bodekku 19.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 witam po przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.08.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 witam po przerwie mieszkasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Teska - prawie bo wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Teska - prawie bo wykańczam ale chyba malo zostalo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Teska - niewiele - ja się przeniosłem rodzinka jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 no to spadam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.08.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 no to spadam do domu oj! bo się potłuczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 19.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Adria, dzięki. Jaki duży i w jakiej technologii? ok. 180 m2 (łącznie z garażem) z poddaszem użytkowym, prosta bryła, dach czterospadowy. Technologia tradycyjna, ściany dwuwarstwowe z ceramiki. Oczywiście szukaliśmy najtańszej ekipy wśród sprawdzonych i polecanych i była to najtańsza i najlepsze zrobiła na nas wrażenie - póki co bez zmian...odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.08.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, witam po przerwie. Dziękuję za gratulacje Jesteśmy w domku wszyscy razem i jesteśmy szczęśliwi. Magini, trzymaj się- gdybyś potrzebowała to mam sprawdzoną wyprawkę (co kupić itp), komuś ją przesyłałam ale nie wiem czy Tobie też. pozdrawiam wszystkich budujących. Aha- ja mam piec Junkersa ale myśle, że coś konkretnego bedę mogła powiedzieć dopiero po zimie. poza tym, że okazuje się, ze kapiemy sie jak kaczki i nawet poza sezonem rachunki oscylują wokół 300pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.08.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bikosa niech Franek zawsze was zaskakujehttp://scjenaa3.w.interia.pl/bobas15.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.08.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bikosia jakbyś potrzebowała rady, jak nie zginąć wśród trzech facetów w domu - wal smiało jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bikosia jakbyś potrzebowała rady, jak nie zginąć wśród trzech facetów w domu - wal smiało Ja potrzebuję rady jak nie zginąć wśród trzech kobitek w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.08.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bikosia jakbyś potrzebowała rady, jak nie zginąć wśród trzech facetów w domu - wal smiało Ja potrzebuję rady jak nie zginąć wśród trzech kobitek w domu. Klaus to możemy sobie rękę podać - ja też musze sobie radzić z 3 uroczymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Grzegorz, bardzo dziękuję, informacja doszła. Byłam dzisiaj u Was na budowie i miałam okazję porozmawiać z sympatyczną Drugą Połową. Fajnie to u Was wygląda. Wrażenie robi powierzchnia, no ale to parterówka (moja wymarzona, choć nie realizowana). Gratuluję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bikosia jakbyś potrzebowała rady, jak nie zginąć wśród trzech facetów w domu - wal smiało jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam Ja mam 2 ale nie daję sobie rady. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 19.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bo widzisz wszystko normuje się po 3 , a potem to jest ci juz wszytsko jedno (nie wiem, nie sprawdziłam jeszcze inni tak mówią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 19.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam wszystkich wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.08.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 witajcie poprawiam naszą pozycje w łańcuchu pokarmowym hurra - kończą nam ocieplenie i rigipsy na poddaszu Amo! Dobrzy ci Twoi od ocieplenia i regipsów? Może jakieś namiary? (będę ich wkrótce potrzebował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.08.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, witam po przerwie. GRATULACJE!!! i ......... niech sie zdrowo chowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 20.08.2005 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Grzegorz, bardzo dziękuję, informacja doszła. Byłam dzisiaj u Was na budowie i miałam okazję porozmawiać z sympatyczną Drugą Połową. Fajnie to u Was wygląda. Wrażenie robi powierzchnia, no ale to parterówka (moja wymarzona, choć nie realizowana). Gratuluję. Pozdrawiam. Dzięki za miłe słowa! Wiem, że byliście z mężem. Zapraszamy częściej! Pozdrawiam GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts