trobe 20.08.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Bo widzisz wszystko normuje się po 3 , a potem to jest ci juz wszytsko jedno (nie wiem, nie sprawdziłam jeszcze inni tak mówią) To mniej więcej ja (hipotetycznie) na myśl o tym, że właśnie mogłoby mi się unormować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.08.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Grzegorz, dzięki. Na pewno wpadniemy jeszcze popatrzeć, jak rośnie. Ranny z Ciebie ptaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 pozdrawiam sobotnio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 bikosa - witaj z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.08.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Pozdrawiam wszystkich budujących. Pogodę mamy śliczną więc pewnie dziś wylegniecie na budowy. Jak ja Wam zazdroszczę, możecie patrzeć jak rosną Wasze domy, a ja muszę się smakiem obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witam w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Pozdrawiam wszystkich budujących. Pogodę mamy śliczną więc pewnie dziś wylegniecie na budowy. Jak ja Wam zazdroszczę, możecie patrzeć jak rosną Wasze domy, a ja muszę się smakiem obejść Możesz sie za to poopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 tomadyna - dłuższe oczekiwanie powoduje lepszy smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 tomadyna - dłuższe oczekiwanie powoduje lepszy smak No nie wiem - mam nadzieję. Na razie czytam, czytam, czytam by wiedzieć przynajmniej na co mam zwracać uwagę. Ale fajnie byłoby oglądać już rosnące mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Moi drodzy, właśnie założyłem NASZĄ, grupową czarno-białą listę. Znajduje się pod adresem: http://www.republika.pl/klaus_gaiger/lista/index.htm Zapraszam wszystkich do jej oglądania i przysyłania do mnie e-mailem propozycji wpisów. Mam nadzieję, że lista będzie przydatna zarówno nam jak i nowym, którzy dołączą do nas w przyszłości. Listę będziemy mogli wykorzystywać także w kontaktach z naszymi podwykonawcami. Kto będzie grzeczny pójdzie na białą, kto nie - na czarną. Dobrze by też było aby każdy z Was wstawił sobie do stopki link do listy. Oszczędzi to nam w przyszłości konieczności szukania adresu do niej. Wystarczy wejść na grupę i już mamy. Oto link jaki należy umieścić w stopce: [url=http://www.republika.pl/klaus_gaiger/lista/index.htm]Szczecińska biało-czarna lista[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 20.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Klaus!Super sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 KLAUS Dziękuję - pewnie nie raz mi się przyda jak rozpocznę swoją walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A jak to się robi, aby zamiast całego adresu był tylko odnośnik czyli :"szczecińska biało-czarna lista"- nic mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.08.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 A jak to się robi, aby zamiast całego adresu był tylko odnośnik czyli :"szczecińska biało-czarna lista"- nic mi nie wychodzi Skopiuj i wklej kod który podałem w moim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Klaus Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Klaus jestem pojętną uczennicą zauważyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Klaus jestem pojętną uczennicą zauważyłeś? Zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witajcie, Klaus - brawo! ludziska dodajcie wpisy, bo wychodzi, że tylko ja i Didi budujemy tu domy!!! Acha i jeszcze melduje, że kolorki na ścianach zatwierdzone przez męża, fiuuuch poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Sorki, jeszcze GrzesiekB i Klaus tu budują - ale tylko troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.08.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 pozdrawiam niedzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts