystycznej.

co do zlewozmywaka przy oknie- super wyglada ale patrzac na rodzicow to okno trzeba myc co tydzien- chyba tez sa zamaszysci. a poza tym maja zmywarke. ja w bloku mam blat do przygotowywania pod oknem i tez jest przyjemnie bo mozna popatrzec a sie okienko nie brudzi. :) ale to tak czy inaczej kwestia gustu.

zazdroszcze wam spotkania :cry:

Bikosa - to witamy w gronie modelek! A jak Antoś? :lol:

P.S. Bardzo kocham moje córki, ale zawsze chciałam mieć syna i z nim zatańczyć na jego weselu - a tak, to tylko mój mąż dwa razy się pocieszy :(

Ale do tych wesel to jeszcze trochę bedzie musiał poczekać :lol: Za to ja będę wywijać z zięciem :D

Wiem ze bardzo lubicie czytać moje wywody statystyczne, zatem dzis kolejna porcja statystyk, dziś na tabete wziąłem intensywność waszego pisania i przedstawia sie to następująco:

lp. Ksywka ilosc postów

1 Maksiu 364

2 Jasiu 109

3 Ewar 15

4 Agi 20

5 Jagho 4

6 Agus 1

7 Rafxxww 2

8 Bedi 36

9 Frodo 1

10 Szkapeusz 3

11 Teska 633

12 M@rcin 1

13 Rosta2 2

14 Frodo 2

15 HoMar 17

16 Mar35 23

17 Nicola 3

18 Linka 61

19 Gosetka 1

20 Felek 7

21 Ewunia^ 19

22 Yoasha aka Joasia Jasia 185

23 Aluko 6

24 Sebastian111 9

25 Klaudia 16

26 Stasiek 105

27 Andbi 1

28 Apeska 15

29 Malutka 2

30 S.P. 169

31 Chaplin50 3

32 Maras^^30 2

33 Ivette 152

34 Księgowa 53

35 Grapusek 16

36 Banasr 1

37 Jmar 6

38 Bikosa 58

39 Człowiek 13

40 Karol_a 37

41 Johnny 1

42 Empek2x 1

43 Mariusz_r 33

44 Iwona G 8

45 Ulcia i Krzyś 4

Kolejność na liście jest chronologiczna wg kolejności pojawiania się na łamach forum. Po posortowaniu top10 wygląda to tak:

lp. Ksywka ilosc postów

1 Teska 633

2 Maksiu 364

3 Yoasha aka Joasia Jasia 185

4 S.P. 169

5 Ivette 152

6 Jasiu 109

7 Stasiek 105

8 Linka 61

9 Bikosa 58

10 Księgowa 53

Ponadto mieliśmy na łamach naszej grupy gości z innych grup:

lp. ksywka ilosc postów

1 Opal 1

2 Ivonesca 3

3 Pyrka 1

4 Mbz 1

5 Kgadzina 4

6 Frankai 3

7 Smok 1

8 Gosia_Łódź 1

no to tyle, jak cos mi znowu wpadnie do głowy to znow zamieszcze jakies statystyki

pozdrawiam